Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

Onlins

Aktif Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
A Rh Negatif
Çatladıkapı Nikah Dairesi nin önü ( beton zemin var ),

Tarabya - Kireçburnu arası ( beton zemin var ),

Hafta içi, Üsküdar iskelesinin yanı ( beton zemin var ),

Üsküdar, Paşa limanı Parkı ( beton zemin var ),
41.032764, 29.023377
Yandex.Haritalar: Türkiye ile tüm dünyanın ayrıntılı haritası
Derinlik haritası: Navionics ChartViewer

Hafta içi, Kalender ( beton zemin var ),
41.128699, 29.067415
https://yandex.com.tr/harita/?l=sat,skl&ll=29.067830,41.128475&mode=search&sll=29.067925,41.127855&sspn=0.008014,0.003764&text=41.128699, 29.067415&z=18

Rumeli Hisarı ( beton zemin var ),
41.084972, 29.057096
Google Haritalar

Aşiyan ( beton zemin var ),
41.081784, 29.055813
Google Haritalar

Ve diğer toplayabildiklerim 12 Mayıs 2019 linkindedir...
Hocam çok sağol , çayımı içip bayramda zaman geçirmek istiyorum burada belki şansımada balım gelir

citaygun

Üye
Adı
Ahmet Çağatay Günaydın
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar,

Gürpınar pekmez sahilde lrf ile şu aralarda neler çıkartabilir ?
İstavrit İspari Kaya balıkları Eşkina (Geçen haftalarda spinle çinekop sarıkanat alıyorlardı belki lrfye de denk gelir)

ksenophanes

Aktif Üye
Gürpınar belediyesinin pekmez sahile çektiği gereksiz uzunluktaki dubalar yüzünden yaz mevsiminde oltacılar dar bir alana sıkışmış ayrıca dubalı yerde değilde ısrarla oltacıların olta attığı hatta kayalık alanda denize girmek yasaktır ibaresi altında denize girme ihtiyacı hisseden vatandaşlar yüzünden yine gündüz vakti oltacıların işi zorlaşmakta.

Onlins

Aktif Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
A Rh Negatif
Gürpınar belediyesinin pekmez sahile çektiği gereksiz uzunluktaki dubalar yüzünden yaz mevsiminde oltacılar dar bir alana sıkışmış ayrıca dubalı yerde değilde ısrarla oltacıların olta attığı hatta kayalık alanda denize girmek yasaktır ibaresi altında denize girme ihtiyacı hisseden vatandaşlar yüzünden yine gündüz vakti oltacıların işi zorlaşmakta.
Suriyeliler basmış atlıyorlar

Onlins

Aktif Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
A Rh Negatif
O Suriyelilerin topunun taaaa... Ne arsız, yüzsüz bir topluluk. Kendi vatanımızda yaşamaktan bezdirdiler bizi.
Dubalatın bittiği yerde 5 metrelik düz zemin var.Tam onun arkasında müzik açmışlar 6 kişi halat çekiyorlar yere yatmışlar, bağırınıyorlar.Her tarafta çöp çekirdek yiyorlar.Bildiğimiz azınlığız orada balığı geçtim insan gelmez.

ksenophanes

Aktif Üye
Pazar günü ordaydık bi boşluk bulursak akşama doğru çapari sallayalım arada lrf keyfi yapalım dedik ama aman yarabbi gürpınar sahil tam manası ile facia durumda halep'e dönmüş resmen. Değil balık tutmak 10-15 kişilik suriyeli vatandaş gruplarının kendi aralarında bağıra çağıra konuşmaları yüzünden çimlerde dahi oturup keyif yapamadık. Dubasız alanda oltacıların dibine dibine yüzenlere hiç gelmiyorum bile zaten bu sebepten olta atamaya fırsat kalmıyor.

Beylikdüzü belediyesinin acilen şu dubaları biraz daha daraltması, oltacılara alan açması lazım internetten dilekçe yazılıyorsa yazmayı düşünüyorum. ailesi ile gelen, sandalyesini kurup keyif yapan, kimseyi rahatsız etmeyen bu oltacılar size ne etti bu kadar dar alana sıkıştırdınız sayın yetkililer ?

not: az evvel durumu beylikdüzü belediyesine ilettim umarım ilgilenip geri dönüş sağlarlar.

Son düzenleme:

Onlins

Aktif Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
A Rh Negatif
Pazar günü ordaydık bi boşluk bulursak akşama doğru çapari sallayalım arada lrf keyfi yapalım dedik ama aman yarabbi gürpınar sahil tam manası ile facia durumda halep'e dönmüş resmen. Değil balık tutmak 10-15 kişilik suriyeli vatandaş gruplarının kendi aralarında bağıra çağıra konuşmaları yüzünden çimlerde dahi oturup keyif yapamadık. Dubasız alanda oltacıların dibine dibine yüzenlere hiç gelmiyorum bile zaten bu sebepten olta atamaya fırsat kalmıyor.

Beylikdüzü belediyesinin acilen şu dubaları biraz daha daraltması, oltacılara alan açması lazım internetten dilekçe yazılıyorsa yazmayı düşünüyorum. ailesi ile gelen, sandalyesini kurup keyif yapan, kimseyi rahatsız etmeyen bu oltacılar size ne etti bu kadar dar alana sıkıştırdınız sayın yetkililer ?

not: az evvel durumu beylikdüzü belediyesine ilettim umarım ilgilenip geri dönüş sağlarlar.
Bugünlerde anlatya gibi tatil bölgeleri temizlendi istanbul bunun 10 katı ama inşallah el atarlar.