Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

Arist34

Aktif Üye
Adı
Aris Abundance
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben de uzun süredir hal bölgesini merak ediyordum. Forumda yeniyim ve bu başlığı gördüğüme sevindim.
Yarın için hal yakınında lrf, spin ve surf planım vardı ama sanırım bu havada çok mümkün değil gibi..
Benim öğrenmek istediğim hal içi sol kısımdan avlanmaya izin veriliyor mu ve arkasındaki liman kayalıklarının müsaitliği nasıl? Geçen avcılarda gördüm garip tipler vardı buralar nasıldır?
Sıkı denetim yok...guvenlik zayif...enteresan tipler var yalniz ozelliklede gece gitmeni tavsiye etmem...mutlaka en az 2 3 kisi gitmek lazim gece evi icin...
gunduz pek bir sorun olmaz yinede...
sadece alkol almayan tiplerde oralarda takiliyor...
Ava giderken avlanma...
Bugun gitmeyi dusunuyor musun

onrayt

Aktif Üye
Cinekop sulalesinin son demleri su aralar.
Ben lrf ve spin deneyecegim.
Hedefim karagöz ve iri istavrit olursa cinekop sarikanat da iyi olur tabi :)

Arist34

Aktif Üye
Adı
Aris Abundance
Kan Grubu
A Rh Pozitif
lrf spin iyi is yapabilir
gecende bir arkadas bahsettigin yerden
kg karagaz yada sargoz ( ki sargoz genellikle ege baligi) almisti gece avinda spin le sanirim...
cinekop kursun arkasi rapala at cek denenebilir...
karagoz icin 4 no igne sıkma kursun yem dilim sardalya olabilir...
yada jig...
istavrit icin capari is yapar mi o tarafta bilmem ancak derinse su tek igne ye kuyruktan iri canli teke ile iri istavrit alinabilir...
yazarken bile keyifli...
ne tarafta oturuyorsun kardesin
ben su an buyuk cekmecedeyim

onrayt

Aktif Üye
Ben basaksehirdeyim 1 saate kadar cikacagim. Evet yazmasi bile keyifli istahimi kabarttin :)

Koza

Aktif Üye
Adı
Gökhan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Kurşun arkadı rapala denemeyin her atışta takım verirsiniz
Dalarlı bir sahteyle zargana topu arkası rapala denenebilir. Uzağa atılır en azından. Halin içi sol tarafa fenerin arkası güzel ama içeriden yürümek sorunlu. Bir balıkçı teknesinde hırsızlık yapılmış sanırım. Balıkçı tekneleri arıza çıkarıyor. Hatta silah sıkılıyor diye duydum. Ürkütme amaçlıdır tabiki. Gece beton duvarın üzerinden yürünüyor ben yürüdüm ama cidden yalnız gidilecek yer değil. En büyük risk düşüp bir yerini kırsan kimsenin haberi olmaz. Bu balık aşkı nedir kardeşim böyle .Bir zaman bu bayrağı buraya dikenin diye bir fıkra anlatılırdı. Bazen benimde çocukken bu kamışı bana alanın diyesim geliyorda Babam almıştı Allah razı olsun.

Arist34

Aktif Üye
Adı
Aris Abundance
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dalarlı bir sahteyle zargana topu arkası rapala denenebilir. Uzağa atılır en azından. Halin içi sol tarafa fenerin arkası güzel ama içeriden yürümek sorunlu. Bir balıkçı teknesinde hırsızlık yapılmış sanırım. Balıkçı tekneleri arıza çıkarıyor. Hatta silah sıkılıyor diye duydum. Ürkütme amaçlıdır tabiki. Gece beton duvarın üzerinden yürünüyor ben yürüdüm ama cidden yalnız gidilecek yer değil. En büyük risk düşüp bir yerini kırsan kimsenin haberi olmaz. Bu balık aşkı nedir kardeşim böyle .Bir zaman bu bayrağı buraya dikenin diye bir fıkra anlatılırdı. Bazen benimde çocukken bu kamışı bana alanın diyesim geliyorda Babam almıştı Allah razı olsun.
Gokhan Selam
Balikavi sevdasi baska dedigin yerdeydim az once levrek kg 20 karadeniz ciftlik somon kg 20 deniz cuprasi diye millete sattiklari kg 35 ten guzel abim icin 25 olurdan devam ciftlik cupra hepsinin gozu buz gormus donuk ve cukur deride buzun matligi yer etmis...
Av yapan bir iki kisi vardi...halin sag tarafi demir parmaklikli olan yerin alt tarafi kayaliklarda isinmak icin ates yakmislardi onlar ne avladilar soramadim ancak hava oylesine soguk ki daha takimi acarken parmaklar donuyor...
tabii guzel firtina manzarasi seyredip donduk...
havalar biraz daha duzelmeden o taraflarda balikavi biraz hayal gibi
20160206_152749.jpg
20160206_152739.jpg

onrayt

Aktif Üye
İlk fotodaki burunun tam karşısından, kayaklıkların altından önce spin ile rapala attım.
Yaklaşık 30-40 at çek hamleme cevap alamadım zaten rüzgar ve soğuk sağ olsun hiç fırsat vermedi.
Lrf kamış ve makinem vardı ama tenezzül bile etmeden 20 gram sıyırtma arkası silikon yeme döndüm yaklaşık 1 saat de onu denedim sadece bir vuruş alıp günü kapadım.
Gideceklere bir not; Dip yosun ve midye dolu, bir silikonun misinası kesik geldi sanırım midye kesmişti. Bir kere de sıyırtmaya midye takılmıştı :)
Sonuç olarak merakımızı giderdik bolca ayaz yedik.