Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Antalya dan selamlar

Cazador

Aktif Üye
Adı
tayfun dinc
Hoşgeldiniz,çok iyi videolar çekmişiniz,çok kaliteli ,tebrikler...Sizden istifade edeceğiz belliki.Tekrardan aramıza hoşgeldiniz.

Adı
Kadir
Hoşgeldin Kadir
Güzel avlar yapıp görüntülemişsin.
Avlağın da çok güzel.
Her zaman rastgelsin
sağolasın abi teşekkür ederim:)
sizede rasgelsin:)

eski Side prensi :) levreeeeekk omza :)
Hoşgeldin Kadir ; burada olmana sevindim.
sideprensi07 o havalı tüfek sitelerinde kaldı artık:)artık balıktayız nickimizide değştirdik:)
teşekkür ederim sağolasın:)
Hoşgeldiniz,çok iyi videolar çekmişiniz,çok kaliteli ,tebrikler...Sizden istifade edeceğiz belliki.Tekrardan aramıza hoşgeldiniz.
sağolun teşekkür ederim:)paylaşım yapmasını seven biriyim,elimden geldiğince birşeylar paylaşmak mutlu ediyor:)
rasgelsin

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Kadir abi hoşgeldin, Keyifli paylaşımlar..

m1976k

Aktif Üye
Adı
murat keleş
hoş geldin seni burada görmek sevindirdi beni başka yerlerde avlarını takip ettim şu bir gerçekki levrek konusunda kitap yazacak kadar deneyime sahip birisin eminim foruma ciddi katkıların olacak . herşey gönlünce olsun...

müthişaman

Daimi Üye
Adı
Emre
Kadir Bey merhaba.:)
Hoş geldiniz.
Fanatik bir levrek avcısı olarak sizi de aramızda görmek oldukça sevindirici.:harika:

Levrek omza!

ondersoydinc

Aktif Üye
Adı
Önder SOYDİNÇ
Hoşgeldin demekle birlikte, hiç vakit kaybetmeden :p istanbullu bir balık sevdalısı olarak av yaptığın meraları ne kadar çok kıskandığımı hiç utanmadan açıkça belirtmek istiyorum :D
Yeni ve daha güzel trofeler görmek dileğiyle

muhammer41

Aktif Üye
Adı
muhammer yılmaz
Hoşgeldin kardeşim güzel raporlarını bekliyoruz rastgelsin.

Adı
Kadir
Kadir abi hoşgeldin, Keyifli paylaşımlar..
sağolasın kardeşim teşekkür ederim:)
hoşgeldiniz kadir abi usta ,üstad , hasta :D
sağolasın kardeşim teşekkür ederim:)
hoş geldin seni burada görmek sevindirdi beni başka yerlerde avlarını takip ettim şu bir gerçekki levrek konusunda kitap yazacak kadar deneyime sahip birisin eminim foruma ciddi katkıların olacak . herşey gönlünce olsun...
sağolun teşekkür ederim:)
kendi çapımızda ufak defek tutup paylaşımımızı yapıyoruz:)
Kadir Bey merhaba.:)
Hoş geldiniz.
Fanatik bir levrek avcısı olarak sizi de aramızda görmek oldukça sevindirici.:harika:

Levrek omza!
sağolasın Emre kardeşim teşekkür ederim:)
levrek omza yapamıyoruz zira havalar müsait deyil:rolleyes:yeni gelen sammy leri dahi 40dk test edebildim..su çamur,bir türlü sakinleşmedi su :(
balıkda kendini kaybetti bu arada,şuan dursa su 1 hafta da eski düzene ancak gelir ortam..kıyıda balık kalmadı:)
Hoşgeldin demekle birlikte, hiç vakit kaybetmeden :p istanbullu bir balık sevdalısı olarak av yaptığın meraları ne kadar çok kıskandığımı hiç utanmadan açıkça belirtmek istiyorum :D
Yeni ve daha güzel trofeler görmek dileğiyle
sağolasın teşekkür ederim:)bende antalyalı olarak lüfere hasret gittim,ne olcek şimdi:)
en son 2vuruş almıştım kendinden kurşunlu silikona,oda lüfermiş,kesti sahteyi gitti:)
istanbul gibi yerde balık avlamak zor..yani yorucu.koca kamışla surf atışları yap,gelen balık 20cm:)

Hoşgeldin kardeşim güzel raporlarını bekliyoruz rastgelsin.
sağolasın Muhammer abi teşekkür ederim:)