Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Antalya'da Turnaları (Baracuda) Nasıl Kandıracağız?

Ozkanartuc

Aktif Üye
Benim dün yakaladığım turnalar 8 cm lik 8 gr.lık siyah renkli rapalaya geldi,rapalanın ucuna iyi atış için bir kaç gr.lık kurşun taktım.

Saat 22:00 civarında kemer kiriş Maxx royal otelin sahilinde aldım balıkları.

Çekerken oltanın ucunu hafif yukarı aşağı yaparak hızlı ve yavaş sarımlarla rapalaya aksiyon vermeye çalıştım. Bu akşam saat 21:00 civarı şansımı tekrar denemeyi düşünüyorum.

Adı
Alper Engin
Pelican Nitro iyi bir turna avcisidir. Renk olarak sari beyazi tavsiye ederim. Hizli sarimda daha iyi aksiyon alan bir sahtedir.

Ayni sahteyi hava karardiktan sonra dolunaysiz gecelerde levrekte agir sarimda da basariyla kullanabilirsin. Agir sarimda 2 saniyede bir tur iyidir
Bilgiler için çok teşekkürler.

Adı
Alper Engin
Benim dün yakaladığım turnalar 8 cm lik 8 gr.lık siyah renkli rapalaya geldi,rapalanın ucuna iyi atış için bir kaç gr.lık kurşun taktım.

Saat 22:00 civarında kemer kiriş Maxx royal otelin sahilinde aldım balıkları.

Çekerken oltanın ucunu hafif yukarı aşağı yaparak hızlı ve yavaş sarımlarla rapalaya aksiyon vermeye çalıştım. Bu akşam saat 21:00 civarı şansımı tekrar denemeyi düşünüyorum.
Bu mesajı görmemiştim. teşekkürler.

Ozkanartuc

Aktif Üye
2 gündür eli boş dönüyorum,merayı değiştirmek şart oldu. Bu aralar balığa çıkacak olanlar haber etsinler,hem tanışalım hem turna veya levrek heyecanı yaşayalım.

Numara mı da yazayım. 0543 922 78 71
Yaklaşık 10 gün daha antalya'dayım balık var deyin yeter ki her saatte her yere gelirim :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:

Babali07

Aktif Üye
Bu sabah işe az erken gelip 2 saat kadar takildim turnalar cirit atiyor sağa sola zipliyor kefalleri kovaliyor
Elimdeki tüm sahteleri denedim
Poper ve gagali kullandim ancak takip bile alamadim asabim bozuldu
Rover 98 wtd yaptim kefale benzeyen sahnesiyle ona bile bakmadilar
Daha önce akşamüstü ve gece turna yakaladigim sahnelerle ugrastim olmadi
Deniz hafif bulanik üstü azcik kipirtiliydi yani hersey guzeldi
Sinirlerim bozuldu gece intikam almaya gidecem

Ozkanartuc

Aktif Üye
Hocam bende antalyada son 3-4 günümü yaşıyorum. Sakıncası yoksa akşam senin merada deneme yapmak isterim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Babali07

Aktif Üye
Buyur gel beklerim Lara halk plajindayim
yanliz benim saat kaç gibi orda olacagim belli olmaz daha hanimla gorusmedim
Saat 5 gibi kesinleşir benim durum
Ben olmasam da lara halk plaji engelsiz plaji sor guvenlikler gosterir

Mehmet Sertkaya

Aktif Üye
Adı
Mehmet Sertkaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
turna benimde hedef balığım ... fethiyede uğraşıyorum bakalım nasip...:rolleyes:güzel bilgiler paylaşmışsınız teşekkür ederim. umarım bende bir gün yakalarım

Orucluyken karsimda biri bisey yese bukadar agzimin sulari akmazdi,nasilda güzel ballandira ballandira anlatiyorsunuz.Allah muhabbet ve dostlugunuzu artirsin.Ben Almanya`lardan yazdiklarinizi okudukca kücük Emrah gibi boynum bükülüyor beyav:))
Ama gelecem,gelecem Insallah,sahilde bitlensemde,uyuz olup kasinsamda Günesten her ikinci gün derilerim yilan gibi soyulsada gelecem.