Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif

ErzincanLee

Aktif Üye
Adı
HALİL EKİNCİ
Kan Grubu
A Rh Pozitif

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@ErzincanLee üzerine 1 kat da vernik atıyor onun resminide eklerim hiç birşey olmuyor ozaman sadece oje sürünce atıyor hemen olmasada belli kullanımdan sonra gerçi şeffaf ojede çözüm oluyor çinden aksiyonunu erimini sevdigi belli başlı sahteler var getirip düz renk istedigi gibi boyuyor yani 1 yıldan fazla böyle artık türkiyeden ürün almıyor arkadaş benimde kanıma girdi bende öyle yapacagıma artık

9960364769330.jpg

Ekli dosyalar

ErzincanLee

Aktif Üye
Adı
HALİL EKİNCİ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@ErzincanLee üzerine 1 kat da vernik atıyor onun resminide eklerim hiç birşey olmuyor ozaman sadece oje sürünce atıyor hemen olmasada belli kullanımdan sonra gerçi şeffaf ojede çözüm oluyor çinden aksiyonunu erimini sevdigi belli başlı sahteler var getirip düz renk istedigi gibi boyuyor yani 1 yıldan fazla böyle artık türkiyeden ürün almıyor arkadaş benimde kanıma girdi bende öyle yapacagıma artık

Ekli dosyayı görüntüle 89044
Bende jigheadları boyamak için düşünüyorum. fosforlu boya kulllanmayı

cem1

Aktif Üye
Adı
Cem Oran

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba. Arkadaşınızın boyadığını söylediğiniz sahtenin limon ve turuncu kısımları resimdeki ojeylemi boyanmış.
Evet o attığım resimdeki neon oje ile boyamış ben yarın bakacağım bulursam ana renklerden almayı düşünüyorum bolca