Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

Kubix

Daimi Üye
Adı
Kubilay Yalçın
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selam arkadaşlar,neden yazdıklarıma kimseler lütfedip cevap yazmıyor?çok gizli işler mi dönüyor?
:)
Aramıza hoşgeldiniz. Cevap verirler sorularına veya yazılarına tabii ki. fakat durumu şöyle söyleyeyim. ''mera sorma benden buz gibi soğurum senden!''

Onun dışında edinmek istediğiniz bütün bilgilere gerek sorarak. gerek forumda arayarak bulabiliyorsunuz ztn. gizli işleri gizli yapar insanlar ;)

ArmağanB.

Yeni Üye
Adı
ArmağanB.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
böyle bir düşünceye hiç hak vermiyorum , bu sporun ruhuna aykırıdır , bu denizler hepimizin sonuçta , kirletmediğimiz veya boy sınırından küçük balık katletmediğimiz sürece paylaşıma açık olması gerekir bence , bu olmadığı zaman iş sadece balık yakalayıp forumda hava yapmaya dönüyor...

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Kardeşim ben yazmak isterim ama pek bişey bildiğim yok :) Hayatımda hiç levrek yada lüfer tayfası tutmadım. Bende ilk defa deniyicem. Çinden rapala sipariş verdim. Birde sea2rover su üstü sahte aldım. Denemelere başlıyıcam inş. Yaklaşık 10 yıllık hiç kullanılmamış 2 adet sheaksper marka spin kamış buldum köyde. İyice gaza geldim tutucam inş.bişeyler. Eğer tutarsam sanada yerini ve nasıl yaptığımı yazarım.
Aramıza hoş geldiniz.

spinci

Aktif Üye
Adı
Tenekeci
Yeni üye olan balık sevdamlı arkadaşlar aramıza hoş geldiniz..
Forumumuzun sizler için bilgilendirici ve faydalı olması dileklerimle rast gelsin..

ysngurel

Yeni Üye
Adı
yasin
Armağan bir bakıma haklısın ama iş öyle olmuyor. Bende eskiden senin gibi düşünüyordum. Sadece bencillik olsun diye tuttuğu yerleri kimseye söylemeyenler var. Ama işin aslı o değil. Bu forumları takip eden zıpkıncılar hatta gırgırcılar varmış. Güzel bir mera bulup burda paylaştığın zaman emin ol 1 hafta içersinde orayı talan ederler. Yazık günah kurutur valla :)

ArmağanB.

Yeni Üye
Adı
ArmağanB.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
konunun adı avlak bilgileri ama sanırım bilgi paylaşımı değil balık fotosu paylaşımı yeri olmuş , yahu biz kimseden nokta atışı koordinat istemedik , şu koyda şu bölgede şu takımla iş yaparsın , şu balığı şu sahteyle alırsın deseler gidip trol ağı mı atıcaz...
ben zaten bilen arkadaşlarla beraber gidelim , suyu , takımları gösterirlerse sevinirim yazdım ama foto yapıştırmaktan başka bir paylaşım göremedim henüz :)

cemalettin

Aktif Üye
Adı
cemalettin
Armağan bir bakıma haklısın ama iş öyle olmuyor. Bende eskiden senin gibi düşünüyordum. Sadece bencillik olsun diye tuttuğu yerleri kimseye söylemeyenler var. Ama işin aslı o değil. Bu forumları takip eden zıpkıncılar hatta gırgırcılar varmış. Güzel bir mera bulup burda paylaştığın zaman emin ol 1 hafta içersinde orayı talan ederler. Yazık günah kurutur valla :)

Bysalwador

Aktif Üye
Adı
bysalwador
Kan Grubu
B Rh Negatif
Armagan abi bu ara mimarsinan, gurpinar beylikduzu marina tarafi disli yapiyor aksam suyu veya sabah suyunda sahil yolundan ilerlersen spincilerle karsilasabilirsin
Herkese rastgelsin