Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

Herr-Zander

Daimi Üye
Adı
Kuzey
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar teknede yemli avda ve slow jigging de kullanmak üzere daiwa fuego lt 5000 dcxh almayı düşünüyorum. Ne dersiniz ? Üzerinde de seaknight monster w8 0.23 ip sarmayı düşünüyorum. Sizce amacıma uygun bir tercih olur mu ?

Hkapan

Aktif Üye
Adı
Hüseyin
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Ekli dosyalar

yhymskrn

Aktif Üye
Adı
Yahya
Arkadaşlar merhaba bu seaknight W8 ipleri ile ilgili olarak bir deneyim aktarmak istiyorum;
hemen hemen tüm ipleri kullanan biri olarak hiç çin malı kullanmayan da :) en sonunda şu seaknight W8 satın aldım bir kaç rengini Daiwa'nın çakması olarak şunları diyebilim Çekeri iyi kuvvetli ip sağlam bir Baracuda ve lüfer aldım tık demedi birde takılmasına rağmen kolay kolay kopmadı düğüm güzel tutuyor başarılı rüzgarlı bir havada avlanıyorsanız kuş gözü garanti :) ve hiç memnun olmadığım bölümü inanılmaz renk atıyor elim makina kamış yüzükler her yer boya oldu valla bu nedir diyesim geldi!! :)

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@yhymskrn uzun sureden berı kullanıyorum o ıpi maalesef renk atımı başta oluyor sonrasında renk soluyor ama kalmıyor o konuda sıknıtı yok zaten renk cok cok onemlı bır unsur degıl . kuş gözü konusunda ipin bir yumuşama makınaya alışma durumu var bır sure kullandıktan sonra yapmıyor yapıyorsa makına kamıs ve ıp arasında bır uyumsuzluk var muhtemelen. öyle ahıp şahım bir mücadele yaşamadım iple 4 kılo bır levrek alışım var ama 1.5 kılo levrek daha cok kalama almıstır. genel olarak fıyat performans bakımından özellıkle merasında paşa yoksa cok ıyı.. belki paşayı da çeker çekeri konusunda çok bir sıkıntısı da yok farkettıgınız gıbı

Mırmırmır

Aktif Üye
Adı
Ata
Kan Grubu
O Rh Pozitif
US $9.0 40% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı
Herkese merhabalar bu ürünü alarak balıkçılık sporuna giriş yapmak istiyorum bu sporla alakalı bilgili abilerim bu kamışı önermiceklerine adım kadar eminim fakat bütcem buna el veriyor nacizane tavsiyelerinizi ve önerinlerinizi bekliyorum herkese rastgele

Mustafa_35

Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar Merhaba,
aşağıda vermiş olduğum linkteki ürünü satan satıcı var mıdır, zamanında almıştım şimdi satmıyor başka satıcı da bulamadım, yardımınızı bekliyorum.
US $9.99 |Tahmini Teslimat Zamanı

TRY 17.53 31%OFF | YINGTOUMAN 2 adet/grup biyonik yem sığ yüzme küçük plastik sert yem 10.5g/6.5 cm Lu Yafei renkli balıkçılık mücadele
US $2.93 30% OFF|YINGTOUMAN 2PCS/LOT Bionic bait shallow swimming Minor plastic hard bait 10.5 g/6.5 cm Lu Yafei Colorful Fishing Tackle-in Fishing Lures from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group

Çok daha uygun fiyata aynı ürün

Mustafa_35

Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
US $4.99 15% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı
Bu sahteyi alıp kullanan oldu mu ? Ağırlığının yüksek olması, su üstü olması fakat popper gibi olmaması ilgimi çekti. Aliexpress için biraz fiyatı fazla ama bilemedim hoşuma gitti.
Bütün renklerini aldım L 4 hariç L4 stokta yok çok aradım ama bulamadım hatta buldum daha pahalı olmasına rağmen sipariş verdim stokta yok diye siparişi geri iptal etti satıcı ürünler çok kaliteli kancalar çok keskin L 1 i deneme amaçlı atarken çok abandim galiba ilk atışta patlattım şok lider yoktu
015 örgü misina da diğerlerini cesaret edip deneyemedim 10-40 kamış sipariş verdim kamış gelsin sabah suyu tekrar sok liderle deneyeceğim

Özellikle L1-L2 -L3 tavsiye ederim

Ekli dosyalar

Mustafa_35

Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar şu linkteki sahteyi çok beğendim ama kargo ücreti var bu sahteyi satan başka satıcı varmı bildiğiniz? US $4.86 55% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı Ekli dosyayı görüntüle 86440

Hem daha uygun hem de ücretsiz kargo

TRY 25.64 | Ufishing Yüzer Balıkçılık Minnow Cazibesi 13 cm 13.5g Uzun Atış Balıkçılık Wobbler 1 adet/grup Ince Vücut Pike Bait
US $4.2 |Ufishing Floating Fishing Minnow Lure 13cm 13.5g Long Shot Fishing Wobbler 1Pcs/Lot Slim Body Pike Bait -in Fishing Lures from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group

Herr-Zander

Daimi Üye
Adı
Kuzey
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bütün renklerini aldım L 4 hariç L4 stokta yok çok aradım ama bulamadım hatta buldum daha pahalı olmasına rağmen sipariş verdim stokta yok diye siparişi geri iptal etti satıcı ürünler çok kaliteli kancalar çok keskin L 1 i deneme amaçlı atarken çok abandim galiba ilk atışta patlattım şok lider yoktu
015 örgü misina da diğerlerini cesaret edip deneyemedim 10-40 kamış sipariş verdim kamış gelsin sabah suyu tekrar sok liderle deneyeceğim

Özellikle L1-L2 -L3 tavsiye ederim
Tesekkur ederim. Denedikten sonra yorumlarinizi bekliyoruz :)

CYKRLI

Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
A Rh Pozitif
AliExpress de satılan tsurinoya marka dw63 model sahteyi deneyen oldu mu aranızda ? Hem puanı yüksek hemde duonun 1. Sınıf kopyasıymış.