Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

ErzincanLee

Aktif Üye
Adı
HALİL EKİNCİ
Kan Grubu
A Rh Pozitif

ColorTR

Aktif Üye
Adı
Mert
Kan Grubu
B Rh Pozitif
5 lirayı artık %99 üründe alıyorlar ama vergi işi tamamen şansa çok saçma bir şey. Küçük bir sahte yem alıyorsun 20 lira vergi ödüyorsun 3 ay önce falan arabaya 1200 TL'ye ön panjur aldım 1.5 metreye yarım metre kolide geldi yemin ediyorum vergisiz :) Gerçekten aşırı saçma ben bile inanamadım.

NiGHTMaRe07

Aktif Üye
Adı
AŞKIN ATEŞ
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar. Büyük balık için aldığım kalamarlar sonunda geldi. Tam 2 ayı geçti. Ürünler güzel ve kaliteli. Glow özellikli iğneler fena sayılmaz. Biraz küçük gibi ama iş yapar büyük ihtimalle. 60 gr olan modelini aldım. Vergi baya çıktı.

TRY 23.41 39% İndirim | SUNMILE Balıkçılık Yumuşak Cazibesi 20g/60g 150mm Parlak/UV Kalamar Jig Balıkçılık cazibesi Ahtapot Calamar deniz Balıkçılık Wobbler Yem
https://s.click.aliexpress.com/e/cTYeRWhi

Ekli dosyalar

Çırak

Daimi Üye
Adı
Melih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yeni Türkiye'ye hoşgeldiniz. Artık hükümetimize yurtdışından alışverişimiz de battı demek ki. 15temmuzdan sonra ürün limiti geliyormuş. Aylık max 5 ürün siparii edebileceğiz. Param var vergisini öderim deseniz bile vatandaşını çok seven hükümetimiz alamazsınız diyor. İyi ki hükümetimiz var yoksa gidip çin malı falan alırdım mazallah nasıl da kolluyor bizi
Max. 5 ürün değil Mehmet bey, Max 5 konşimento. Bireysel olarak 1 konşimento 30kg ve 1500 Euro altı olmak zorunda, bu limitler dahilinde kutu içeriğinde sınırlama yok.

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Max. 5 ürün değil Mehmet bey, Max 5 konşimento. Bireysel olarak 1 konşimento 30kg ve 1500 Euro altı olmak zorunda, bu limitler dahilinde kutu içeriğinde sınırlama yok.
teşekkür ederim bilgilendirmeniz için, ancak gene de bir sınırın olması saçma. hürriyetin kısıtlanmasıdır bu durum. üstelik şimdi her türlü vergi verilecektir denildi ancak kimisinden alınıyor kimisinden alınmıyor bir curcuna yarattılar kendileri de çıkamıyor şimdi içinden.

murat006

Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Aylardır gelmeyen bir ürünüm olmazken mayıs 15 tarihinde verdiğim 3 sipariş henüz elimize ulaşmadı. Aliexpress para iadesi yaptı. Aylık 5 kargo olayından dolayı gelmediğini düşünüyorum. Şimdi gelirlerse ne vergi çıkaracaklar aceba? Sonuçta gümrükte bekledi bunada bir ücret verecek miyim? Ürünü almak istemesem ne olur? Sonradan borç çıkar mı neye göre kime göre, kimlik numaram yok neticede kargo üzerinde. Tecrübesi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.