Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Antalya'da Turnaları (Baracuda) Nasıl Kandıracağız?

Adı
Alper Engin
Demek turnada sorun bende degil herkeste .finike mendirekten demreye kadar kafayi yedim dediginiz gibi onumden gecuyir lan ustune atiyorum insan bir donup bakar yok arkadas ruhsuz bu ara barakudalar bu aeada bende kumlucadayim bir ara bulusalimmi
Sahtede renk-boy seçimi ve aksiyonun etkili olduğunu düşünüyorum. Bunu bilen arkadaşlar tecrübelerini ucundan paylaşırlarsa, azcık tüyo verirlerse harika olur aslında. :))

Tabiki buluşalım. Yukarıdakileri okuduysanız Ali ile o akşam buluştuk. Baracuda tutamadık ama hoş sohbet ettik. Ayrılmamız gereken zamanda balıkların şıpırtıları biraz canımızı sıktı. :) İlk fırsatta hem tanışalım hem de barakudaları tutalım.

KalamA

Daimi Üye
Adı
Can
Sahtede renk-boy seçimi ve aksiyonun etkili olduğunu düşünüyorum. Bunu bilen arkadaşlar tecrübelerini ucundan paylaşırlarsa, azcık tüyo verirlerse harika olur aslında. :))

Tabiki buluşalım. Yukarıdakileri okuduysanız Ali ile o akşam buluştuk. Baracuda tutamadık ama hoş sohbet ettik. Ayrılmamız gereken zamanda balıkların şıpırtıları biraz canımızı sıktı. :) İlk fırsatta hem tanışalım hem de barakudaları tutalım.
Alper merhabalar :) Yekta abi forumun en usta spincilerinden. Bence en sağlam tüyoları ondan alabilirsin. Güzel bir av güncesi yaşayacağınızdan eminim. Sahte muhteviyatı ve bilgisine hayran olduğum abilerimdendir kendisi. Eski raporlarından kolaylıkla anlaşılır ;) Şimdiden sizlere en güzelleri rastgelsin diliyorum.

NiGHTMaRe07

Aktif Üye
Adı
AŞKIN ATEŞ
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaşlar merhaba..bende spin olayina yeni basliyorum..şimdiye kadar 4 kere gidebildim ve 1 adet gümüş baligi yakaladim..balik yakalayamadikca sinir olmaya başladım.. Sahtelerim hep su üstü.. River2sea 98 modelinin hepsi var..birde kendo hayru 125 in 22 numarası..daha çok eksik var ama vakit yok :)
Neyse sadede gelelim bi organizasyon olursa bende gelmek isterim..

Discovery cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ben is icin antalyadayim kumluca finike tarafinda 1 temmuz itibari ile manavgat tarafinda da olucam ben misafirim siz org. yapin ben gelirim her türlü

Bu arada can (kalamaA) guzel seyler yazmissinda cok abartmiyalim millet gozunde cok büyütmesin ufak tefek avlaniyorum kendi çapımda firsat buldukca

Adı
Alper Engin
Ben is icin antalyadayim kumluca finike tarafinda 1 temmuz itibari ile manavgat tarafinda da olucam ben misafirim siz org. yapin ben gelirim her türlü

Bu arada can (kalamaA) guzel seyler yazmissinda cok abartmiyalim millet gozunde cok büyütmesin ufak tefek avlaniyorum kendi çapımda firsat buldukca
Haftasonu o taraflara gelme ihtimalim var. Ancak sen bu süreçte merkeze gelirsen de mutlaka irtibatlaşalım. Mesaj atar ya da ararsan haberleşiriz. Benim numaram 0532 698 42 75.

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
Pelican Nitro iyi bir turna avcisidir. Renk olarak sari beyazi tavsiye ederim. Hizli sarimda daha iyi aksiyon alan bir sahtedir.

Ayni sahteyi hava karardiktan sonra dolunaysiz gecelerde levrekte agir sarimda da basariyla kullanabilirsin. Agir sarimda 2 saniyede bir tur iyidir