Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arkadaş tekne almadan önce lütfen bana bizzat danışın

Fishman07

Üye
Adı
Fevzi ÖZTÜRKMEN
Sanırım sormak istediğim şeyi yanlış sordum. Her yıl tv lerde yeni çıkan araç modelleri için bir uzman binip test eder ve yorum yapar. ( hızlı, oturaklı, kullanışlı ancak şu tarafında bir - yönü var diye. Ama hiç bir zamana değişmeyen bir şey var. Bu işin dünya çapında 1 numarası Mercedes veya Bmv. Ben bu yönde 1 numarasını sormuştum. Kalite, işçilik ve dizayn anlamında. boyutları o zaman 3,50 ve 4.99 yapsak fikriniz değişirmi ?

müthişaman

Daimi Üye
Adı
Emre
Sanırım sormak istediğim şeyi yanlış sordum. Her yıl tv lerde yeni çıkan araç modelleri için bir uzman binip test eder ve yorum yapar. ( hızlı, oturaklı, kullanışlı ancak şu tarafında bir - yönü var diye. Ama hiç bir zamana değişmeyen bir şey var. Bu işin dünya çapında 1 numarası Mercedes veya Bmv. Ben bu yönde 1 numarasını sormuştum. Kalite, işçilik ve dizayn anlamında. boyutları o zaman 3,50 ve 4.99 yapsak fikriniz değişirmi ?
Değişmez.
Yine Anıl Marin ,derim.
Ağır,sağlam,oturaklı,su kesimi yüksek,işçiliği ile farkını hisettiren bir kabuk.

Fishman07

Üye
Adı
Fevzi ÖZTÜRKMEN
Teşekkür ederim şimdilik Anıl marin 1. sırada anladığım kadarıyla.

Fishman07

Üye
Adı
Fevzi ÖZTÜRKMEN
Teşekkürler, bilgisi olan arkadaşların yorumları hem bana hem tekne almak gibi düşüncesi olanlara kılavuz olur. Bir soru daha ADB mevcut bende buna uygun motor kaç bg olabilir markası bende saklı reklam olarak algılanmasın diye yazmayacağım. konsolsuz modeli için

Moderatör tarafında düzenlendi:

oguzsen

Aktif Üye
4 zamanlı 25 den aşağı alma 40 danda fazla alma

Fishman07

Üye
Adı
Fevzi ÖZTÜRKMEN
Teşekkürler sanırım işini hakkıyla yapana söylenecek söz yok, sizin yorumlarınız dan yola çıkarak doğru tercihi yapacağımı düşünüyorum. Bu soruda bizim dışımızda okuyanlar için, Aynı kriteri kullanarak 2. 3. ve 4. sırada olması gereken markaları da yazmamız da sakınca var mı ? Varsa sormadım sayalım.

oguzsen

Aktif Üye
Teşekkürler sanırım işini hakkıyla yapana söylenecek söz yok, sizin yorumlarınız dan yola çıkarak doğru tercihi yapacağımı düşünüyorum. Bu soruda bizim dışımızda okuyanlar için, Aynı kriteri kullanarak 2. 3. ve 4. sırada olması gereken markaları da yazmamız da sakınca var mı ? Varsa sormadım sayalım.
gördüğün markalar arasındamı?

umooth

Daimi Üye
Adı
umooth
Kan Grubu
B Rh Pozitif
2. sırada bence Yerliyurt Marin olur. Onlarında işçiliğini beğeniyorum.