onrayt
Aktif Üye
Eskina ilk basladiginda Bostancida bir amca aynen bu sekilde 5'li istavrit çekiyordu.Arkadaşlar,
Bu hafta yaşadığım av deneyimini sizinle paylaşmak istiyorum.
Yer ;Avcılar Kayalıklar,
Gece istavrit avı için şöyle bir takım hazırlıyoruz, Çapari, Fosfor, Asansörlü zargana topu, 25 - 30 gr kurşun, ilk önce fırdöndünün yerine asansörlü zargana topunu yerleştiriyoruz daha sonra fırdöndüyü bağlıyoruz, zargana topuna fosforu unutmuyoruz daha sonra açık renklerde çapariyi oltamıza takıp muhtelif uzaklık ve yakınlığa atıyoruz ara ara zargana topunu oynatmayı unutmayalım, zaten vurduğu zaman hemen anlıyorsunuz şunuda itiraf edeyim ben hayatım boyunca bu kadar sağlam vuruşlar almadım 2 tane iri istavrit geliyor, ama inanılmaz aksiyon veriyor, bu arada fırdöndüden başlayıp bir olta boyu sonrasına bir düğüm veya misinayı kıstırabileceğiniz bir aparat olması gerekiyor yani zargana topu bu aralıkta gezecek,
Bu arada balıkçı arkadaşlara tavsiyem Ay takvimini takip etsinler, Phases Of The Moon telefon uygulamasını indirmenizi tavsiye ederim.(İnşallah reklama girmiyordur)
Şimdilik aktaracaklarım bunlar,
saygılarımla
Biz lrf ile yemli ile ugrasa ugrasa yerimizde saydik amca neredeyse 2 kilo yapip gitmisti
Kafa yorunca alternatif cok..
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi