Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

romeo

Üye
Adı
ahmet
Bugün gözlükle daldığımda kıyıya 5 mt mesafede yaprak sürüleri vardı bir süre seyrettim inşallah sırtı kara rütbesine ulaşırlar :)
Ama zargana yok neden se ikitane iri gördüm yüzerken oltaya vuruş alamadık neticede :)

yazarbalıkçı

Yeni Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selamın Aleyküm

Yakın zamanda Avcılar, Büyükçekemce, Gürpınar ve çevresi yerlerden avlanan kimse var mı ?

zargana34

Üye
Adı
adnan dağ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
dün akşam 21 23 arası gürpınardaydım lüfer ve istavrit takımı attım.istavrit ve hamsi yem taktım.ama vurus ta yoktu balıkta.

yazarbalıkçı

Yeni Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@zargana34 Daha önceden avlandınız peki gürpınar da ve o zaman tuttunuz mu ? Ve eğer sık sık balık tutmaya gidiyorsanız bu taraflarda önereceğiniz bir yer var mı ? Herkes merasını saklar ama yinede sormak istedim..

rohatyusuf

Yeni Üye
Adı
rohat yusuf
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba ustalar ben yeniyim sitede
Büyükçekmece mimarsinin orda balık osman var o taraflarda mırmır, eşkina ve ispari çıkıyor cumartesi ögleden sonra ordaydım 10 adet ispari tuttum
yem boru kurdu onuda adliyenin orda minik tekne av dükkanı var ordan bulursunuz
takım da 7 numara mırmır takımı kurşun da 75gr
acemiyim biraz otaraflarda nerde nasıl neyle balık tutulur söylerseniz çok sevinirim

zargana34

Üye
Adı
adnan dağ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@zargana34 Daha önceden avlandınız peki gürpınar da ve o zaman tuttunuz mu ? Ve eğer sık sık balık tutmaya gidiyorsanız bu taraflarda önereceğiniz bir yer var mı ? Herkes merasını saklar ama yinede sormak istedim..
av için buralar musait.geçen yıllarda burda spinle balık aldım yemli denemedim lüfere fazla ama eşkina isparı aldım

rohatyusuf

Yeni Üye
Adı
rohat yusuf
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Büyükçekmece Avcılar Gürpınar da lüfer çıkarmı acaba palamutlar çekilmeye başladı lüfer gelir yavaş yavaş

yazarbalıkçı

Yeni Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@zargana34 gürpınar da boru kurdu ile avlanma yaptınız mı daha önce ve yaptıysanız sonuç ne oldu ? Kısmetse bende yakın zamanda gelicem ama gelmeden bütün hazırlıkları yapıp gelmek daha mantıklı.
@rohatyusuf Avcılar da lüfer, kefal gibi balıklar çıkıyor ama saati ve yemi konusunda bir bilgi alamadım henüz..

rohatyusuf

Yeni Üye
Adı
rohat yusuf
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu taraflardaa lufer icin bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi