Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arkadaş tekne almadan önce lütfen bana bizzat danışın

Emre1980

Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Emre Bey merhabalar

Konuyu bu kadar araştırmışsınız , sizden bilgi rica edeyim bende

Bu hafta icinde isatek cobra 4.95 tekne almak istiyorum. Ben genel olarak 4 kişi binecegim tekneye. Oturaklı bir teknem olsun istiyorum. Tavsiye eder misiniz?

Motor olarakta 60 hp mercury ct modeli icin pazarlik yaptim. Ct modelin sanzumani torku ve pervanesi daha gelismis oluyormus. Ancak motorun yakiti ile ilgili bir bilgiye rastlayamadim. Sizin bilginiz var midir?

Tekne fuar fiyati 20.000 tl
Motor fuar fiyati 34.000 tl
Nurettin Bey Merhaba,

Benim kafamdaki kombinasyon asagidaki gibi,
Yerliyurt 4.80 - honda 50 veya evinrude 60
Moonday 4.80 - evinrude 60 veya yamaha 70
Anil Marin, Enma, Poseiodon’nunda iyi tekneler urettigini duydum, bu teknelere bakabilirsiniz, motor olarak Honda, Yamaha ve Evinrude uzerinde duruyorum su anda.

taybars01

Yeni Üye
Merhaba Arkadaslar,

Bu ise yeni merak salmis ve yeni tekne almis biri olarak sahsi fikrimi soylemek istiyorum.

Enma ve Anil baska kalitede tekneler.

Bu iki markaya bakan digerlerini kesinlikle begenmez.

Ama fiyatlari da buna gore tabi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:

Emre1980

Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Taybars Bey,
Enmayi bende dusunebilirim, Anil marinin 4.60 i bana kucuk gelir, su anda Moonday ve Yerliyurt ama Enmayada kesinlikle bakacagim.

34NRT34

Yeni Üye
Adı
Nurettin Bey
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Nurettin Bey Merhaba,

Benim kafamdaki kombinasyon asagidaki gibi,
Yerliyurt 4.80 - honda 50 veya evinrude 60
Moonday 4.80 - evinrude 60 veya yamaha 70
Anil Marin, Enma, Poseiodon’nunda iyi tekneler urettigini duydum, bu teknelere bakabilirsiniz, motor olarak Honda, Yamaha ve Evinrude uzerinde duruyorum su anda.
Bu gün güzel bir araştırma yapıp, geçen yaz kullanıp test etme imkanı bulduğum isatek cobra 4.95' i, tekneye sahip olan insanlarla da konuşup (aynı motoru kullananı bulamadım) siparişini verdim.
Tercihim şöyle oldu;

İsatek 4.95 Cobra
Full donanım(Vardavela, Merdiven, Minder takımı, Konsol, Masa, İskele - Sancak lambası)
Opsiyonlar : Tente, Sintine pompası, iç aydınlatma

Motor: Mercury 60 HP CT (CT model normal 60HP lere ek olarak yüksek beygirli makinelerdeki pervane, şanzuman ve tork a sahipmiş)

Elektrikli çapa atma sistemini de almakla almamak arasında kaldım. Kullananınız var mı?

Sercan1912

Yeni Üye
Adı
Sercan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaş iyi akşamlar yerli yurt 3.75 yada aypol 4 metre tekne almayı düşünüyorum sizce hangisi iyi olur 6 hp uzun şaft tohatsu motor takcam

momentmc

Üye
Adı
Gokhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu gün güzel bir araştırma yapıp, geçen yaz kullanıp test etme imkanı bulduğum isatek cobra 4.95' i, tekneye sahip olan insanlarla da konuşup (aynı motoru kullananı bulamadım) siparişini verdim.
Tercihim şöyle oldu;

İsatek 4.95 Cobra
Full donanım(Vardavela, Merdiven, Minder takımı, Konsol, Masa, İskele - Sancak lambası)
Opsiyonlar : Tente, Sintine pompası, iç aydınlatma

Motor: Mercury 60 HP CT (CT model normal 60HP lere ek olarak yüksek beygirli makinelerdeki pervane, şanzuman ve tork a sahipmiş)

Elektrikli çapa atma sistemini de almakla almamak arasında kaldım. Kullananınız var mı?
Hayırlı olsun. Güzel tekne, kullananlar genellikle memnun olduğunu belirtiyor. Tente'yi özellikle yazın kullanacaksanız almanızı tavsiye ederim. Sintine pompası ve aydınlatma size kalmış. Ama dalganın yoğun olduğu bir yer ise veya yağmurda kalacaksa sintine pompası olması önemli. Irgat almanıza bence gerek yok. 4,95 tekne için ırgat motoru ve biraz da lüks bir özellik.. Ama belinizde ağrı varsa, çapayı at, çek yaparken sorun yaşayacaksanız (tek başınıza denize çıktığınızda konsolu bırakıp çapa atıp, tornistan ile çapayı dipte biraz taramak gerekebiliyor) zor olabilir. Ben gerek duymuyorum, bu da dediğim gibi size kalmış.

Tekrardan hayırlı olsun.

telkoptu

Yeni Üye

34NRT34

Yeni Üye
Adı
Nurettin Bey
Kan Grubu
B Rh Pozitif