Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Teşekkürler Hamdi abi umarım temennin gerçek olur...Tebrikler Emin, daha irilerini yakalarsın inşallah![]()
Abi uzun süredir fotoğraf makinası bende değildi yarın foto ekleyeceğimselam Emin ,merakla levrek çaparisinin resmini bekliyoruz...![]()
Teşekkürler Yüksel abiTebrikler inşallah daha irileride rast gelir. Her daim rast gelsin.
kulandığım sistem aynen budur silikonların hepsi beyazdı...Tebrikler Mehmet Emin; herşeyin bir ilki vardır kardeş seni en iyi ben anlarım, balık avı hasreti yaşayanlar kulubündenizdaha iyileri ve daha irileri nasip olması dileklerimle rastgelsin
Sana ben yardımcı olayım kullandığın düzenek aşağıdaki gibidir ilgili arkadaşlara sunulur.
Arkadaşlar burdaki yumurta şeklindeki şamandıra yaklaşık 40 ile 60 gram arası olması lazım bunun görevi kıyıdan ileri atılmasını ve silokon rugloluları veya tüylü çaparileri çekerken, bu yemlerin ön kısmında köpük yaparak su üstü gelmelerini sağlar
Bu sistemle silikon ruğlolar genel de 2 veya 3 adet kullanılması, silikonların 3 ile 5 cm arasında seçilmesi avın verimini artıracaktır, tercih olarak simli ve beyaz olanlar önerilir, tüylü çaparide aynı düzenekle 3 veya 5 adet kullanılması uygundur, çapari yapımında kaz tüyü, leylek tüyü kullanılması tüy boylarının 3-4 cm olmasında fayda vardır.
Eleştirinize saygı duyuyorum ama bu eleştiriyi yaparken raporun altındaki ilk mesajı okuduğunuzu umuyorum ...merhaba ben hekes ile aynı görüşte değilim o ,tutuklarınız ,levrek ,değil ,ispendek ,lütfen bu boyuttaki balıkları suya ,geri bırakalım kusurum var ise afola saygılar