Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

scorpion26

Daimi Üye
Bu hal içinden balık tutabilen var mı? C.tesi akşam spin ve lrf denedim ama tık yoktu.

Koza

Aktif Üye
Adı
Gökhan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Evet arkadaşlar cuma günü yağış ve soğuk geliyor. Cumaya kadar çayları demleyelim gürpınarda. Balık olmasada muhabbet olur. Arist34 ün dediği gibi gündüz zor ama paydostan sonra bir organizasyon yapılabilir.

Arist34

Aktif Üye
Adı
Aris Abundance
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bolgedeye yakin tum balikavi sevdali arkadaslara...
Malum her kiyida oldugu gibi Marmaranin bu guzel kiyisindada balik bulmak zorlasti...
Balik avciligi icin uretilen olta kamis yem misina agirlik vs binlerce urun artik tasarim atolyelerinde...
eskiden her balik icin bir olta takimi var bilinirdi...
Simdilerde cesit cesit saymakla bitmez...
Amacimiz Bogazda 200 250 gr kursun arkasi rapala ile (ki her rapalada is yapmiyor) disli sarikanat kovalamak kursunun kanala inmesi icin akintiyla bogusmak ustune diger oltalarin suda olmasi...
Bu bolge sakin...Termostaki sicak kahve yada cay yaninda borek yada kurabiye...sohbet ile zaman gecirilecek...sabirla takimlar denenecek...
Tevekkelde olan tum yapilacaklar yapilacak kismette olan gelecek..
gelen kucukse denize buyukse afiyete...
Sohbet ile keyifle balik tutmak isteyen arkadaslarla bu kiyida bir organizasyona varim...

barla_32

Aktif Üye
Bu aralar organizasyon olursa ben de katılırım .

serkan05

Yeni Üye
Adı
serkan
Gürpınar hal için dökülen kayalar bence oturdu. Boru kurduyla dip takımı boş çıkmaz . 10 metre açık yeterli. Fakat kaç sefer gittiysem mantarlı iğneler iş yaptı ve boşta çıkarmadı. Fenerin arka tarafına , fenerden itibaren 50 metre kadar yürüyüp atabilirseniz güzel bir derinlik var. Bu kış 3 kere inebildim , üçündede sarı kanat aldım. Geçen kar varken gitmek istediğimde görevliler sorun çıkardı. Hali arkanıza marmarayı önünüze aldığınızda sağ tarafta dip takımı güzel çalışıyor. Fakat gece avı için tek gitmek riskli ve tekinsiz. Allah korusun insan kaysa düşse kimsenin haberi olmaz. Hepimiz balık sevdalısıyız. Organize olalım arkadaşlar. Birimiz çay getirsin birimiz çorba. Hem avlak bereketlenir. Hemde arsızdan ursuzdan korunur.

selamlar, uzun süredir bende Hal civarına gidiyorum balık tutmak için.karanlıkta kayalıkların oraya tek gitmek gerçekten mantıklı değil ve tehlikeli.eğer beraber bir organizasyon yapabilirsek güzel olur gerçekten.ben varımmmm

Arist34

Aktif Üye
Adı
Aris Abundance
Kan Grubu
A Rh Pozitif
merhaba herkese
bolgede lodos sert
levrege atan var mi bugun

Arist34

Aktif Üye
Adı
Aris Abundance
Kan Grubu
A Rh Pozitif
20160204_140257.jpg

hava iyice bozdu ustune dinmeyen yagmur...

onrayt

Aktif Üye
Ben de uzun süredir hal bölgesini merak ediyordum. Forumda yeniyim ve bu başlığı gördüğüme sevindim.
Yarın için hal yakınında lrf, spin ve surf planım vardı ama sanırım bu havada çok mümkün değil gibi..
Benim öğrenmek istediğim hal içi sol kısımdan avlanmaya izin veriliyor mu ve arkasındaki liman kayalıklarının müsaitliği nasıl? Geçen avcılarda gördüm garip tipler vardı buralar nasıldır?