Sevgili Süleyman
Ben sonuna kadar amatör kaldım ve elbetteki böyle kalacağım.
Teknemde en keyf aldığım kişilerin başında geldin Yaşarla.
Yaşar kardeşimde hakikaten bu camiada en sevdiğim,güvendiğim insan gibi insan kardeşimdir.
Keza Hamdi kardeşimlede güzel avlar yapmış idik.
Şimdi olay şu;
Benim Hamdiyle bir diyoloğum olmadı.
Benisadece Bandırmalı Mustafa kardeşim aradı,abi buralara kadar gelmişken seni aramamazlık edemedim biz işteKoruhan otelindeyiz dedi.
Bende o esnada denizdeydim avlanmaktaydım.
Ancak grup kardeşler o esnada denizde değilde karadan avlanmaktaymışlar,yoksa hemen birkaç km ötedeydim,basar gelirdim yanınıza.
Doğrusu sizlerden birinizinde telefonu bekledim.
Balık sevdam forumu beni dışlamış olabilir.Ancak bu durum bizim eski arkadaşlığımızı yok etmez.En azından kendi açımdan bu böyledir.Zaten Hamdiyle senle Face ortamında,telefonda falan bu durum devam etmiştir.
Neyse sağlık olsun,bu abinizin her zaman yanınızda olacağını biliniz bence yeterlidir.
Sevgimle kal
Not;Aylardır yılan hikayesine dönen yeni ve büyük teknemin Saroz sularında boy göstermesine ramak kalmıştır.
Senin pek aşina olduğun açıksu trofe avlarınıda içeren avlarıma başladığımda her zaman sizleri beklerim.
Vedat ağabey,
Hakkımızdaki düşüncelerin beni yanıltmadı, bundan da onur duydum, gururlandım, teşekkür ederim.
Seninle birlikte av yapabilmek en büyük hayalimdi (hala da hayalimdir). Sayende bunu gerçekleştirdik, bunu asla unutamam, unutmayacağım. Ancak, o gün beni deniz tuttu ve haliyle tadımız kaçtı, avımızı erken sonlandırdık. Ama, her ne olursa olsun benim de çok keyif aldığım bir av güncesini sayende yaşadık. Bu konu vesilesiyle tekrar teşekkür ederim.
Gelelim meseleye;
Sakın beni yanlış anlama Vedat ağabey, seni üzmek ya da rencide etmek niyetinde değilim ama yapım gereği bu konuyu çözmem lazım, çünkü beni ziyadesiyle üzmüştür ki, senin de üzüldüğün aşikar. Bu durumdan anladığım o ki, körler sağırlar birbirbirini ağırlamış
Hamdi ile telefonla görüşmemişsiniz ama onun facebook sayfasından yazışmışsınız Vedat ağabey
Hamdi'nin son mesajını denizde olduğun için görememişsin, denizden döndüğünde de arada kaynamış ve bu durum istenmeyen bir hadiseye dönüşmüş. Zaten bir günlüğünde oradaydık, ertesi sabah suyuna bile bir kaç kişinin dışında balığa çıkmadık, öğlen gibi de dönüş yoluna girdik. Benim bu konudan haberim senin mesajınla ortaya çıktı ama şimdi eminim ki, yanlış anlaşılmadan kaynaklanan bu hadise çözüme kavuştu
Bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi Assos bizim her ana aklımızda, bir sonraki organizasyona ben el atacağım. Belki kalabalık olmayacağız ama uygun kişi sayısıyla ve senin de yardımlarınla çok güzel bir iki günü yaşayacağız, buna adım gibi eminim Vedat ağabey
Gelelim diğer meseleye;
Balık Sevdam seni neden dışlamış olabilir şu aşamada bir fikrim yok ancak aklımda eskilerden kalan bir iki mevzu var. O zamanlar çok fazla sürtüşmeli, kırıcı, polemik içeren yazışmalar yapılıyordu, idare edilecek boyutlar hep aranıyordu, sonunda da banlananlar oluyordu. Bu durumda forum içerisinde hoş karşılanmıyordu ki, şu anda da karşılanacağını sanmıyorum.
Forumda şu anda böyle konular hiç yaşanmıyor, yaşanacak gibi olduğunda da konu tarafımızdan yapılan müdahale ile yumuşatılıyor ve kimse kırılmadan, üzülmeden paylaşımlarına devam ediyor. Zaten amaç bu değil mi, güzel ve nezih bir ortam paylaşım yapmayı, dostluklar kurmayı kim istemez. Bu bağlamda benim düşüncem yeniden eskilerde yaşananları tekrar yaşamamak adına böyle bir karar verilmiş olabilir Vedat ağabey
Hamdi'nin bu aralar fuardan dolayı başı kalabalık, oturup konuşabileceğimiz bir zamanda bu konuyu onunla konuşacağım, umarım ortak noktada buluşuruz ve seni yeniden aramızda görebiliriz ki, böyle bir durum beni çok mutlu edecektir. Ve, tüm bu olumsuzluklara rağmen her zaman yanımızda olduğunu bilmek ise gururumu okşayan, onur verici bir durumdur, bu durumdan da fazlasıyla mutlu olduğumu bilmeni isterim. Bunu tüm kalbimle söylediğime inanabilirsin Vedat ağabey
Son olarak, senin de dediğin gibi yeni teknen gerçekten yılan hikayesine dödü. Uzun zaman önce açıkladığını hatırlıyorum ama zaman içerisinde sormak, canını sıkmak istemedim. Zira, yeni teknene kavuşmuş olsan bizimle paylaşacağını biliyordum. Umarım kısa zamanda kavuşur, dilediğin avları yapabilirsin. O av günceleri içinde ben de sana eşlik edebilirsem çok mutlu olurum Vedat ağabey
Bu konunun açıklığa kavuştuğunu, kafalarımızın rahatladığını düşünerek sana her zaman rast gelmesini dilerim. Sağlıcakla kal Vedat ağabey...
Not: Seni gerçekten seviyorum ve özledim be abi