Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Her zaman beklerimTakımı toplayayım beni de alın aranıza![]()
Sahtede renk-boy seçimi ve aksiyonun etkili olduğunu düşünüyorum. Bunu bilen arkadaşlar tecrübelerini ucundan paylaşırlarsa, azcık tüyo verirlerse harika olur aslında.Demek turnada sorun bende degil herkeste .finike mendirekten demreye kadar kafayi yedim dediginiz gibi onumden gecuyir lan ustune atiyorum insan bir donup bakar yok arkadas ruhsuz bu ara barakudalar bu aeada bende kumlucadayim bir ara bulusalimmi
Tabiki alırız. Bir sonraki avı önceden haber verelim burada. İsteyenler ve vakti uygun olanlar katılırlar.Takımı toplayayım beni de alın aranıza![]()
Alper merhabalarSahtede renk-boy seçimi ve aksiyonun etkili olduğunu düşünüyorum. Bunu bilen arkadaşlar tecrübelerini ucundan paylaşırlarsa, azcık tüyo verirlerse harika olur aslında.)
Tabiki buluşalım. Yukarıdakileri okuduysanız Ali ile o akşam buluştuk. Baracuda tutamadık ama hoş sohbet ettik. Ayrılmamız gereken zamanda balıkların şıpırtıları biraz canımızı sıktı.İlk fırsatta hem tanışalım hem de barakudaları tutalım.
Haftasonu o taraflara gelme ihtimalim var. Ancak sen bu süreçte merkeze gelirsen de mutlaka irtibatlaşalım. Mesaj atar ya da ararsan haberleşiriz. Benim numaram 0532 698 42 75.Ben is icin antalyadayim kumluca finike tarafinda 1 temmuz itibari ile manavgat tarafinda da olucam ben misafirim siz org. yapin ben gelirim her türlü
Bu arada can (kalamaA) guzel seyler yazmissinda cok abartmiyalim millet gozunde cok büyütmesin ufak tefek avlaniyorum kendi çapımda firsat buldukca