Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ANTALYA Balık Av Durumu Raporları(Lara, Konyaaltı, Adrasan, Alanya, Manavgat, Kemer, Kaş, Serik)

Fisher07

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Balık varmı orda bildiğin birşey varsa bir ayar çekerim ben
Yekta abi yaklasik 4-5 gun once iki arkada lambuka ve cipura almislar cipuralar 25cm civarinda lambuka iki taneymis.. ayrica levrek oldugunu soylediler...
Ben bir iki defa gitmiştim oraya avlanmaya.içeri girince otoparkın sol tarafına doğru kumsal var.orada avlanabilirsin galiba.bir sorun çıkacağını sanmıyorum.ama içeri giriş ücretli.
iceri girmek icin muzekart yada is bankasi maximum kart varsa ucretsiz giris yapilabilir.. biliyirum phaselisi ama balik jonusunda ne durumda bilmiyorum

Fisher07

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kunduda lokum bollugu var her attigimda lokum geliyor...

Fisher07

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
3 gun boyunca lara plaj, ornekkoy ve kunduda cesitli saat araliklarinda hem spin hemde yemli calistim. solunar degerleri iyiydi lakin deniz cok dalgaliydi. sadece dun deniz biraz yatikti.. iki tane 25-26 cm civari mirmir aldim. 2 tanede kucuk mirmir geldi lakin denize iade ettim ikisinide. bgn sabah 6 dan ogle 2 ye dek hem spin hem yemli sonuc vermedi. buarada meteorolojinin sitesinden dalga tahminlerine bakan arkadaslar dalga peryodunada dikkat etsinler peryot ne kadar sıksa dalga o kadar az oluyor.. dalga boyu tek basina yeterli bir veri degil. Bgnden itibaren dalga boyu 3-4 gun boyunca ozellikle yemli av icin uygun degil bilginize. ve Antalya da hala balik yok! Yem olarak çin kurdu, sulunez, yanic ve tavuk kullandim sabah kefal icin ekmek kullandim ama bos. igneler 5 ve 8 arasi farkli boylardaydi. bilginize.

galapagosluiguana

Aktif Üye
Adı
A.Yavuz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Balık yok arkadaşlar..
Her türlü denedik , ticari ve amatör olarak...

1Fisher

Aktif Üye
Adı
Gürbüz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dün gece 5 saat Boğa çayı ağzından 4 takım yemli attım yem sulunez , kenarda da spin çalıştım, 3 tane arpacik tan başka balık vurmadı,