Eray Aksoy
Aktif Üye
- Adı
- İsim Yok
- Kan Grubu
- AB Rh Pozitif
Teşekkür ederim.Allah razı olsun.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın.Hoşbulduk.Uzun süredir uzakta kaldığım doğru.Motor ile Akdeniz turu yapmak için arkadaşlar ile yola çıktık ve çok ciddi bir kaza geçirdim.Viraj alırken muhtemel bir kamyondan düşen plastik kasaya takılıp karşıdan gelen arabayla çarpıştım.İki ay kadar Ankara da yattım.Sonra fizik tedavi felan derken ancak toparlandım.Koruyucu ekipman iyi olmasa şu an bu satırları yaziyor olmazdım.Allah korudu.
bir motorcu ve arkadaşlarını toprağa vermiş birisi olarak sizi anlıyorum ve geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.Amin.Kaza anı gözümün önünden gitmiyor.Allah kimseye yaşatmasın inşallah.
Eray bey büyük geçmiş olsun...Hoşbulduk.Uzun süredir uzakta kaldığım doğru.Motor ile Akdeniz turu yapmak için arkadaşlar ile yola çıktık ve çok ciddi bir kaza geçirdim.Viraj alırken muhtemel bir kamyondan düşen plastik kasaya takılıp karşıdan gelen arabayla çarpıştım.İki ay kadar Ankara da yattım.Sonra fizik tedavi felan derken ancak toparlandım.Koruyucu ekipman iyi olmasa şu an bu satırları yaziyor olmazdım.Allah korudu.
Çok geçmiş olsun.. Motor işi zevkli ama kesinlikle karşıyım. Her sene bir kaç arkadaşım malesef kaza yapıyor.Hoşbulduk.Uzun süredir uzakta kaldığım doğru.Motor ile Akdeniz turu yapmak için arkadaşlar ile yola çıktık ve çok ciddi bir kaza geçirdim.Viraj alırken muhtemel bir kamyondan düşen plastik kasaya takılıp karşıdan gelen arabayla çarpıştım.İki ay kadar Ankara da yattım.Sonra fizik tedavi felan derken ancak toparlandım.Koruyucu ekipman iyi olmasa şu an bu satırları yaziyor olmazdım.Allah korudu.
Allah korumuş motor kazalarının şakası olmuyor, büyük geçmiş olsun.Hoşbulduk.Uzun süredir uzakta kaldığım doğru.Motor ile Akdeniz turu yapmak için arkadaşlar ile yola çıktık ve çok ciddi bir kaza geçirdim.Viraj alırken muhtemel bir kamyondan düşen plastik kasaya takılıp karşıdan gelen arabayla çarpıştım.İki ay kadar Ankara da yattım.Sonra fizik tedavi felan derken ancak toparlandım.Koruyucu ekipman iyi olmasa şu an bu satırları yaziyor olmazdım.Allah korudu.