Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Antalyalı arkadaşlar yardım Serik'te av

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bu gece neden gitmedin balığa
Hocam çok soğuk bir de yoldan mahvoldum şöyle ki kar yağıyordu yolda kaldık felaket yorgunum. Birazdan yatıp sabah suyuna kalmayın diyorum inş. ;) saat 10 da da toplantım var ;)

Hem iş hem balık zor oluyormuş ben en iyisi buraya tatile geleyim başka zaman ;)

mrt55

Daimi Üye
Adı
murat
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yem bulsaydın şimdi tam zamanı. 12 ye kadar balık yapar. Sağlık olsun yarın denersin.

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Yem bulsaydın şimdi tam zamanı. 12 ye kadar balık yapar. Sağlık olsun yarın denersin.
Kumluk sahil var sadece yarın öğleden sonra işim yok uyurum. Akşam yemeğinden sonra atarım yemli gezer köstekli dip oltasi 125 gram kafi herhalde ;)

Ararım akşama kadar bana getirirlerse otele sülünezi çok iyi olur olmazsa tavuk balık bulacağım mutfaktan.

Neyse ben yattım sabah 5.30 7.30 arası at çek deneyeceğim bakalım Karadeniz'den sonra Akdeniz'de de kandirabilecek mi benim sahteler ;)

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
20150219_071044-1.jpg

Mersin tarafından geldik ;) yolu paylaşayım bu gün öğlen suları Gazipaşa galiba oraya 30 km falan vardı.

mrt55

Daimi Üye
Adı
murat
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sahilden mi gittiniz. Eğer öyleyse Mersin Gazipaşa arası çok virajlı çok zor bir yol.

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yarın akşam ve sabah suyuna ava çıkabileceğim. İnşallah. Ancak felaket bir rüzgar var. At çek için pek musait değil gibi kayalik bri alan yok tamamen kumluk bir sahil akarsu ağzı var ancak acayip uzak...

Otel görevlileri hocam atçekte yapan var ama Slikon diyorlar malesef sahtelerim yeterli değil. Çoğunlukla yemli av diyorlar boru kurdu ve sülünez ile, ona da yem yok pişmiş tavuk Göğsü kullansam yemez herhalde ;)

Çok mağdurum hem de felaket hazırlıksız olmuş olay...
slm şansına çok rüzgar var bende salıyı çarşambaya bağlayan gece gittim elim boş döndüm birde tavuk göğüsünü çiğ takman gerekiyor pişmiş olmaz çiğ olacak bolca tuzlayıp küçük küçük kurt gibi kesip tak garsonlardan istersen sana yardımcı olurlar tavuk konusunda

melanur

Daimi Üye
Adı
Hüseyin Soy
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ekli dosyayı görüntüle 14670

Mersin tarafından geldik ;) yolu paylaşayım bu gün öğlen suları Gazipaşa galiba oraya 30 km falan vardı.
fotoğraf gazipaşa zeytinadası mevki keşke alanyada yolunuzun üstündeymiş 8 10 adet balıkmalzemesi satan ve hepsinde yem de var taze keşke uğrasaydınız yada özelden mesaj atsaydınız yolunuzun üstünde temin ederdik

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Burada bana yardım eden fikir veren butün arkadaslara çok teşekkür ediyorum. ;)

Ancak bu sabah ki at çek denemesinden sonrs bu rüzgarda bu işin çok zor olacağını anladım çünkü çok ters esen bir rüzgar var kıyıya 45 derece esen rüzgar yüzünden atışlarda sonra engellenen şekilde fazladan misina boşalmış yaşıyorum ve atışları 40 metreyi geçmiyor malesef denizde dalgalar kıyı da bulunduğum yerde 10 hatta 15 metre kadar vurup geri çekiliyor.

Meta çok güzel ancak

1;) Eksik ekipman sıkıntısı yaşıyorum
Eger burada bie tulum çizmem olsa ve suya girebilsem ciddi bir bölge çok sığ ve kumluk sonrasında dalgalarının kırıldığı süper yerler var.

Buraya tatile gelmem kaçınılmaz oldu.

2;) Hava şartları rüzgar çok sert.

Bu sebeplerle yemli av yapacağım. ;)

Bakalım bugün tavuk Göğsü yarın wrkafsd alanyadan inşallah sülünez getirecek olmazsa yarım aksam da sülünez kullanacağım ;)

mrt55

Daimi Üye
Adı
murat
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hadi rastgelsin bakalım. Bu kadar uğraştıktan sonra balık tutarsın artık.

1Fisher

Aktif Üye
Adı
Gürbüz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
C.tesi öğleden sonra rüzgar kesiyor ve dalga yok, deniz çarşaf durumuna geçecek. Yemli avda kesin sonuç alırsın gibi sülünezinde gelirse olay tamamdır. Eğer temin edemezsen otelden salam sosis tarzı bir yem denemeni tavsiye ederim. Pazara bağlayan gece ve sabaha spin ile de baraküda alabilirsin. Şimdiden rastgelsin.

Ekli dosyalar