barlas61
Daimi Üye
- Adı
- Okan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
gümrük vergisini anlarım ona sözüm olmaz, gümrük sunum vergisi nedir abi böyle bi saçmalık mı olur yav, vergide ekol oluşturdu bizim devletBenimde bugün ilk vergili siparişim geldi ve aliexpress benim için bitmiştir. Hem gümrüğe sunum vergisi hem normal vergi. 13.2 TL ödediğim ürüne 7.32 TL vergi çıkmış.
Ekli dosyayı görüntüle 93366
resmen zorla seve seve yada seve seve burdan alıcaksın yurtdışından daha fazla pahalıya alıcaksın diyor ve bizim milletimizde tamam diyip gıkını çıkarmıyor helal olsunYeni Türkiye'ye hoşgeldiniz. Artık hükümetimize yurtdışından alışverişimiz de battı demek ki. 15temmuzdan sonra ürün limiti geliyormuş. Aylık max 5 ürün siparii edebileceğiz. Param var vergisini öderim deseniz bile vatandaşını çok seven hükümetimiz alamazsınız diyor. İyi ki hükümetimiz var yoksa gidip çin malı falan alırdım mazallah nasıl da kolluyor bizi
Ben hep 5 tane alıyorum zaten... sıkıntı yok o zamanYeni yeni icatlar ve vergiler gene karsimizda.. Ekli dosyayı görüntüle 94336
Milletimiz ne zaman bir şeye ses çıkardı ki koyun herkesresmen zorla seve seve yada seve seve burdan alıcaksın yurtdışından daha fazla pahalıya alıcaksın diyor ve bizim milletimizde tamam diyip gıkını çıkarmıyor helal olsun
Geldi yaniTRY 57.60 55%OFF | YENI olta 8 Telli PE Örgülü 500 Metre Multifilament olta Halat peche carpe Tel 20 30 40 50 60 80 100lb
TRY 57.60 55%OFF | YENI olta 8 Telli PE Örgülü 500 Metre Multifilament olta Halat peche carpe Tel 20 30 40 50 60 80 100lb
6 Mayıs tan düne kadar dilek olay 71 gün sen neymişsin be Ali Baba ilk oldu ama son olmayacak![]()
Evet geldi bayağı bir süre sonra 13.10 postacı ya elden verdik 9.20 satıcı iade etti AliExpress'ten de ilk alışveriş indirme vardı 13 lira ortaya karışık güzel bir şey oldu yaniGeldi yaniextralarda varmı paket üzerinde
![]()