ANTALYA Balık Av Durumu Raporları(Lara, Konyaaltı, Adrasan, Alanya, Manavgat, Kemer, Kaş, Serik)

önümüzdeki ay ortalarında kamp turuna çıkmayı düşünüyordum ve youtube da izlediğim farklı onlarca kişiden dolayı antalya dan bayağı ümitliydim ama şu son yorumları gördükten sonra gerçekten bayağı hhüsrana uğradım :/
You tube'dakilere kimse kanmasın hepside sahtekâr işleri güçleri ürün reklamı yapayım para alayım you tube da çok izleneyim abonem artsın para alayım derdinde, adam yanımda balığı tuttuğu silikonu değiştirerek çekim yapıyo gördüm

Arkadaslar Merhaba,hayatımda ilk kez balık tutmak için bir girişimde bulundum ve jig ile av için bir set kurup yeni limandan geçen perşembe at çek yaptım.Sabah suyunda ağzımdan bu ay hiç düşmeyen bir kuzu çektim.Şansliydim sanırım çünkü sonrasında hiç vuruş dahi alamadim

Dosyalar

• IMG-20191010-WA0006.jpg
    IMG-20191010-WA0006.jpg
    37.8 KB · Okunma: 641
Arkadaslar Merhaba,hayatımda ilk kez balık tutmak için bir girişimde bulundum ve jig ile av için bir set kurup yeni limandan geçen perşembe at çek yaptım.Sabah suyunda ağzımdan bu ay hiç düşmeyen bir kuzu çektim.Şansliydim sanırım çünkü sonrasında hiç vuruş dahi alamadim
👍

Arkadaslar Merhaba,bugün sabah yine limana gittik sabah 5:30 gibi,en azından benim ilk defa şahit olduğum barakuda şov vardı.suyun üzerinde sicramalarini görmek harikaydı.limon rengi rapala ile resimdeki yakisikliyi alabildim.balıkçı tenkelerinin limandan çıkmaya başlaması ile hepsi malesef bölgeden uzaklaştı.gitmeye fırsatı okan arkadaslara bölgeyi öneririm

Dosyalar

• IMG-20191014-WA0002.jpg
    IMG-20191014-WA0002.jpg
    49.8 KB · Okunma: 560
(link)
Arkadaslar suan decathlondan aldığım kendi markası olan ip misinayi kullanıyorum 0.18 lik ama kaliteli markaların ipine göre biraz daha kalın kaçıyor sanki.sizce linkteki ürünü alsam daha iyi atım ve performans yakalayabilirmiyim?

Hocam bu videoyu izledim bu sahteyide arkadaşım almış saolsun hediye etti.geçen hafta limon rengi bir Rapala ile barakuda almıştım ama bu biraz büyük ve renkli geldi gözüme.bunu sununla değiştir derseniz de değiştirmeye çok meyilliyim☺

(link)
Arkadaslar iyi hafta sonları, linkteki ürün antalyada kiyidan barakuda için uygunmudur?
sizin sorduğunuz rapalada,
linkindeki videonun
İkinci dakika kırkıncı saniyesinden itibaren bahsettiği rapala gibi renkli ve bu tür "renkli sahteleri çok seviyor" diyor.
üçüncü dakika onuncu saniyeden itibarende; "sahte ne kadar uzunsa, Barakuda o kadar çok geliyor" diyor. Sizin sahte de 15 cm görünüyor linkte.
Hemde 31 gr olduğu için uzağa atılabiliyor olabilir.
Kullanacağınız kamışın atar aralığı nedir.

Back