Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Pekmez neresi oluyordu acaba.pekmezde aksam saatlerinde alıyorlar diye biliyorum
Tebrikler. Büyükçekmece gölünden çıkan balıklarda parazit var diye duymuştum, doğru mu?Yanımda tatlı su sahte çantam yoktu.Spontane yola çıktım , dişli rapalalarından daiwa set upper çalıştı.
Tüm balıklar suya iade edildi. ( Büyükçekmece )
Ekli dosyayı görüntüle 91656 Ekli dosyayı görüntüle 91657 Ekli dosyayı görüntüle 91658 Ekli dosyayı görüntüle 91659
Mayıs ortası Haziran ortası gibi çok kısa bir zaman çıkar, akşam üstü ince çapari, gece yemli şamandıralı takımla alabilirseniz alırsınız ama gece tekneler de gelip kıyıya ağ atıp duruyorlar olan balığı alıyorlar, gerisi de kaçıyor.gürpınar sahil tarafı
Burada aksamlari 10-15 dk anca yapiyor. Onda da tuttunuz baliga degmez. Gece samandirali takimla yemli alabilirsiniz.Öncelikle merhaba büyükçekmece tarafında yeniyim buralarda özellikle Gürpınar da istavrit avlayabileceğim neresi var şimdiden çok teşekkür ederim.
Benim arkadaslar tutuyor saliyorlar, kimse alip ewine goturmuyor. Parazit var diye surekli soyluyorlar. Bi kac sene once bi arkadas ewine goturdu ewinde temizlerken butun her yerinden parazit ciktini soylemisti. Daha o da ewine balik gotjurmuyorTebrikler. Büyükçekmece gölünden çıkan balıklarda parazit var diye duymuştum, doğru mu?
Teşekkür ederimBurada aksamlari 10-15 dk anca yapiyor. Onda da tuttunuz baliga degmez. Gece samandirali takimla yemli alabilirsiniz.
Benim arkadaslar tutuyor saliyorlar, kimse alip ewine goturmuyor. Parazit var diye surekli soyluyorlar. Bi kac sene once bi arkadas ewine goturdu ewinde temizlerken butun her yerinden parazit ciktini soylemisti. Daha o da ewine balik gotjurmuyor