Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

Rodosto

Aktif Üye
Adı
Dogukan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Teşekkür ederim oraya kalkan minibüsler var mı acaba ? Perlavisya tarafından binebilieim , veya hadımköy metrobüs durağı
Perlavista önünden 4 numaraya binebilirsin. Pekmez Sahil yolunda in ama biraz yürümen gerekecek

citaygun

Üye
Adı
Ahmet Çağatay Günaydın
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Avcılarda spin çinekop aldım diyen gördüm 1-2 tane. Aranızda deneyen bilen var mı

MrWho

Yeni Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Avcılarda spin çinekop aldım diyen gördüm 1-2 tane. Aranızda deneyen bilen var mı
Arada sırada çok şanslıysan oluyor öyle şeyler ama bol vaktim varsa oralarda harcıyacağıma ihtimali yüksek olan yerlere giderim doğrusu, kısa zaman dilimi için yakınsa denenebilir.

Onlins

Aktif Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
A Rh Negatif
Arada sırada çok şanslıysan oluyor öyle şeyler ama bol vaktim varsa oralarda harcıyacağıma ihtimali yüksek olan yerlere giderim doğrusu, kısa zaman dilimi için yakınsa denenebilir.
Hocam peki nereyi önerirsiniz ?Sakin güzel bir yer.

MrWho

Yeni Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hocam peki nereyi önerirsiniz ?Sakin güzel bir yer.
Ne yazıkki mera söylemiyorum, söylenince herkes meraya akıp berbat ediyor, üstüne üstlük balık yapmazsa da arkadan küfürü basıp duruyorlar. En güzel yöntem sık sık boş zamanlarda farklı yerleri denemek, illaki balık rastladığı oluyor. Birde zaten bilindik meralar var herkesin gittiği, gece giderseniz daha sakin oluyorlar.

citaygun

Üye
Adı
Ahmet Çağatay Günaydın
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ne yazıkki mera söylemiyorum, söylenince herkes meraya akıp berbat ediyor, üstüne üstlük balık yapmazsa da arkadan küfürü basıp duruyorlar. En güzel yöntem sık sık boş zamanlarda farklı yerleri denemek, illaki balık rastladığı oluyor. Birde zaten bilindik meralar var herkesin gittiği, gece giderseniz daha sakin oluyorlar.
Aynen dediğiniz gibi iftardan sonra oltacı bulmak çok zor avcılar sahilde. Denizköşkler bölgesi için konuşuyorum çok nadiren rastlıyorum

Onlins

Aktif Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
A Rh Negatif
Hocam bilindik yerde olur.Benim sadece istediğim Galata gibi dipdibe olta atmak değil , tektük balık olsun ama sakin düz bi yer ben sadece galatayı bildiğim için merayı bırakın isim dışında birşey bilmiyorum.

Çok Kayalık olmayan toplu taşıma ile ulaşabileceğim bir yer önerir misiniz ? Mesela karaköy iskelesi beton zemin var spotbalığın karşısı o yer çok güzel ama kalabalık.Teşekkür ederim

Mektupla

Daimi Üye
Hocam bilindik yerde olur.Benim sadece istediğim Galata gibi dipdibe olta atmak değil , tektük balık olsun ama sakin düz bi yer ben sadece galatayı bildiğim için merayı bırakın isim dışında birşey bilmiyorum.

Çok Kayalık olmayan toplu taşıma ile ulaşabileceğim bir yer önerir misiniz ? Mesela karaköy iskelesi beton zemin var spotbalığın karşısı o yer çok güzel ama kalabalık.Teşekkür ederim
Çatladıkapı Nikah Dairesi nin önü ( beton zemin var ),

Tarabya - Kireçburnu arası ( beton zemin var ),

Hafta içi, Üsküdar iskelesinin yanı ( beton zemin var ),

Üsküdar, Paşa limanı Parkı ( beton zemin var ),
41.032764, 29.023377
Yandex.Haritalar: Türkiye ile tüm dünyanın ayrıntılı haritası
Derinlik haritası: Navionics ChartViewer

Hafta içi, Kalender ( beton zemin var ),
41.128699, 29.067415
https://yandex.com.tr/harita/?l=sat,skl&ll=29.067830,41.128475&mode=search&sll=29.067925,41.127855&sspn=0.008014,0.003764&text=41.128699, 29.067415&z=18

Rumeli Hisarı ( beton zemin var ),
41.084972, 29.057096
Google Haritalar

Aşiyan ( beton zemin var ),
41.081784, 29.055813
Google Haritalar

Ve diğer toplayabildiklerim 12 Mayıs 2019 linkindedir...

Son düzenleme: