Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

Adı
Mahmut Yalçın
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar. Bende carsamba aksami ciktim baliga platformun oraya. Gece 01.00e kadar kaldim yemli denedim su alti aydinlatma almistim onunla capari denedim caparinin isiga yakin kisimlariyla istavrit alabildik. Fakat en uzucu kismi daha aksam ezani okunmayan trole baslayan tekneleri gormek oldu. Gecenin ilerleyen saatlerinda baya buyuk bir balikci teknesi yine platformun orada trol yapti. 6-7 tane kucuklu buyuklu tekne saydim. Hatta teknelerden biri bizim capaya taktim bizi de baya bir cekti sesimizi duyurana kadar canimiz cikti. Tekneye baktim ne ismi var ne cismi sahil guvenligi arayacaktim telefon posette islanmis arayamadim. Bu darbe girisimi sonrasi bosluktan midir yoksa hep boyle trolle avlaniyorlar da bakan mi yok bilemedim. Ne yapmali bu karaktersizlere karsi?

rce

Üye
herkese teşekkür ediyorum
sizlere de rast gelsin
inşallah bu istavritin arkasından lüfer de girer marmaraya şöyle biraz heyecanlı avlar yaşarız

zargana34

Üye
Adı
adnan dağ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar,

Bu hafta yaşadığım av deneyimini sizinle paylaşmak istiyorum.

Yer ;Avcılar Kayalıklar,

Gece istavrit avı için şöyle bir takım hazırlıyoruz, Çapari, Fosfor, Asansörlü zargana topu, 25 - 30 gr kurşun, ilk önce fırdöndünün yerine asansörlü zargana topunu yerleştiriyoruz daha sonra fırdöndüyü bağlıyoruz, zargana topuna fosforu unutmuyoruz daha sonra açık renklerde çapariyi oltamıza takıp muhtelif uzaklık ve yakınlığa atıyoruz ara ara zargana topunu oynatmayı unutmayalım, zaten vurduğu zaman hemen anlıyorsunuz şunuda itiraf edeyim ben hayatım boyunca bu kadar sağlam vuruşlar almadım 2 tane iri istavrit geliyor, ama inanılmaz aksiyon veriyor, bu arada fırdöndüden başlayıp bir olta boyu sonrasına bir düğüm veya misinayı kıstırabileceğiniz bir aparat olması gerekiyor yani zargana topu bu aralıkta gezecek,

Bu arada balıkçı arkadaşlara tavsiyem Ay takvimini takip etsinler, Phases Of The Moon telefon uygulamasını indirmenizi tavsiye ederim.(İnşallah reklama girmiyordur)

Şimdilik aktaracaklarım bunlar,

saygılarımla

phases of moon u ındırelim de sayın abim ne zaman balık daha çok oluyor .tam ay oldugunda mı

BALIKCI19851985

Aktif Üye
Selam Ustad,

Phases Of Moon ay takvimi programı ,

Yaptığım araştırma neticesinde dolunay sonrası 2-3 gün / Yeni ay sonrası 2-3 gün iyi balık yapıyor.
Ben genellikle Avcılar kayalıkların orada takip ediyor, test ediyorum şu ana kadar %20 yanılma payım oldu yani Avcılardaki balık potansiyeline baktığımızda program işe yarıyor.
Sonuç olarak avlak yerinizle programı uygun bir hale getirebilirseniz çok iyi verim alırsınız.

Rastgele,

erkinvrc95

Aktif Üye
Adı
Erkin
Avcılarda albastar dışında boru kurdu bulabileceğim yer varmı acaba ? veya avcılara yakın olarak kçekmecede falan ?

nzmcnr

Aktif Üye
Adı
Ali mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Avcılarda albastar dışında boru kurdu bulabileceğim yer varmı acaba ? veya avcılara yakın olarak kçekmecede falan ?
Kcekmece sefakoyde kalama balık var

Bcekcçmecwde ise mınık av malzemeleri var. Ama mınık ı tavsiye etmem. Son donemlerde verdiği kurtlar les gibi, fiyatlarda garip, esnaflığını da beğenmedim

Sent from my iPhone using Tapatalk

erkinvrc95

Aktif Üye
Adı
Erkin
teşekkür ederim kalama balık'a bakacağım

scorpion26

Daimi Üye
teşekkür ederim kalama balık'a bakacağım
Kalama balık kapandı. Kalama balığın önünden yukarı devam edip bağlar caddesinden de direk karşıdaki sokağa girerseniz solda küçük bir dükkan var. Ben geçen canlı sülünez almıştım. Boru kurdu da vardı sanırım. Kalamadan 150-200 mt yukarda.