Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ANTALYA Balık Av Durumu Raporları(Lara, Konyaaltı, Adrasan, Alanya, Manavgat, Kemer, Kaş, Serik)

Fisher07

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Göynük, lara plajlar, aksu ve kundu... Cesitli boy ve markada igneler agirlikli olarak sülünez, yanic ve tavuk, yem ipi dahi kullandim sonuc en buyugu 25cm bir ve ya iki tane mirmir gerisi el kadar sargoz ve mendik.. cogu denize geri iade yani bukadar ugras istanbul veya egede olsa eminim kilolarca balik yakalamistim yakalamistik... Antalya cok ama cok kisir!

1Fisher

Aktif Üye
Adı
Gürbüz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
An itibariyle boğa çayı ağzından geldim, yavru mercan geldi 2 tane iade, sağ tarafımda ki arkadaşlar 1 tane çupra aldı, başkada ele alınır birşey yok, fırtına öncesi sahil komple doluydu gezebildigim kadar gezdim, hatta güvenlik arkadaşlar geldi yanıma onlara sordum 1 çupra dışında balık alan yok. En kısa zamanda bot ve motor almaya çalışacağım en azından sabah mercan tutarız.

empirex

Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
An itibariyle boğa çayı ağzından geldim, yavru mercan geldi 2 tane iade, sağ tarafımda ki arkadaşlar 1 tane çupra aldı, başkada ele alınır birşey yok, fırtına öncesi sahil komple doluydu gezebildigim kadar gezdim, hatta güvenlik arkadaşlar geldi yanıma onlara sordum 1 çupra dışında balık alan yok. En kısa zamanda bot ve motor almaya çalışacağım en azından sabah mercan tutarız.

DENİZ ÜRÜNLERİMİZİN AZALIŞ SEBEPLERİ
Salih Bahtiyar - Deniz Urunlerimizin Azalis Sebepleri

Eray Aksoy

Aktif Üye
Adı
İsim Yok
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
1969 da yazılmış ve dikkat çekilmiş.Ancak bizde bir felakete karşı tedbir alma işi ancak başımıza geldikten sonra yapılageldiğinden dolayı 45 yıl geçmesine rağmen tek adım atılmamış.Üç tarafı denizler ile çevrili güzelim ülkemizde yakında balık ithalatına da başlarız önlem alınmazsa.

zaad

Daimi Üye
Adı
ZAFER A.
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Ecnebi ile aramızdaki fark bu. Bizde de sorunları doğru olarak tespit eden olaylara objektif bakan insanlar var ama bizdeki devlet dediğimiz kurum yanlış çalışıyor. Kısa vadede kar peşinde koşan, geleceği düşünmeyen, geleceğe yatırım yapmayan bir devlet anlayışımız var maalesef. Dayım 50 yıl önce yazmış ama kime duyurabilmiş acaba sesini?

Fisher07

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Buarada arkadaşlar dediğim gibi kıyıdan mırmır, çipura, sargoz vb balık türleri için yemli avda kullanmak üzere resimlerini paylaştığım misina ve iğneleri aldım. Kullanan veya bilen varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. Antalya için sanırım uygun bu malzemeler.
iğneler 6 numara / misina 0,30

Ekli dosyalar

Farti

Yeni Üye
Adı
Fatih
Buarada arkadaşlar dediğim gibi kıyıdan mırmır, çipura, sargoz vb balık türleri için yemli avda kullanmak üzere resimlerini paylaştığım misina ve iğneleri aldım. Kullanan veya bilen varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. Antalya için sanırım uygun bu malzemeler.
iğneler 6 numara / misina 0,30
Şu kadar söyliyim bulunduğum ve gittiğim böge itibarı ile ne iğne nede misina değişikliğinde bulundum diyebilirim.:) Genel olarak bende lara bölgesindeyim burada askeriyenin olduğu bir bölüm var biliyorsanız eğer bu aralar balık yağmuru oluyor Çupra ve kefal ağırlıklı olarak çıkmaya başladı fakat tamamen şans işi diyebilirim 1 kişiye 10 tane kefal vururken bizlerede hiç vurmadı yine çupra tutanlar vardı. Sanırım yağmurunda etkisi ile bir kaç gündür çıkıyor genel olarak atçekciler hiç boş dönmüyor diyebilirim.

serdo123

Yeni Üye
selamlar herkese...dun aksam bır arkadsımla kunduda gece 2100- 0400 arası yapmıs oldugumuz av.iğne 6 numara capraz yem sulunez cın kurdu boru kurdu herkese rastgelsın