ANTALYA Balık Av Durumu Raporları(Lara, Konyaaltı, Adrasan, Alanya, Manavgat, Kemer, Kaş, Serik)

te

teşekkürler usta, ben kaş tarafına gidicem ama fırsatını bulursam oraya gitmeye çalışıcam, dükkana da uğrayıp bir kaç tane canlı yemde alıcam,, valla herkes o kadar umutsuz bahsettiki oltayı götürmesem mi diye düşünmedim değil 🙂), desteğiniz için teşekkürler
Rica ederim, kaş ve demrede popperla iri liça alındığını biz çaltıcak tarafındayken duydum kahroldum. Sanırım o taraflar daha bereketli.
Balık işi biraz da şans işi belli olmaz şeytanın bacağını siz kırarsınız belki 🙂 son olarak akşam suyunu bilemem ama sabah suyunu es geçmeyin, rastgele.

@OsSy83 selamlar eğer kurban bayramında antalyada olucaksanız bende sizlerle bi balık av organizasyonuna katılmak isterim. benimde pek kısmetim yok ama en azından güzel zaman geçirebiliriz.bende akrabalarımı ziyaret için gidicem ve küçük çaltıcak liman tarafına sabah erken suyuna gitmeyi düşünüyorum.

🙂
Konu ismi:
ANTALYA Balık Av Durumu Raporları'dan
çıkıp "ANTALYA mağdurları" na doğru gidiyor.. ellagam. 🙂

İtiraf ediyorum bende bir ANTALYA mağduruyum.... 🤣🤣🤣🤣🤣

Senede 2 kere Antalya ya gelirim... Aile ziyareti için, her seferinde de balık avı hüsranla sonuçlanır. Bazen bir kaç senede bir bir iki bişiler yaklarım ama yinede MAĞDURUM. 🙂

Bayramda olta atmaya giden olursa zaman da uyuşursa Mağdur olmaya hazırım. 🙂 en azından muhabbet olur.

Rastgele...🙂

@OsSy83 selamlar eğer kurban bayramında antalyada olucaksanız bende sizlerle bi balık av organizasyonuna katılmak isterim. benimde pek kısmetim yok ama en azından güzel zaman geçirebiliriz.bende akrabalarımı ziyaret için gidicem ve küçük çaltıcak liman tarafına sabah erken suyuna gitmeyi düşünüyorum.
Muhtemelen bayramda Antalya da olacağım, tabikide birlikte av yapmanın keyifli olacağını düşünüyorum öncesinden haberleşiriz zaten. 👍

Arkadaşlar...eylülde başın da kaş civarında olucam...biraz amatörüm...Ne tutabilirim ve de neyle tutabilirim...profesyonel oltam var..ama istanbulda sadece Istavrite gidiyorum...canli yemmi..Yada sahteyle mi tutmak lazım.. sahte önerisi verebilir misiniz..yada canli yem
4-5 gündür tatil in Kaş tayım.Sabah suyunda birkaç noktada yaptığım sahte ve jig denemeleri sonuçsuz kaldı.İlk gün savagear 18gr jigler ile her atışta iki üç kg civarı balon çektim aksiyonu iyiydi ama kayalardan kaldırırken jigle birlikte kesip gitmeleri moral bozucuydu.Dün Akçagerme plajı arkasında yazılı oynağına denk geldim ama atış mesafesine yaklaşmadılar.Kısacası burda balık tutmak zor🙂 Sokar avlayan birkaç kişi dışında daha balık tutabilen görmedim🙂)

selamlar. haftaya bugün (pazar) kurban bayramı. sanırsam herkes kurbanı başında olucaktır. pazartesi günü yada salı günü antalyada küçük çaltıcak tarafında önce sabah suyu sonrasında gelmişken birde akşam suyuna sonrasında madem geldim ortamda iyiyse kamp yapmayı düşünüyorum.yol v.s düşününce sanırsam salı günü daha doğru olur. aynı günlerde antalyada olucak arkadaşlarla güzel bir balık muhabbeti ve balık tutmak isterim. gelebilecek yada düşünen olursa burdan haberleşelim diyordum.

Pazar günü Konyaaltı açıklarında tekneyle mercan avındaydık, saat 10.00 a kadar 1.5 kilo civarı mercan tutabildik. 10- 15 tane de yavru balon geldi.

Öncelikle selamlar,Eğer böyle bir organizasyon olucaksa balık tutmak için bende katılmak isterim.Herkese iyi günler

Back