Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arkadaş tekne almadan önce lütfen bana bizzat danışın

TRAKONYACI

Yeni Üye
Adı
Umut Refik
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İlgin için teşekkür ederim.

Yalnız fiyatlarını göremedim. 2. ellerinin bile fiyatları uçuk geldi bana.

motorguvenlik

Yeni Üye
Adı
samet aydın
Kan Grubu
A Rh Pozitif
5 metre ve 9.9 motor için ADB belgesi istemiyorlar. yıllık verginizde olmaz. Tekne ve motorun liman kayıtlı olması sizin için yeterli olur. 5 metre kamaralı tekne de 9.9 motor ile yolcu sayısıda 3-4 kişi çok yavaş gelebilir size bilginiz olsun.

TRAKONYACI

Yeni Üye
Adı
Umut Refik
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yardımcı olmak üzere verdiğiniz bilgilere çok teşekkür ederim.

Şu an için çok açılmayı düşünmüyorum. Güzel havada ve kıyıdan max. 1km. açılsam bana yeterli gelir(şimdilik) O sebepten hız pek önemli değil.

İleride 8.5 derone niyetim var. o zaman tabiki de sizin uyarınız asla göz ardı edilemez.

Bledax

Daimi Üye
Adı
Hakan F
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yurdum insanı herşeyi çok bilmese, biliyorum havalarında saçmalamasa olmaz!!!

Plate nedir Allah aşkına, çok biliyor gibi defalarca yazılmış.
Yurdum insanı herşeyi çok bilmese, biliyorum havalarında saçmalamasa olmaz!!!

Plaining nedir Allah aşkına, çok biliyor gibi defalarca yazılmış.
planing olacak o.:D

sancakli

Yeni Üye
Adı
zafer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
slm. balikesir akcayda kullanmak uzere marinboat 4,98 tango almaya karar verdim. fakat motor konusunda biraz kafam karisik. honda 50 hp mi yoksa mercury 60 hp lik veya yamaha 50 hp hp teredutlerim
1)aralarindaki yakit cok fark edermi?
2) edremit te servis Ağı var mi?
3) yedek parcada aralarinda fiyat farki varmi ve yedek parca sikintisi oluyor mu.
simdiden tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim .

B

BS Okuru

Misafir
@sancakli Yamaha 50 hp şuan zaten yamahada yok. o yüzden istesende alamazsın. Söylemedilermi size ? Ömürlük olsun diyorsan honda 50, daha hızlı gideyim diyorsan mercury 60 ct tercih et. normal 60 ile aralarında 850 tl oynuyor.

ZheeShorn

Aktif Üye
Adı
Mert Emre M.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
S.A. arkadaşlar,

Bende fırsat buldukça ailem ile balığa çıkabileceğim, 5m. , yarım kamaralı bir kayık/tekne almak istiyorum. Bu konular da hiç bilgim yok. Forumdan anladığım kadarı ile ağılık ve genişlik önemli. Koç marin ağırlık,genişlik ve fiyat konusunda iyi gibi. Birde içten takmalı moturu var, 10hp hava soğutmalı. Fikirlerinizi ve/veya tavsilerinizi alabilirmiyim.

ADB olmadan motor bg. sızırı varmı dır.

Bir de enma 4.99 çok daha iyi herhalde, fikrinizi paylaşırsanız sevinirim.
10 hp motoru liman başkanlığına 9.9 hp olarak kayıt ettirebiliyorsunuz çok sıkıntı çıkarmıyolar

sancakli

Yeni Üye
Adı
zafer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
slm. balikesir akcayda kullanmak uzere marinboat 4,98 tango almaya karar verdim. fakat motor konusunda biraz kafam karisik. honda 50 hp mi yoksa mercury 60 hp lik veya yamaha 50 hp hp teredutlerim
1)aralarindaki yakit cok fark edermi?
2) edremit te servis Ağı var mi?
3) yedek parcada aralarinda fiyat farki varmi ve yedek parca sikintisi oluyor mu.
simdiden tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim .

sancakli

Yeni Üye
Adı
zafer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
tesekkur ederim . Ama mercury 60 hp de karar kıldık.(( pazarlık bitti ve kaporosunu verdik. 3 haftada tekne hazır olacak ve o zamana kadar düşünün dediler. Eğer isterseniz 80 veya 115 hp ile takas edebiliriz diye. Arasında 80 ile 12000 tl 115 lik ile 16 bin gibi fark var. Tekne 500 kg ağırlında . 5-6 kişi binersek 60 lik yeter mi yoksa aradaki farkı verelim mi ? Satarken 60,80,115 hangisi daha önce satılır. Eğer bilgi verirseniz çok çok ama çok sevinirim