Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

onrayt

Aktif Üye
Arkadaşlar,

Bu hafta yaşadığım av deneyimini sizinle paylaşmak istiyorum.

Yer ;Avcılar Kayalıklar,

Gece istavrit avı için şöyle bir takım hazırlıyoruz, Çapari, Fosfor, Asansörlü zargana topu, 25 - 30 gr kurşun, ilk önce fırdöndünün yerine asansörlü zargana topunu yerleştiriyoruz daha sonra fırdöndüyü bağlıyoruz, zargana topuna fosforu unutmuyoruz daha sonra açık renklerde çapariyi oltamıza takıp muhtelif uzaklık ve yakınlığa atıyoruz ara ara zargana topunu oynatmayı unutmayalım, zaten vurduğu zaman hemen anlıyorsunuz şunuda itiraf edeyim ben hayatım boyunca bu kadar sağlam vuruşlar almadım 2 tane iri istavrit geliyor, ama inanılmaz aksiyon veriyor, bu arada fırdöndüden başlayıp bir olta boyu sonrasına bir düğüm veya misinayı kıstırabileceğiniz bir aparat olması gerekiyor yani zargana topu bu aralıkta gezecek,

Bu arada balıkçı arkadaşlara tavsiyem Ay takvimini takip etsinler, Phases Of The Moon telefon uygulamasını indirmenizi tavsiye ederim.(İnşallah reklama girmiyordur)

Şimdilik aktaracaklarım bunlar,

saygılarımla
Eskina ilk basladiginda Bostancida bir amca aynen bu sekilde 5'li istavrit çekiyordu.
Biz lrf ile yemli ile ugrasa ugrasa yerimizde saydik amca neredeyse 2 kilo yapip gitmisti :)
Kafa yorunca alternatif cok..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nzmcnr

Aktif Üye
Adı
Ali mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Büyükçekmece de kaya boru kurdu nerden bulabilirim acil

Sent from my iPhone using Tapatalk

BALIKCI19851985

Aktif Üye
Büyükçekmece de kaya boru kurdu nerden bulabilirim acil

Sent from my iPhone using Tapatalk
Selam,

Zargana3447 kullanıcısı bildiğim kadarıyla canlı yem satıyordu geçmiş sayfalardan bir kaç yazışmayı kopyalıyorum.
Aklımda kalmış :)

rast gele

Vérification de sécurité nécessaire
grubumuza dahil olabilirsiniz gerek yem konusunda gerekli mera konusunda paylaşımlarımız mevcut

yemlerimiz cuma günü elimizde olacak .şimdiden sipariş geçebilirsiniz.
Canlı boru kurdu,canlı solucan satılır.

Irtibat +90 543 786 4647 Adnan Dağ

olcaysan

Yeni Üye
Adı
olcay
Duyumlara gore çinekop ve palamut baslamis yakalayan varmi acaba

kiniklar

Aktif Üye
Adı
sinan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
merhaba
dün akşam avılardan sandalla biraz açıldık istavrit ve mezgit karışık baya bereketliydi
4 kg civarında aldık dip
oltası yemli boru kurdu ile denedim ama mezgitten başka birşey çıkmayınca çapariye döndüm
herkese rast gelsinEkli dosyayı görüntüle 42259 Ekli dosyayı görüntüle 42260 Ekli dosyayı görüntüle 42259 Ekli dosyayı görüntüle 42260
hayalimdeki tablo avlarınız bereketli olsun abi... gençlerede maşalah

onrayt

Aktif Üye