Mesela Amazon'dan gelenler falan..Artık Aliexpress'ten gelen uygun fiyatlı sahteler ve diğer malzemeler de cazibesini yitirecek sanırım
O İncecik Zarflardan Neler Çıkıyor Neler'
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Mesela Amazon'dan gelenler falan..Artık Aliexpress'ten gelen uygun fiyatlı sahteler ve diğer malzemeler de cazibesini yitirecek sanırım
Soylediklerine katilmamak mumkun degil kardesim. Ucan kustan bile vergi alma pesindeler.Yahu sen önce içeride istihdamı, refahı sağla ki millet başka yollara başvurmasın. İğneyi başkasına çuvaldızı kendine batır. Önce dön kendine bak "ben ne yaptımda bu millet böyle oldu de." Hep karşıdakiyi suçlama karşı tarafta suç arama ve alanını kısıtlama eylemindeler. Elini ayağını bağlayalımda bizim dayatmalarımıza muhtaç, korkak, girişimci, özgür insanlar olmasın peşinde hem hukuk hem de maliyede politikalar uyguluyorlar.
Lanet olsun hepsine!
uzun zamandır bir iki ufak şey hariç ülkemizden bir ürün almayı durdurdum malum fiyatlar ciddi yükselişte kendi imkanlarımla yapıyorum bazı şeyleri mesela bu kıstırma kurşunu alçıdan kalıp yapıp kendim kurşunu eritip yapıyorum.Kistirma kursun zaten ulkemizde de cok ucuz.
Geçmiş olsun30 centlik dolap ışığı gümrüğe takılmış 5 tl vergi ödenmiş ahh damat ahh.
![]()
![]()
Bizimkilerden genelde titreşimli oyuncaklar çıkmıyor ama tabi ki siz daha iyi bilirsinizArtık Aliexpress'ten gelen uygun fiyatlı sahteler ve diğer malzemeler de cazibesini yitirecek sanırım