Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Antalya dan selamlar

ambrosia

Daimi Üye
Hoşgeldin Kadir, kader bizi burada da karşılaştırdı :)

Avlarının daim olması dileği ile, ki bol bol tofeli raporlarını okuyacağımıza, at-çek ile ilgili detayları zevkle izleyip okuyacağımıza da eminim. Paşaların daim olsun...

Adı
Kadir
Hoşgeldin Kadir, kader bizi burada da karşılaştırdı :)

Avlarının daim olması dileği ile, ki bol bol tofeli raporlarını okuyacağımıza, at-çek ile ilgili detayları zevkle izleyip okuyacağımıza da eminim. Paşaların daim olsun...
evet aynen öyle oldu Buluthan:)tüfekleri bıraktık oltaları elimize aldık:)
sağolasın teşekkür ederim:)

aklıma gelmişken.sende dirft action kamera var gördüğüm..ondan memnunmusun? nerden aldın o kamerayı?
sağlıklı birşeymi?
bu aralar cameralara taktım,bir tane alacağım:)

sadi

Aktif Üye
Adı
Sadi ASLAN
Hoş geldin Kadir Usta.
Seni sevdalılar arasında görmek çok güzel ;)
Videolarını ve kankalarından bahsettiğin raprlarını zevkle okuyup , izledim bol bol.
Senin gibi bi doğa dostu ve balık sevdalısıyla muhabbet imkanı bulmanın güzel alaçağına eminim.
Şimdiden keyifli paylaşımlar dilerim.
(omuz üstü levo pozlarını bekleriz :) )

İrfan

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
İrfan Çimçik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hoşgeldin..
Seni aramızda görmek çook güzel.keyifli ve güzel paylaşımlarını bekliyor olacağız.:)

Fatih Koç

Daimi Üye
Hemşo hoşgeldin..
Geç bile kaldın sen varya :))
Keyifli paylaşımlar dilerim..

Faruk Usta

Daimi Üye
Adı
Faruk
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çok keyifli videolar ellerine sağlık ,su üstü sahtenin insanı kendisine bağlayan cazibesi bu işte balığın saldırı anı o anki adrenalini hiç bir heyecan sağlayamaz ,bu arada aramıza hoş geldiniz ,videonun heyecanı ile başta yazmayı atladım :) ayrıyeten bilinçli bir levrek avcısını sitemizde görmek çok sevindirici :)

Adı
Kadir
Hoş geldin Kadir Usta.
Seni sevdalılar arasında görmek çok güzel ;)
Videolarını ve kankalarından bahsettiğin raprlarını zevkle okuyup , izledim bol bol.
Senin gibi bi doğa dostu ve balık sevdalısıyla muhabbet imkanı bulmanın güzel alaçağına eminim.
Şimdiden keyifli paylaşımlar dilerim.
(omuz üstü levo pozlarını bekleriz :) )
sağolasın kardeşim teşekkür ederim:)havalar düzelsin kaldığımıız yerden devam inşallah:)

Hoşgeldin..
Seni aramızda görmek çook güzel.keyifli ve güzel paylaşımlarını bekliyor olacağız.:)
sağol kardeş teşekkür ederim:)bu saat den sonra hep böyle videolar çekme peşinde olacağım inşallah:)

Hemşo hoşgeldin..
Geç bile kaldın sen varya :))
Keyifli paylaşımlar dilerim..
hemşo merhaba:Dsağolasın teşekkür ederim,pm ni yeni gördüm zira dışarıda idim:)
Çok keyifli videolar ellerine sağlık ,su üstü sahtenin insanı kendisine bağlayan cazibesi bu işte balığın saldırı anı o anki adrenalini hiç bir heyecan sağlayamaz ,bu arada aramıza hoş geldiniz ,videonun heyecanı ile başta yazmayı atladım :) ayrıyeten bilinçli bir levrek avcısını sitemizde görmek çok sevindirici :)
sağolasın abi teşekkür ederim,hoş bulduk:)ben su üstüne vuruldum:Dgagalı atarken şevksiz atıyorum o denli oldum abi:)ha birde texsas rig yöntemi.2sine ağırlık veriyorum:)
pc yi kapatmam lazım...
pc monütörünü geçici olarak tv ye çevireceğim,zira lcd tv yi şimşek vurmuş dün,tamirci yetiştiremedi:rolleyes: bu gün de böyle idare edeceğiz:rolleyes:

MUSA

Aktif Üye
Adı
Musa Karaoğlan
Kadir, hoşgeldin dostum,seni burada da görmek güzel oldu..:)