Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aranıyor Alınık Muhtelif Sahteler...

cihsib

Aktif Üye
Adı
Cihangir
Kan Grubu
B Rh Negatif
Ben hakaret veya kufur ettigimi, terbiyemi bozdugumu ya da birilerini uzucu kirici soylemlerde bulundugumu hatirlamiyorum. Ama benim seviyesizce davrandigimi hayalinde kurup buraya yansitan var. İnanilmaz bir hayal gucu. İftira atma en iyi yildirma, kiskirtma yontemidir.

Yasamdan kesitler sunmaya devam edebilirim.

Gunceldir.

cihsib

Aktif Üye
Adı
Cihangir
Kan Grubu
B Rh Negatif
Ayrıca arkadaşlar Sabri Sarıoğlu kendisiyle bile dalga geçen bir insandır. Yayınladığım video kendi twitter hesabında yayınlamış olduğu ve altına da ne rezil olmuşum ya yazdığı bir videodur. Bu videoyu kendisi yayınladıktan sonra benim yayınlamamın hoş olmayan hiçbir yanı yoktur. Ayrıca müthiş fanatik bir Galatasaray taraftarıyım. Neredeyse tüm Galatasaray'lılar Sabri'yi istemezken ben hep takımda oynamasını istedim. Çünkü çok hırslı ve çok başarılı bir futbolcu bana göre. Başarısının da kanıtı çok uzun süredir takımda yer almasıdır. Ne başarılı futbolcular ne sevilen oyuncular geldi Galatasaray'ımıza. Ama hepsi gönderildi. Uzun zamandan sonra Galatasaray'da bu kadar istikrarlı ve başarılı tek isim SABRİ SARIOĞLU'dur. İyi akşamlar.

Sahil33

Daimi Üye
Sanırım bu konu amaç dışı eğer bu hobiy le uğraşıyor sanız zaten neye ihtiyacınız olduğunu bilirsiniz ...........Daiwa ima vs bu ürünleri kullanan satmaz .Satarsa ihtiyaç tan satar bide satan kişi 100 tl aldığı ürünü 50 tl satmaz yada söyle düşünün siz olsanız sa tarmisiniz
Daiwa demiş sınız daiwa da ne kadar balik var hangi özellik hangi renk hangi boy Ha bide zaten forumda satılık ürünler var ordan bakıp ihtiyacın olanı alırsın .ni ye millet sana mesaj atsın zaten forum içinde özel bir yer var diyer üyeler gibi förum lara bakılır demi

Son düzenleme:

norsemen

Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
yorum yazan arkadaş ların önerilerini dikkate almakta fayda var diyorum..iş yapan,orjinal marka olan sahtelerin fiyatları gercek ten yüksek..bazı hobidaşlarımız, sahtelerini kendileri üretmeye calışıyorlar ki..., onlara büyük saygı duyuyorum..bu spin işi gercekten pahalı bir hobi..yemli avlanmaya , sörf avcılıgına benzemiyor...biz amatörler kısıtlı bütceler le , her malzemeye ulaşamıyoruz malesef..benim naçizane , sigara-icki gibi ekstralarım olamadıgı halde , bu spin işine para harcamama ragmen.. her malzeme alınamıyor...bizim sektör büyük ölcüde YURT DIŞINA BAGIMLI....en büyük hayalim, türk girişimcilerin, dünyanın her tarafında satılabilecek kalitede , kamış ve makina üretebilmeleri..mesela türk av tüfekleri bu tekeli kırmayı başardı..türk üretimi av tü
fekleri bi cok ülkede kabül görüyor...