Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

BALIKCI19851985

Aktif Üye
Merhaba Arkadaşlar ;

2 Haftadır avcılar kayalıklarda dişli denedim fakat vuruş bile alamadım, ama denk gelipde tutanlar var kulağımıza geliyor.Gece takımıyla iyi istavrit yaptığınıda biliyorum fakat şahsım olarak hiç denemedim.
Edindiğim ve yaşadığım bilgilere göre bence havaların biraz soğumasıyla balık dipten yukarı gelecektir bu da yaklaşık 1 ayı bulur diye düşünüyorum.Bu arada geçen yaz bu dönemlerde büyükçekmece limanı iyi mırmır yapıyordu bu sezon durumlar nasıl bilmiyorum.

saygılar

hakan_y

Yeni Üye
Adı
hakan yüksel
merhaba arkadaşlar pazar günü avcılardan tekneyle ambarlı dolum tesisleri tarafına geçtik saat 14:30 da başlayan avımız 17:30 da bitti iki kişi 7 kilodan fazla istavrit aldık boylar gayet iyi bilginize...

MarjinaL_AvcI

Yeni Üye
Arkadaşlar cümleten hayırlı geceler..
Az önce Gürpınar sahilden (Yeni Limanın sol tarafından) geldim. Güncel raporu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Gürpınar kayalıklarda Lüfer var. Fevzi nin bulunduğu bölgenin sağ tarafına doğru çok güzel vuruşlar alınıyor. Üstelik balık boyları da Lüferi geçmiş durumda diyebilirim. Dün gece resmen lüfer şov vardı. Hiç almayan 2-3 tane 30-35 cm ve üstü lüfer aldı. Kaçırılanlar da cabası. Rekor ise ihtiyar bir abimizde 6 adet iri lüfer daha fazlası da ya yolda kurtuldu ya da takımı kesti. bu akşam düne nazaran balık daha bi nazlıydı. Ben 5 vuruştan 2 sini yolda düşürdüm 1 i takımı kesti ikisinde ise tasmada geciktiğimden balığı alamadım. Ama benim hemen solumdaki arkadaş 2 Lüfer aldı ve balıkları görünce hazırladığım takımların neden işe yaramadığını anladım. Balıklar resmen 40 cm in üstündeydi. Kofanaydı yani. Balık taze yemi seçiyor ama akşam üzeri taze istavrit yakalamak oldukça zor siz yine de her ihtimale karşı yanınızda istavrit getirin. Mümkünse yemleriniz iri istavrit olsun. İğnelerinizi de büyük kullanın.
Şimdiden herkese rast gele. Yalnız şöle bir sıkıntı var ki o da yer sıkıntısı. Boğazı aratmıyor Fevzinin ora bu sıralar. Fevzinin sağ tarafında güzel yer bulmak isteyen en geç 15:00 da yerini almış olsun aksi taktirde ancak Fevzinin sol tarafından atabilir ki orasını da bilen bilir sürekli takım takar e kopartır.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..

Moderatör tarafında düzenlendi:

dadans77

Aktif Üye
Adı
Ümit dadans
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Az önce Gürpınar sahilden (Yeni Limanın sol tarafından) geldim. Güncel raporu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Gürpınar kayalıklarda Lüfer var. Fevzi nin bulunduğu bölgenin sağ tarafına doğru çok güzel vuruşlar alınıyor. Üstelik balık boyları da Lüferi geçmiş durumda diyebilirim. Dün gece resmen lüfer şov vardı. Hiç almayan 2-3 tane 30-35 cm ve üstü lüfer aldı. Kaçırılanlar da cabası. Rekor ise ihtiyar bir abimizde 6 adet iri lüfer daha fazlası da ya yolda kurtuldu ya da takımı kesti. bu akşam düne nazaran balık daha bi nazlıydı. Ben 5 vuruştan 2 sini yolda düşürdüm 1 i takımı kesti ikisinde ise tasmada geciktiğimden balığı alamadım. Ama benim hemen solumdaki arkadaş 2 Lüfer aldı ve balıkları görünce hazırladığım takımların neden işe yaramadığını anladım. Balıklar resmen 40 cm in üstündeydi. Kofanaydı yani. Balık taze yemi seçiyor ama akşam üzeri taze istavrit yakalamak oldukça zor siz yine de her ihtimale karşı yanınızda istavrit getirin. Mümkünse yemleriniz iri istavrit olsun. İğnelerinizi de büyük kullanın.
Şimdiden herkese rast gele. Yalnız şöle bir sıkıntı var ki o da yer sıkıntısı. Boğazı aratmıyor Fevzinin ora bu sıralar. Fevzinin sol tarafında güzel yer bulmak isteyen en geç 15:00 da yerini almış olsun aksi taktirde ancak Fevzinin sol tarafından atabilir ki orasını da bilen bilir sürekli takım takar e kopartır.
Selam kardeşim güzel av çıkarmışsın tebrikler.
Paylaşım için teşekkürler cuma kısmetse oradayım görüşmek dileğiyle.

perfecto

Üye
Adı
Gökhan GÖKÇE, Beylikdüzü
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba ,

Arkadaşın söylediği yerde bu akşam balık nasıldı ?

eylmz

Daimi Üye
Arkadaslar avcilar sahilinde son durum nedir

ufeak

Üye
hocam selamlar fevzinin yeri neresi?
gürpınar yeni liman yapımı devam ediyor oradan ne tarafa gidicem?
orada kefal için bir köprü var
bir yardımcı olur musun.

pek bilmiyorum sağlıklı bi tarif yaparsan memnun olurum....

Şimdiden herkese rast gele. Yalnız şöle bir sıkıntı var ki o da yer sıkıntısı. Boğazı aratmıyor Fevzinin ora bu sıralar. Fevzinin sağ tarafında güzel yer bulmak isteyen en geç 15:00 da yerini almış olsun aksi taktirde ancak Fevzinin sol tarafından atabilir ki orasını da bilen bilir sürekli takım takar e kopartır.

ufeak

Üye
MarjinaL_AvcI arkadaşımızın 01/10/2014 tarihindeki yorumunu okuyarak bagcılardan kalkıp zar zor fevzi'nin orayı bulduk :D

fevzi'nin orayı bir restorant bir cafe ne bileiym meşhur bir yer gibi beklerken.
fevzi vanlı , çay, iğne, suni yem, denizden tuttğu istavritleri 1 liraya satarak orada 4 yılını geçirmiş bir arkadaş çayı güzel ama:D

şans eseri orada forumdan bir arkadaşıda gördük...

13/10/2014 tarihinde 20:30da oltamızı denize bıraktık ama gelin görün ki yakamoz oldugundan bir defa vuruş bile yapmadı.

lüfer alan 0
çinekop 0
istavrit 0

ama benim kırık arkadaşım
ali 3 adet vatoz aldı :D vatos katliamı yaptı adi herif 1 tanede gelincik aldı
hepsini geri bıraktık denize:D

biraz ..otumuz dondu öyle işte sabah 05:00 de ayrıldık olay mahalinden ben tövbe ettim balığı bıraktım onlarda işlerine güçlerine bakıyor :D
hayırlısı inş