ANTALYA Balık Av Durumu Raporları(Lara, Konyaaltı, Adrasan, Alanya, Manavgat, Kemer, Kaş, Serik)

Yaklaşık 2 buçuk aydır Kaş'tayım. Şimdiye kadar gerek jig gerek rapala gerek yemli 1 tane bile doğru düzgün balık denk gelmedi. Her yer balon ve "Redcoat" deniyormuş Türkçe ismini bulamadığım bir balık. Dalış yapıyorum bakıyorum aşağılarda da pek yok tek tük. Sıkıntı büyük 🙂

Antaalya dışından gelecek arkadaşlar yazın burada balık avı çok kısır geçiyor ayrıca you tube daki savaş dursun videolarına aldanıpta malzeme alıp hayal kurmayın 🙂 o adamın çevresi geniş ne zaman nerede balık var haberini alıyor gidiyor onun balık tuttuğu avlağa siz gitseniz bile sizin gittiğiniz zaman orada balık olmaz eliniz boş dönersiniz 🙂 çok gördüm ben savaş dursun mağdurlarını adamlar istanbul'dan ankaradan eskişehirden mi gelen dersin bi dünya yol gelmişler elleri boş dönüyorlar bide bizi savaş dursun gönderdi diyorlar gülüyodum adamlara, arkadaşlar arasında diyoduk savaş dursun mağdurları diye 🙂

Antaalya dışından gelecek arkadaşlar yazın burada balık avı çok kısır geçiyor ayrıca you tube daki savaş dursun videolarına aldanıpta malzeme alıp hayal kurmayın 🙂 o adamın çevresi geniş ne zaman nerede balık var haberini alıyor gidiyor onun balık tuttuğu avlağa siz gitseniz bile sizin gittiğiniz zaman orada balık olmaz eliniz boş dönersiniz 🙂 çok gördüm ben savaş dursun mağdurlarını adamlar istanbul'dan ankaradan eskişehirden mi gelen dersin bi dünya yol gelmişler elleri boş dönüyorlar bide bizi savaş dursun gönderdi diyorlar gülüyodum adamlara, arkadaşlar arasında diyoduk savaş dursun mağdurları diye 🙂
🙂

o mağdurlara beni de ekleyin 😀 savaş dursun şişirilmiş bir balon başka bir şey değil. Bir de dediğiniz gibi daha ava giderken sağdan soldan telefon geliyor abi balık var diye. bizim gittiğimiz gün kıyıdan daha fazla alınmıştı biz tekneden o çok methettiği jiglerle elimiz boş izledik 😀

o mağdurlara beni de ekleyin 😀 savaş dursun şişirilmiş bir balon başka bir şey değil. Bir de dediğiniz gibi daha ava giderken sağdan soldan telefon geliyor abi balık var diye. bizim gittiğimiz gün kıyıdan daha fazla alınmıştı biz tekneden o çok methettiği jiglerle elimiz boş izledik 😀
O adam işi ticarete dökmüş amatör balıkçılıkla alakası yok onun insanları kandırıyor malzeme aldırıyor, biçok tester'ların hepside böyle amaçları bu iş üzerinden para kazanmak onların hiç birine güvenmiyorum bazıları yakaladığı balığın gerçek sahte yemini göstermeyipte başka yem gösteren bile adam biliyorum

abilerim kardeşlerim antalya da lrf yapıp balık yakalayabilen yokmudur acaba bu kadar mı kısır bir memleket burası diğer şehirlere bakıyorum adamlar kiloluk hatta 2 kiloluk levrek 400 500 gr mırmır çekiyor ben geçen gün larada yüzerken bakıyorum dayının biri parmak kadar yaladermaları topluyor ne yapmam lazım anlayabilmiş değilim yok mu ava gidebileceğim lrf yapıp balık alan birileri birlikte balığa gitsek merkezde?

bu akşam bir mırmır 23cm civarı, 3 tane lokum aldım. bir mırmır ve bir sargoz denize iade edildi. yer lara plajı, şsome marukyu L boy pembe silikon, kendi yapımım 8 numara kısa pala tek iğneli beden ve 7gr kursun. makine ve kamış bilgisi etikette mevcut. saat 21:00-23:30 arası.

Antalya yı bilmem ama yaklaşık 8-10 yıldır gittiğim Alanya'da kıyıdan lokum, kefal ve ufak mırmır dışında balık alamadım. Geçen sene yavru balon çoktu. bu sene gitmedim. Gerçi su çok sıcak, o suda balık olmaması bence normal. tekne ile derin ve yerel balıkçılar tarafından bilinen meraları denemek lazım.

önümüzdeki ay ortalarında kamp turuna çıkmayı düşünüyordum ve youtube da izlediğim farklı onlarca kişiden dolayı antalya dan bayağı ümitliydim ama şu son yorumları gördükten sonra gerçekten bayağı hhüsrana uğradım :/

Back