Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Assos Turu Final Raporu - (Trofe'nin en güzeli)

Adı
mustafa sezer
Süleyman abi ,Muhteşemsin yanii su anı bizimle payllaşmak için nekadar emek vermişin.Yazıların anlatımın bir okadar fotoğraf yükle pesss doğrusu müthiş bir enerji.saygıyla elinden öperim abi.Sanki ordaydık yanınızdaymışız gibi sunum yapmışın.Ben hayran oldum.Valla bu emeğe sayfalarca yazsam azdır.Utanıyorum kendimden müthişsin abi.Sizleri çok tanımıyorum forumda yeniyim ama okurken hayran oldum.Ne heyecandır maşşallah tebrik ediyorum emeğine ellerine kollarına sağlık abi saygılarımla
Birde abi anlatımın tamamını okumadım.Uykulu ve yorgunum yarın sabah Edirneye gideceğim aynı günde döneceğim dedim bu emek apar topar okuyarak geçiştirilmeli müsait zamanda tekrar bastan sakin kafayla okuyacağım.Düşün okadar döktürmüşünki abi okumaya bile enerjim yetmedi.
Süleyman abi
yazının tamamını okudum sonunda,organizasyon muhtesem manzara ve manzarayı süsleyen abiler kardesler muhtesem tebrik ederim hepinizi

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Süleyman Vedal Kahramanoğlu
Çok güzel kareler o bölgede yaklaşık 15 senedir balık avı yaparım bu oorganizasyonun aynısını 2 ay sonra yapın güzel trofeler yakalayabilirsiniz.
Katılımın ve yorumun için teşekkür ederim Levent :)

Bu organizasyon yeni bir başlangıç oldu bizim için, hiç belli olmaz bakarsın 2 ay sonra yine oradayız ki, ben kendi teknemle gitmeyi planlıyorum ;)

Her zaman rast gelsin...

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Süleyman abi ,Muhteşemsin yanii su anı bizimle payllaşmak için nekadar emek vermişin.Yazıların anlatımın bir okadar fotoğraf yükle pesss doğrusu müthiş bir enerji.saygıyla elinden öperim abi.Sanki ordaydık yanınızdaymışız gibi sunum yapmışın.Ben hayran oldum.Valla bu emeğe sayfalarca yazsam azdır.Utanıyorum kendimden müthişsin abi.Sizleri çok tanımıyorum forumda yeniyim ama okurken hayran oldum.Ne heyecandır maşşallah tebrik ediyorum emeğine ellerine kollarına sağlık abi saygılarımla
Birde abi anlatımın tamamını okumadım.Uykulu ve yorgunum yarın sabah Edirneye gideceğim aynı günde döneceğim dedim bu emek apar topar okuyarak geçiştirilmeli müsait zamanda tekrar bastan sakin kafayla okuyacağım.Düşün okadar döktürmüşünki abi okumaya bile enerjim yetmedi.
Süleyman abi
yazının tamamını okudum sonunda,organizasyon muhtesem manzara ve manzarayı süsleyen abiler kardesler muhtesem tebrik ederim hepinizi
Mustafa merhaba,

Konuya katılımın ve güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Ayrıca konuyu beğenmiş olman beni çok mutlu etti, bunu da bilmeni isterim. Elimden geldiğince her işin iyisini yapmaya çalışırım ve bunu da başardığımı düşünüyorum ;)

Yeni olmana rağmen eskiden beri buradaymışsın gibi olmanı yadırgamıyorum, belli ki, sen de sıcakkanlı birisisin ve umarım bir sonraki organizasyona sen de katılabilirsin ve bizlerle tanışırsın, kaynaşırsın

Bu arada benimle tanıştığında elimde öpme, daha o kadar olmadım ;)

Her zaman rast gelsin...

sivriceli

Aktif Üye
çanakkale-Ayvacık ve edremit körfezde kıyıdan ve t
Adı
Ramazan Şayan
Değerli süleyman kardeşim konuyu o kadar güzel anlatmışsın bir roman edasıyla okudum ve özendim çok teşekkür ederim,sevgili BALIK SEVDAM'daki arkadaşlarım,kardeşlerim,ikamet ettiğim yöreye,hepiniz hoş geldiniz,10/09/2013 salı günü sabahı geceden rahatsızlandığım için saat 05.00 da edremit hastanesine gittim ve bu güne kadar tedavim sürdü,edremitte pc nin başına oturdum sizlerin bana yakın yerde konakladığınızı görünce hem sevindim hemde,ben aranızda olmadığım için çok üzüldüm, sivricede net'im olmadığı için sitemize giremiyordum,ama inşallah kışın önümüzdeki aylarda tekrar bir org,olursa, muhakkak bende aranızda olmayı arzu ederim,
hem tekneme üç dört arkadaş alır sabah suyuna sirtı çekerdik bak o zaman baraküde'leri torikle'ri nasıl yakalar alırdık,nasip değilmiş,dediğim gibi bundan sonra bende sizlerleyim,rahatsızlığımı geçirmiş gibiyim,artık devamlı sitede olurum,Tabi sivrice'de olduğum zamanlar hariç,oradan gelince raporları yayınlarım,herkese sevgilerimi sunar,trofeli avlar dilerim.

