Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Assos Turu Final Raporu - (Trofe'nin en güzeli)

Alperen59

Aktif Üye
Adı
tarık deruk
süleymanım senin avlarını her zaman heyacan duyarak okumuşumdur başarılarını devamını beklerim

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Süleyman Vedal Kahramanoğlu
Merhaba sevgili Selahattin ilk paragraftaki o doyumsuz anlatımın için teşekkürler şu askerliği bitir gel de sana bir levrek şov yaptıralım karadenizde
hoşcakal.
Selo'can askere gidecek mi gitmeyecek mi bilemiyorum, o kadar çok davet aldı ki, ben bile yeniden askere gidebilrim

Beğendiğine sevindim abim :) Bakarsın askere gitmeden gelirim abi :D belli olmaz benim işim :D
Sen gidersin valla :D

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
paylaşım için teşekkürler,organizasyonun güzel geçtiği her halinden belli oluyor,yazılanları okuyunca insan ister istemez olayları yaşar gibi oluyor,balıksevdam ailesi ile nice dostluklara ,organizasyonlara
Cevat ağabey,

Güzel düşünce ve yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Her zaman rast gelsin...

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Değerli süleyman kardeşim konuyu o kadar güzel anlatmışsın bir roman edasıyla okudum ve özendim çok teşekkür ederim,sevgili BALIK SEVDAM'daki arkadaşlarım,kardeşlerim,ikamet ettiğim yöreye,hepiniz hoş geldiniz,10/09/2013 salı günü sabahı geceden rahatsızlandığım için saat 05.00 da edremit hastanesine gittim ve bu güne kadar tedavim sürdü,edremitte pc nin başına oturdum sizlerin bana yakın yerde konakladığınızı görünce hem sevindim hemde,ben aranızda olmadığım için çok üzüldüm, sivricede net'im olmadığı için sitemize giremiyordum,ama inşallah kışın önümüzdeki aylarda tekrar bir org,olursa, muhakkak bende aranızda olmayı arzu ederim,
hem tekneme üç dört arkadaş alır sabah suyuna sirtı çekerdik bak o zaman baraküde'leri torikle'ri nasıl yakalar alırdık,nasip değilmiş,dediğim gibi bundan sonra bende sizlerleyim,rahatsızlığımı geçirmiş gibiyim,artık devamlı sitede olurum,Tabi sivrice'de olduğum zamanlar hariç,oradan gelince raporları yayınlarım,herkese sevgilerimi sunar,trofeli avlar dilerim.

Ramazan ağabey,

Mesajınızı okuduğumda sizin yaşadığınız burukluğu yaşadım. Hasta olmanız ve hastane kapılarına dayanmış olmanıza çok üzüldüm. Söylediğiniz gibi çok çabuk toparlarsınız ve aramızda olursunuz :)

Balık yakalamak hepimizin istediği bir şey ama kalabalık organizasyonlarda tekne yeterli olamıyor. Herkesi de küçük gruplara ayırmak neredeyse imkansız ya da çok maliyetli oluyor. Bu bağlamda kaderimize razı olup kısmetimizi arıyoruz.

Bir daha o tarafa organizasyon olur mu bilemiyorum ama en azından sizin orada olduğunuzu bilmek ve 2-3 kişiyi teknenizde misafir edebilecek olmanız mutluluk verici bir durum, umarım siz halen oradayken kapınızı çalabiliriz.

Konuya katılımınız, yorumlarınız ve davetiniz için çok teşekkür ederim. Ayrıca acil şifalar dilerim ;)

Her zaman rast gelmesi dileklerimle, sağlıcakla kalın...

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Çok güzel organizasyondu. Emeği geçen herkese teşekkürler. Yeni organizasyonlarda tekrar birlikte olmak ümidi ile, selamlar...
Teşekkürler Bahadır, seninle tanışmak ve aynı havayı solumak büyük keyifti benim için, umarım yakın gelecekte de birlikte oluruz ve yine aynı muhabbetleri yaparız ;)

Her zaman rast gelsin...

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
işte olay budur, gerçek tutku budur, inşallah sizinle bende birgün bir organizasyonda buluşur tanışırım.
Güzel yorum ve düşüncelerin için teşekkür ederim Ersan :)

Senin de katılabileceğin bir organizasyonda görüşebilmek ümidiyle, her zaman rast gelsin...

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Dostlar güzel bir gezi yaşatanlara ve yaşayanları tebrik ediyorum,
Ayvalık dan selam ve sevgiler...
Böyle bir organizasyonu Ayvalık da görmek isteriz....Rastgele ;)
Semih merhaba,

Uzun zaman oldu görüşemeyeli, şimdi burada tekrar birlikteyiz. Konuya katılımın ve yorumların için teşekkür ederim :)

Ayrıac, Ayvalık'ta bir ayağımız olması sevindirici, durum değerlendirmesi yapalım ve orada da bir organizasyon yapalım ;)

Görüşmek üzere, her zaman rast gelsin...

bandırmalı

Aktif Üye
Adı
Mustafa Kurdaş
hiç akılımda yokken bir anda bursadan celal beyin ben hanımla katılabilirim müsaitsen sizde gelin demesiyle böyle ortamlara katılmayan hanımada hanım seni tatile götürecem yalanıyla:p güzel bir çalımdan sonra bu güzel ortama katıldık yeni arkadaşlarla tanışmak eskilerle hasret gidermek güzeldi :) ilk kez hanımın elinde olta ve ucunda balık buna bişeyler vuruyor derken o heyecanı görmek 24 yıl sonra nasip oldu bana :p:D4 yıldır görmediğim bora kardeşimede güzel katkılarından ötürü teşekkür ederim :)

tekrar görüşmek üzere bandırmadan kucak dolusu selamlar :)

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
hiç akılımda yokken bir anda bursadan celal beyin ben hanımla katılabilirim müsaitsen sizde gelin demesiyle böyle ortamlara katılmayan hanımada hanım seni tatile götürecem yalanıyla:p güzel bir çalımdan sonra bu güzel ortama katıldık yeni arkadaşlarla tanışmak eskilerle hasret gidermek güzeldi :) ilk kez hanımın elinde olta ve ucunda balık buna bişeyler vuruyor derken o heyecanı görmek 24 yıl sonra nasip oldu bana :p:D4 yıldır görmediğim bora kardeşimede güzel katkılarından ötürü teşekkür ederim :)

tekrar görüşmek üzere bandırmadan kucak dolusu selamlar :)
Mustafa'cım,

Hep şunu derim, "hayat yaşadıkça güzel ve her ne olursa olsun yaşamaya değer".

24 yıldan sonra böyle güzel bir duruma sebebiyet vermemiz beni çok sevindirdi, devamının da gelmesini çok isterim ;)

Sizlerin de katılımıyla daha da renklenen bir organizasyonu hep birlikte yaşadık, teşekkür ederim. Bu arada artık "seni tatile götüreyim" dediğinde sorun çıkacağını sanmam, kıymetli eşin zaten "beni de götür" diyecektir

Daha nicelerinde de görüşebilmek ümidiyle, her zaman rast gelsin...