Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Assos Turu Final Raporu - (Trofe'nin en güzeli)

Alperen59

Aktif Üye
Adı
tarık deruk
valla sizlerle organizasyona katılamadığım için dünyanın en şamsız insanı olduğumu anladım ama birde senin böyle ballandıra ballandıra anlatman yokmu az kaldı kafama sıkacaktım (şaka şaka ) ama çok güzel bir hafta sonu geçirdiğiniz yüzünüzden belli katılan arkadaşlarıma milli piyango bileti vurmuş kadar şanslıymışlar herkese selamlar

Alperen59

Aktif Üye
Adı
tarık deruk
ha resimlerde bir harikaymış teşekkürler böyle güzel kareler için

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Süleyman Vedal Kahramanoğlu
Sevgili süleyman kardeşim ben teşekkür ederim,sivriceden az önce geldim,
beş gün kalabildim orada bayram yaklaştığı için, bayramın üçüncü günü nasip olursa yine oradayım,bu beş gün içerisinde iki gün denize çıkma imkanım oldu, üç gün hava bozuktu çıkamadım,iki tane torik yakaladım raporumu yarın müsait olduğumda yazmaya çalışacağım,
Sizler geldiğinizde her zaman benim kapım açıktır,buna hiç şüpheniz olmasın ve sizlere elimden geldiğince yardımcı olmaktanda mutluluk duyarım,
teknemle hiç bir karşılık beklemeden avda yaparız,benim tekne biraz gürültülü çalışır, pancar motor var ve ahşap -6- mt, yemli avda dört kişide av yapabilir,
sevgilerimi sunuyorum,güzel avlarda görüşmek dileğimle.
Ramazan ağabey,

İyi olmanıza çok sevindim :)

Torik raporunuzu merakla bekliyorum :harika:

Dört kafadar bir gün kapını ansızın çalabiliriz Ramazan ağabey, kısmetimizde ne varsa onun peşinde oluruz, bir iki satır hoş sohbet ederiz, yeter ki, yüce Allah sağlık versin ;)

Sevgiler, saygılar bizden, her zaman rast gelsin...

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
valla sizlerle organizasyona katılamadığım için dünyanın en şamsız insanı olduğumu anladım ama birde senin böyle ballandıra ballandıra anlatman yokmu az kaldı kafama sıkacaktım (şaka şaka ) ama çok güzel bir hafta sonu geçirdiğiniz yüzünüzden belli katılan arkadaşlarıma milli piyango bileti vurmuş kadar şanslıymışlar herkese selamlar
Teşekkür ederim, yaşadıklarımı dile getiriyorum Tarık'cım

Valla ballandırmıyorum dersem yalan olur :D:D:D

ha resimlerde bir harikaymış teşekkürler böyle güzel kareler için
Bunlar benim Trofe'lerim Tarık'cım, 248 adet yayınladığım bunun iki katı da arşivimde bulunan Trofe'm var

Biraz limit aşımı var ama yapacak bir şey yok, elimde değil, görüntüyü bulduğum zaman bol bol çekiyorum :eek:

Vedat Abayoğlu

Daimi Üye
Adı
Vedat Abayoğlu
Kan Grubu
A Rh Negatif
Sevgili Süleyman

Ben sonuna kadar amatör kaldım ve elbetteki böyle kalacağım.

Teknemde en keyf aldığım kişilerin başında geldin Yaşarla.

Yaşar kardeşimde hakikaten bu camiada en sevdiğim,güvendiğim insan gibi insan kardeşimdir.

Keza Hamdi kardeşimlede güzel avlar yapmış idik.

Şimdi olay şu;

Benim Hamdiyle bir diyoloğum olmadı.

Benisadece Bandırmalı Mustafa kardeşim aradı,abi buralara kadar gelmişken seni aramamazlık edemedim biz işteKoruhan otelindeyiz dedi.

Bende o esnada denizdeydim avlanmaktaydım.

Ancak grup kardeşler o esnada denizde değilde karadan avlanmaktaymışlar,yoksa hemen birkaç km ötedeydim,basar gelirdim yanınıza.

Doğrusu sizlerden birinizinde telefonu bekledim.

Balık sevdam forumu beni dışlamış olabilir.Ancak bu durum bizim eski arkadaşlığımızı yok etmez.En azından kendi açımdan bu böyledir.Zaten Hamdiyle senle Face ortamında,telefonda falan bu durum devam etmiştir.

