Daiwa Legalis 2,44 hasasiyetti nasıl ben genelde Daiwa kullanıcısıyımdır (spinde)
LRF de 2,44 bana biraz uzun geldi gibi kullanmadım ve hiç bu av sitilini yapmadım ama tabi siz daha iyi bilirsiniz kullandığınız için!! bu kullandığınz ekipmanlardan anladığım kadarı ile daha çok LİGHT SPİN gibi duruyor tam bir LRF değil!! 25 lik makina vs vs...
Bir Daiwa'cı olarak biri dedimi hemen satın almalıyım gibi geliyor
SG dropshot, gerçekten çok iyi bir kamış Savage Gear direktörü'nün videosunu izledim ve bir konuşması vardı bu kamışı çok övüyürdu ve yaptığımız en iyi arge diye bahsediyordu

hem ücret olarak da makul gözüküyor 300 TL 'ye kadar bir fiyat aldım av bayinden ama atar aralığına baktığım zaman 1000 lik ceymar uygun gibi duruyor 25 lik kafa biraz büyük gelir gibi geldi bana ancak "Ramazan bey değiştirmiş!!! 25 lik makina ile demek ki bir durum söz konusu çünkü baktığımda özelliklerine 1000 lik ile 2500 lük makina arasında pek bir fark yok gibi devir aynı drag aynı bilye ve sarma hızında farklılık var o kadar!! düşük devirli olması daha iyi bence
Kamış SG Dropshot OK

!!!
Makina 1000 veya 2500 lük Ceymar ama benim gönlüm 1000 lik gibi aslında bir kullanıcı dead ringer 2500 ile kombib yapmış ve bana attığı avları gerçekten çok başarılı idi!! (kuzu levrek akya torik)