TripleHook

Üye
Çok güzel organizasyondu. Emeği geçen herkese teşekkürler. Yeni organizasyonlarda tekrar birlikte olmak ümidi ile, selamlar...

mırmırkolik

Yeni Üye
işte olay budur, gerçek tutku budur, inşallah sizinle bende birgün bir organizasyonda buluşur tanışırım.

semih

Yeni Üye
Adı
semih ayvaz
Dostlar güzel bir gezi yaşatanlara ve yaşayanları tebrik ediyorum,
Ayvalık dan selam ve sevgiler...
Böyle bir organizasyonu Ayvalık da görmek isteriz....Rastgele ;)

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Gitmeyenler bilemeyecek ama Süleyman Abi öyle bir anlatmış ki, hiç gitmedik diye üzülmeyin noktası virgülüne kadar bütün yaşananları es geçmeden,atlamadan anlatmış. Helal olsun,emeğine sağlık..
Başta Melih,Süleyman Abi ve Hamdi Abi olmak üzere emeği geçen herkese bize bu keyfi yaşattıkları için teşekkür ederim.
Bir sonraki organizasyonu iple çekiyor olacağım.
Elimden geldiğince, aklımda kaldığınca gelemeyenlere aktarmaya gelenlere de hafızalarını canlandırmaya gayret ettim Umut ve anladığım o ki, bunu başarabilmişim ;)

Seninle ve kardeşinle tanışmaktan çok mutlu oldum, umarım tekrar birlikte oluruz ve yine unutulmayacak bir günceyi birlikte yaşarız :)

Ben de sana teşekkür ederim, her zaman rast gelmesi dileklerimle...

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
"işlerimle alakalı ne olacağını kestiremediğimden hemen "ben de varım" diyememiştim. Zaman ilerledikçe katılımcı arkadaşlarımız belli olmaya ve zaman da daralmaya başlamıştı. Son güne kadar beklemek zorunda kaldım, işlerimi organize ettikten sonra organizasyona katılacağımı bildirmem ile beraber içimde bir heyecan ve sevinç yumağı oluştu."

Süleyman, muhteşem raporun için yine teşekkürler. Epey emek harcamışsın ama yukarıda da dediğin gibi son dakikada katılamasaydın böyle bir raporu kim hazırlayacaktı. Eline sağlık. Organizasyona katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum. Çok keyifli 2 gün geçirdik. Evet trofeler yakalayamamış olabiliriz ama ARKADAŞLIKLAR, DOSTLUKLAR VE GÜZEL ANILAR ADINA BİZ ZATEN TROFELERİ yakaladık. Tekrar görüşmek dileğiyle.

Celal'cim,

Önceden programlı olmak her zaman güzeldir ama bazen akarına bırakmak da güzeldir. Bu sefer akarına bıraktım ve yine güzel oldu ve bu güzellikler sizlerin sayesinde oldu. Bu bağlamda sana, ailene ve herkese sonsuz teşekkür ederim

Nice organizasyonların ve böylesi TROFE'lerin nasibimiz olmasını dilerim, her zaman rast gelsin...

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Nöbetten geldim, çok yoruldum ve uykusuzum. Raporu gık demeden bir çırpıda okuyup uzun uzun inceledim resimleri. Ne yorgunluk ne de uykusuzluktan eser yok şimdi :) Keyfinizle keyiflendim, mutluluğunuzla huzur doldum. Eline, klavyene, emeğine, yüreğine sağlık güzel ağabeyim, şahane bir rapor yine. Etrafıma bakıyorum da, koşuşturan, biraz daha fazla para kazanabilmek, ondan da daha fazla para kazanabilmek için duygularını, iyi niyetini, hoşgörüsünü, hayattan aldığı zevki satan adamlar görüyorum. Sonra kafamı bi çeviriyorum, sizi görüyorum, özellikle seni görüyorum Süleyman ağabeyim. İyiki varsın, iyiki varsınız. Hepinizi tebrik eder en kötü balık avı anınızın böyle olmasını dilerim. Her zaman, her yerde rastgelsin...
Selam Can,

Amacım da bu zaten, raporumuzu okuyan herkesi yanımıza alabilmek, yaşadıklarımızı yaşatabilmek ve anladığım o ki, bunu yapabilmişim ;)

O insanlar her yerde var, mümkün olduğunca uzak duracaksın ve hayatına anlam katanlara katılacaksın, benim felsefem bu, gereğini yapmak için de elimden gelenin fazlasını yapıyorum ;)

Güzel sölerin ve yorumların için teşekkür ederim ve her zaman rast gelmesini dilerim...