Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

atçek hikaye çapari şahane (ilk levreklerim)

agaydemir

Aktif Üye
Adı
Aydın Aydemir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
selam Emin ,merakla levrek çaparisinin resmini bekliyoruz...:)

yükseltaktak

Aktif Üye
Adı
Yüksel Taktak
Tebrikler inşallah daha irileride rast gelir. Her daim rast gelsin.

UZM-36

Yeni Üye
Adı
mahmut çolak
Tebrikler Mehmet Emin; herşeyin bir ilki vardır kardeş seni en iyi ben anlarım, balık avı hasreti yaşayanlar kulubündeniz :) daha iyileri ve daha irileri nasip olması dileklerimle rastgelsin

Sana ben yardımcı olayım kullandığın düzenek aşağıdaki gibidir ilgili arkadaşlara sunulur.

Arkadaşlar burdaki yumurta şeklindeki şamandıra yaklaşık 40 ile 60 gram arası olması lazım bunun görevi kıyıdan ileri atılmasını ve silokon rugloluları veya tüylü çaparileri çekerken, bu yemlerin ön kısmında köpük yaparak su üstü gelmelerini sağlar

Bu sistemle silikon ruğlolar genel de 2 veya 3 adet kullanılması, silikonların 3 ile 5 cm arasında seçilmesi avın verimini artıracaktır, tercih olarak simli ve beyaz olanlar önerilir, tüylü çaparide aynı düzenekle 3 veya 5 adet kullanılması uygundur, çapari yapımında kaz tüyü, leylek tüyü kullanılması tüy boylarının 3-4 cm olmasında fayda vardır.

celiközden

Aktif Üye
Adı
Özden ÇELİK
merhaba ben hekes ile aynı görüşte değilim o ,tutuklarınız ,levrek ,değil ,ispendek ,lütfen bu boyuttaki balıkları suya ,geri bırakalım kusurum var ise afola saygılar

kaiser

Aktif Üye
Adı
Mehmet Emin GÖKALP
Tebrikler Emin, daha irilerini yakalarsın inşallah :)
Teşekkürler Hamdi abi umarım temennin gerçek olur...

selam Emin ,merakla levrek çaparisinin resmini bekliyoruz...:)
Abi uzun süredir fotoğraf makinası bende değildi yarın foto ekleyeceğim :)
Tebrikler inşallah daha irileride rast gelir. Her daim rast gelsin.
Teşekkürler Yüksel abi

Tebrikler Mehmet Emin; herşeyin bir ilki vardır kardeş seni en iyi ben anlarım, balık avı hasreti yaşayanlar kulubündeniz :) daha iyileri ve daha irileri nasip olması dileklerimle rastgelsin

Sana ben yardımcı olayım kullandığın düzenek aşağıdaki gibidir ilgili arkadaşlara sunulur.

Arkadaşlar burdaki yumurta şeklindeki şamandıra yaklaşık 40 ile 60 gram arası olması lazım bunun görevi kıyıdan ileri atılmasını ve silokon rugloluları veya tüylü çaparileri çekerken, bu yemlerin ön kısmında köpük yaparak su üstü gelmelerini sağlar

Bu sistemle silikon ruğlolar genel de 2 veya 3 adet kullanılması, silikonların 3 ile 5 cm arasında seçilmesi avın verimini artıracaktır, tercih olarak simli ve beyaz olanlar önerilir, tüylü çaparide aynı düzenekle 3 veya 5 adet kullanılması uygundur, çapari yapımında kaz tüyü, leylek tüyü kullanılması tüy boylarının 3-4 cm olmasında fayda vardır.
kulandığım sistem aynen budur silikonların hepsi beyazdı...
Mahmut abi çok teşekür ederim yardımcı olduğun için yarın çapariyide fotoğraflayıp koyacağım :D

kaiser

Aktif Üye
Adı
Mehmet Emin GÖKALP
merhaba ben hekes ile aynı görüşte değilim o ,tutuklarınız ,levrek ,değil ,ispendek ,lütfen bu boyuttaki balıkları suya ,geri bırakalım kusurum var ise afola saygılar
Eleştirinize saygı duyuyorum ama bu eleştiriyi yaparken raporun altındaki ilk mesajı okuduğunuzu umuyorum ...
Keza sürekli balığa gidebilme imkanım olsa emin olun suya kesinlikle iade edilirlerdi...
SAYGILAR...

turna

Aktif Üye
Adı
F.Mehmet KORAY
Emin ellerine sağlık, afiyet olsun da, bu balığın mangalı tek başına hiç güzel olmaz, hani bizlere.?

Fatih Koç

Daimi Üye
Tebrik ederim Emin. Emek vermiş ve sonuç almışsın keyifte aldınsa problem yok..
Devamıda olur inşallah..
Rastgele ve selamlar..