Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Selo'can askere gidecek mi gitmeyecek mi bilemiyorum, o kadar çok davet aldı ki, ben bile yeniden askere gidebilrimMerhaba sevgili Selahattin ilk paragraftaki o doyumsuz anlatımın için teşekkürler şu askerliği bitir gel de sana bir levrek şov yaptıralım karadenizde
hoşcakal.
Sen gidersin vallaBeğendiğine sevindim abimBakarsın askere gitmeden gelirim abi
belli olmaz benim işim
![]()
Cevat ağabey,paylaşım için teşekkürler,organizasyonun güzel geçtiği her halinden belli oluyor,yazılanları okuyunca insan ister istemez olayları yaşar gibi oluyor,balıksevdam ailesi ile nice dostluklara ,organizasyonlara
Değerli süleyman kardeşim konuyu o kadar güzel anlatmışsın bir roman edasıyla okudum ve özendim çok teşekkür ederim,sevgili BALIK SEVDAM'daki arkadaşlarım,kardeşlerim,ikamet ettiğim yöreye,hepiniz hoş geldiniz,10/09/2013 salı günü sabahı geceden rahatsızlandığım için saat 05.00 da edremit hastanesine gittim ve bu güne kadar tedavim sürdü,edremitte pc nin başına oturdum sizlerin bana yakın yerde konakladığınızı görünce hem sevindim hemde,ben aranızda olmadığım için çok üzüldüm, sivricede net'im olmadığı için sitemize giremiyordum,ama inşallah kışın önümüzdeki aylarda tekrar bir org,olursa, muhakkak bende aranızda olmayı arzu ederim,
hem tekneme üç dört arkadaş alır sabah suyuna sirtı çekerdik bak o zaman baraküde'leri torikle'ri nasıl yakalar alırdık,nasip değilmiş,dediğim gibi bundan sonra bende sizlerleyim,rahatsızlığımı geçirmiş gibiyim,artık devamlı sitede olurum,Tabi sivrice'de olduğum zamanlar hariç,oradan gelince raporları yayınlarım,herkese sevgilerimi sunar,trofeli avlar dilerim.
Teşekkürler Bahadır, seninle tanışmak ve aynı havayı solumak büyük keyifti benim için, umarım yakın gelecekte de birlikte oluruz ve yine aynı muhabbetleri yaparızÇok güzel organizasyondu. Emeği geçen herkese teşekkürler. Yeni organizasyonlarda tekrar birlikte olmak ümidi ile, selamlar...
Güzel yorum ve düşüncelerin için teşekkür ederim Ersanişte olay budur, gerçek tutku budur, inşallah sizinle bende birgün bir organizasyonda buluşur tanışırım.
Semih merhaba,Dostlar güzel bir gezi yaşatanlara ve yaşayanları tebrik ediyorum,
Ayvalık dan selam ve sevgiler...
Böyle bir organizasyonu Ayvalık da görmek isteriz....Rastgele![]()
Teşekkür ederim Tarık'cım, onur duydumsüleymanım senin avlarını her zaman heyacan duyarak okumuşumdur başarılarını devamını beklerim
Mustafa'cım,hiç akılımda yokken bir anda bursadan celal beyin ben hanımla katılabilirim müsaitsen sizde gelin demesiyle böyle ortamlara katılmayan hanımada hanım seni tatile götürecem yalanıylagüzel bir çalımdan sonra bu güzel ortama katıldık yeni arkadaşlarla tanışmak eskilerle hasret gidermek güzeldi
ilk kez hanımın elinde olta ve ucunda balık buna bişeyler vuruyor derken o heyecanı görmek 24 yıl sonra nasip oldu bana
4 yıldır görmediğim bora kardeşimede güzel katkılarından ötürü teşekkür ederim
tekrar görüşmek üzere bandırmadan kucak dolusu selamlar![]()