Neyse sağlık olsun,bu abinizin her zaman yanınızda olacağını biliniz bence yeterlidir.

Sevgimle kal

Not;Aylardır yılan hikayesine dönen yeni ve büyük teknemin Saroz sularında boy göstermesine ramak kalmıştır.

Senin pek aşina olduğun açıksu trofe avlarınıda içeren avlarıma başladığımda her zaman sizleri beklerim.

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Sevgili Süleyman

Ben sonuna kadar amatör kaldım ve elbetteki böyle kalacağım.

Teknemde en keyf aldığım kişilerin başında geldin Yaşarla.

Yaşar kardeşimde hakikaten bu camiada en sevdiğim,güvendiğim insan gibi insan kardeşimdir.

Keza Hamdi kardeşimlede güzel avlar yapmış idik.

Şimdi olay şu;

Benim Hamdiyle bir diyoloğum olmadı.

Benisadece Bandırmalı Mustafa kardeşim aradı,abi buralara kadar gelmişken seni aramamazlık edemedim biz işteKoruhan otelindeyiz dedi.

Bende o esnada denizdeydim avlanmaktaydım.

Ancak grup kardeşler o esnada denizde değilde karadan avlanmaktaymışlar,yoksa hemen birkaç km ötedeydim,basar gelirdim yanınıza.

Doğrusu sizlerden birinizinde telefonu bekledim.

Balık sevdam forumu beni dışlamış olabilir.Ancak bu durum bizim eski arkadaşlığımızı yok etmez.En azından kendi açımdan bu böyledir.Zaten Hamdiyle senle Face ortamında,telefonda falan bu durum devam etmiştir.

Neyse sağlık olsun,bu abinizin her zaman yanınızda olacağını biliniz bence yeterlidir.

Sevgimle kal

Not;Aylardır yılan hikayesine dönen yeni ve büyük teknemin Saroz sularında boy göstermesine ramak kalmıştır.

Senin pek aşina olduğun açıksu trofe avlarınıda içeren avlarıma başladığımda her zaman sizleri beklerim.
Vedat ağabey,

Hakkımızdaki düşüncelerin beni yanıltmadı, bundan da onur duydum, gururlandım, teşekkür ederim.

Seninle birlikte av yapabilmek en büyük hayalimdi (hala da hayalimdir). Sayende bunu gerçekleştirdik, bunu asla unutamam, unutmayacağım. Ancak, o gün beni deniz tuttu ve haliyle tadımız kaçtı, avımızı erken sonlandırdık. Ama, her ne olursa olsun benim de çok keyif aldığım bir av güncesini sayende yaşadık. Bu konu vesilesiyle tekrar teşekkür ederim.

Gelelim meseleye;

Sakın beni yanlış anlama Vedat ağabey, seni üzmek ya da rencide etmek niyetinde değilim ama yapım gereği bu konuyu çözmem lazım, çünkü beni ziyadesiyle üzmüştür ki, senin de üzüldüğün aşikar. Bu durumdan anladığım o ki, körler sağırlar birbirbirini ağırlamış ;)

Hamdi ile telefonla görüşmemişsiniz ama onun facebook sayfasından yazışmışsınız Vedat ağabey ;)

Hamdi'nin son mesajını denizde olduğun için görememişsin, denizden döndüğünde de arada kaynamış ve bu durum istenmeyen bir hadiseye dönüşmüş. Zaten bir günlüğünde oradaydık, ertesi sabah suyuna bile bir kaç kişinin dışında balığa çıkmadık, öğlen gibi de dönüş yoluna girdik. Benim bu konudan haberim senin mesajınla ortaya çıktı ama şimdi eminim ki, yanlış anlaşılmadan kaynaklanan bu hadise çözüme kavuştu :)

Bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi Assos bizim her ana aklımızda, bir sonraki organizasyona ben el atacağım. Belki kalabalık olmayacağız ama uygun kişi sayısıyla ve senin de yardımlarınla çok güzel bir iki günü yaşayacağız, buna adım gibi eminim Vedat ağabey ;)

Gelelim diğer meseleye;

Balık Sevdam seni neden dışlamış olabilir şu aşamada bir fikrim yok ancak aklımda eskilerden kalan bir iki mevzu var. O zamanlar çok fazla sürtüşmeli, kırıcı, polemik içeren yazışmalar yapılıyordu, idare edilecek boyutlar hep aranıyordu, sonunda da banlananlar oluyordu. Bu durumda forum içerisinde hoş karşılanmıyordu ki, şu anda da karşılanacağını sanmıyorum.

