Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

Hedo

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yahu sen önce içeride istihdamı, refahı sağla ki millet başka yollara başvurmasın. İğneyi başkasına çuvaldızı kendine batır. Önce dön kendine bak "ben ne yaptımda bu millet böyle oldu de." Hep karşıdakiyi suçlama karşı tarafta suç arama ve alanını kısıtlama eylemindeler. Elini ayağını bağlayalımda bizim dayatmalarımıza muhtaç, korkak, girişimci, özgür insanlar olmasın peşinde hem hukuk hem de maliyede politikalar uyguluyorlar.

Lanet olsun hepsine!

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yahu sen önce içeride istihdamı, refahı sağla ki millet başka yollara başvurmasın. İğneyi başkasına çuvaldızı kendine batır. Önce dön kendine bak "ben ne yaptımda bu millet böyle oldu de." Hep karşıdakiyi suçlama karşı tarafta suç arama ve alanını kısıtlama eylemindeler. Elini ayağını bağlayalımda bizim dayatmalarımıza muhtaç, korkak, girişimci, özgür insanlar olmasın peşinde hem hukuk hem de maliyede politikalar uyguluyorlar.

Lanet olsun hepsine!
Soylediklerine katilmamak mumkun degil kardesim. Ucan kustan bile vergi alma pesindeler.

kulelisevdalısı

Aktif Üye
Kistirma kursun zaten ulkemizde de cok ucuz.
uzun zamandır bir iki ufak şey hariç ülkemizden bir ürün almayı durdurdum malum fiyatlar ciddi yükselişte kendi imkanlarımla yapıyorum bazı şeyleri mesela bu kıstırma kurşunu alçıdan kalıp yapıp kendim kurşunu eritip yapıyorum.

epsodi

Aktif Üye
Adı
Ahmet Vada
Kan Grubu
O Rh Pozitif
zaten artık çoğu şeyi gümrüğe sokuyorlar hani ona rağmen bazı ürünler burdakinden ucuza geliyor tabi her ürün için geçerli değil önce iç piyasayı düzeltsinler bizde hiç dışarda heycan aramayalım.

kriz ayağına fiyatları 2 - 3 kat şişirdiler bunları denetleyen söz geçirebilen varmı yok bunlar anca kendi boğazının derdinde varmı hiç milletvekili maaşı düşürülsün diyen yok hep milletten beklenti var

umitdulger

Daimi Üye
Adı
Ümit DÜLGER
Kan Grubu
B Rh Pozitif