Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

romeo

Üye
Adı
ahmet
Bu snene bende lrf ile mırmur dnenemk için takım kurdum celaliye tarafında mırmır ciddi anlamda azalmış tek tük görür oldum bide boylar küçük bence dişliye yemli deneyin;)
koca yaz boyunca dişli zamanını bekliyoruz henüz alan yok ama umutluyuz bu sezon ;)

romeo

Üye
Adı
ahmet
Bu snene bende lrf ile mırmur dnenemk için takım kurdum celaliye tarafında mırmır ciddi anlamda azalmış tek tük görür oldum bide boylar küçük bence dişliye yemli deneyin;)
koca yaz boyunca dişli zamanını bekliyoruz henüz alan yok ama umutluyuz bu sezon ;)

epipe

Yeni Üye
Ben tekneden aldım ve hala alanlar var yemliylr alanlar var boşa demedim
Kıyıdan yemli alan oldu mu? Ben 2 gün once mantarlı takımla denedim. Küçük bir ısırık bile yoktu, taktığım gibi kalmıştı.

Ogiveogi

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yer önemli bi faktör bide kısmet balık küçük değil bu arada

epipe

Yeni Üye
Gürpınar sahil beton sıradan dün akşam 2 saat mantarlı takıma zargana takıp denedim. Yine vuruş yok. Çevremdekiler biriki mırmır aldılar. Bu akşam tekrar denemek istiyorum ama dişli için henüz erken galiba.

romeo

Üye
Adı
ahmet
yarın akşamda bababurnu nu yoklayacağız dişli için erken ama denemeye değer. zargana da yok piyasada acaba alan varmı ??

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Bakirkoy sahil kayaliklarda gece yemli tektuk disli cikiyor,

Balik aksam ezaninda baslayip 23'e kadar av veriyor devaminda kilcik yok birkac aksamdir boyle , ilgili arkadaslarin dikkatine.

Lüfer53

Aktif Üye
Adı
Erdinç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Zargana başlamışmı diye şöyle bi deneme yapayım dedim önce ipek ile denedim bi sonuç alamayınca birde silikon solucan denedim bir kaç atış sonrası kıyıya 2 m kala yaklaşık 13cm civarı bu yakışıklı oltaya atladı elimdeyken kalp atışları muhteşem şekilde hissediliyordu adeta içim cızz etti nazikçe iğneden çıkarıp usulca suya geri gönderdim.

Ekli dosyalar

eylmz

Daimi Üye
Kırlangıç cok güzel görunuyor