Forumda şu anda böyle konular hiç yaşanmıyor, yaşanacak gibi olduğunda da konu tarafımızdan yapılan müdahale ile yumuşatılıyor ve kimse kırılmadan, üzülmeden paylaşımlarına devam ediyor. Zaten amaç bu değil mi, güzel ve nezih bir ortam paylaşım yapmayı, dostluklar kurmayı kim istemez. Bu bağlamda benim düşüncem yeniden eskilerde yaşananları tekrar yaşamamak adına böyle bir karar verilmiş olabilir Vedat ağabey ;)

Hamdi'nin bu aralar fuardan dolayı başı kalabalık, oturup konuşabileceğimiz bir zamanda bu konuyu onunla konuşacağım, umarım ortak noktada buluşuruz ve seni yeniden aramızda görebiliriz ki, böyle bir durum beni çok mutlu edecektir. Ve, tüm bu olumsuzluklara rağmen her zaman yanımızda olduğunu bilmek ise gururumu okşayan, onur verici bir durumdur, bu durumdan da fazlasıyla mutlu olduğumu bilmeni isterim. Bunu tüm kalbimle söylediğime inanabilirsin Vedat ağabey

Son olarak, senin de dediğin gibi yeni teknen gerçekten yılan hikayesine dödü. Uzun zaman önce açıkladığını hatırlıyorum ama zaman içerisinde sormak, canını sıkmak istemedim. Zira, yeni teknene kavuşmuş olsan bizimle paylaşacağını biliyordum. Umarım kısa zamanda kavuşur, dilediğin avları yapabilirsin. O av günceleri içinde ben de sana eşlik edebilirsem çok mutlu olurum Vedat ağabey :)

Bu konunun açıklığa kavuştuğunu, kafalarımızın rahatladığını düşünerek sana her zaman rast gelmesini dilerim. Sağlıcakla kal Vedat ağabey...

Not: Seni gerçekten seviyorum ve özledim be abi :)

umooth

Daimi Üye
Adı
umooth
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Müsadeniz olursa ben de birşey eklemek isterim. Daha yolculuğun başında Hamdi'nin facebookta paylaştığı fotoğrafın altında Vedat Ağabey'in "Denizde buluşuruz" yorumunu gördüğümde onunla tanışabileceğimi düşünerek çok sevinmiştim. Epey de yaklaşmıştık aslında ama kısmet olmadı, inşallah başka bir sefer seninle tanışmayı çok isterim Vedat Ağabey.
Saygılar,

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Müsadeniz olursa ben de birşey eklemek isterim. Daha yolculuğun başında Hamdi'nin facebookta paylaştığı fotoğrafın altında Vedat Ağabey'in "Denizde buluşuruz" yorumunu gördüğümde onunla tanışabileceğimi düşünerek çok sevinmiştim. Epey de yaklaşmıştık aslında ama kısmet olmadı, inşallah başka bir sefer seninle tanışmayı çok isterim Vedat Ağabey.
Saygılar,
Müsade ne demek Umut, bu konunun açıklığa kavuşması beni mutlu etti. Umarım Vedat ağabey de mutlu olmuştur ;)

Vedat Abayoğlu

Daimi Üye
Adı
Vedat Abayoğlu
Kan Grubu
A Rh Negatif
Müsade ne demek Umut, bu konunun açıklığa kavuşması beni mutlu etti. Umarım Vedat ağabey de mutlu olmuştur ;)
Elbette oldum.Ben ayrı kaldığım zamanlarda hep bir yanımı eksik hissettim.

Yeni teknemdede buradada sizin için elimden geleni büyük keyf alarak yaparım.

Sevgiler

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Elbette oldum.Ben ayrı kaldığım zamanlarda hep bir yanımı eksik hissettim.

Yeni teknemdede buradada sizin için elimden geleni büyük keyf alarak yaparım.

Sevgiler
Durumun açıklığa kavuşmasında anlayışından dolayı teşekkür ederim Vedat ağabey :)

Her zaman rast gelmesi dileklerimle...