Selam,
Tek başına kalmazsın ustad ben sezon açıldığı zaman hemen hemen haftada 3-4 defa gidiyorum , zaten oradaki arkadaşlarla
tanıştıktan sonra daha keyifli oluyor.Daha fazla balık tutmak istiyorsan tekneyle çık derim, fakat 1-2 kg yeter dersen kıyıdan denersin, 18:30 gibi evde oluyorum 19:00 gibi kayalıklarda oltamı atmış oluyorum.Avcılarda oturuyorsan hafta içi sık sık karşılaşırız Hafta sonları Cumartesi iyi ama Pazar günleri çok kalabalık oluyor çok tercih etmiyorum geçen yıl 3-4 defa sabahları gittim çok iyi balık aldım bu yıl Allah nasip ederse daha fazla gitmeyi düşünüyorum.
Çapari takımı olarak ,
12-13 iğne, pempe kavuniçi renkler favorim, 25-35 gr kurşun Nisan ayı başlamasıyla balık açıkta oluyor atabildiğin kadar ileriye gönder çünkü balık orada Mayısın ortalarından itibaren kıyı gelmiş oluyor özellikle akşamları 3m önünden alıyorsun ,kayalar kaygandır kundurayla gelmenizi tavsiye etmem spor ayakkabı idealdir,
Çaparinizi kendiniz hazırlayın acemi çok oluyor, 4.30 m kamış çok iyi olur fakat kamış ağır olmasın çok çabuk yorulursunuz makina hafif ve turu fazla olursa herksin 1 kg aldıgı yerde siz 2 kg alırsınız.
Dikkat edilecek diğer husus balık uzakta oluyor oradan kıyıya gelene kadar dökülüyor ağzı yırtılıyor,iğne faktörüde vs gibi,
ratsgele hayırlı cumalar herkese