Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

Niy_O

Üye
Adı
Niyazi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Mimarsinanda bağlı 4,5 mt. 20'lik Tohatsu olan fiberim var ve bu işte çok çok yeniyim. Her türlü bilgiye ve deneyimlerinize ihtiyacım var. mesala bugün öğleden sonra çapariye çıkabilirmiyim.
Bilgim sadece birlikte balığa çıktığım teknecilerin anlattıkları ve internet üzerinden yapılan bazı araştırmalardan ibarettir, teknem yok denizci değilim yani. Ama bir kaç zararsız bilgi paylaşmamda sakınca yoktur heralde :)

Tüm teknecilerin söylediği ortak fikir hava 4 bofordan yüksek ise riske girme arkadaş buna göre rüzgar yonleri ve bofor skalasını bilmrk gerekir onlarıda aşağıya ekliyorum.
turkiyeruzgar2.gif
bofor-1.png

cemalettin

Aktif Üye
Adı
cemalettin
gürpınar sahilde avlanıyolar, akşam ekşina tutuyolar. faceboktan canlı yayın yapıyolar.

olcaysan

Yeni Üye
Adı
olcay
bende iniyorumda pek eşkina yok nadir alıyolar geçenlerde bi 2 kg lık falan aldılar

kiniklar

Aktif Üye
Adı
sinan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Gürpınar sahile.inecem birşeyler.varmı.çıkan yardımcı olabilcek.arkadşlar varsa sevinirim

kiniklar

Aktif Üye
Adı
sinan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bir.iki.kefal.alan ve az istavrit dışında bişey yok mangal.yakıp iftar yapıp.temiz.hava aldım.:) gürpınar sahilde güzeldi.

barla_32

Aktif Üye
Bu akşam biraz lrf yapayım dedim yakışıklı bir iskorpit ile 5 tane istarvit aldım ama istarvitlerin boyları ufak idi .Hepsi geri iade edildi .

Bysalwador

Aktif Üye
Adı
bysalwador
Kan Grubu
B Rh Negatif
Limanin uc tarafinda arka kayaliklarda ogle vakitleri cok iyi istavrit yapiyor boylar iyi biraz set ustunden yurumek gerekiyor