Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

Güzelce açıkları. Saat 9-12 arası tartmadık ama aşağı yukarı 5 kg. civarı istavrit yakaladık.

n7E2Qg.jpg
YB4JQz.jpg
kardeşim beni niye çağırmadın yaw. kaç gündür gürpınarda balık yok diye ağlıyordum 🙁 şaka bi yana tebrikler çok güzel balıklar

kardeşim beni niye çağırmadın yaw. kaç gündür gürpınarda balık yok diye ağlıyordum 🙁 şaka bi yana tebrikler çok güzel balıklar

Kışa doğru bir tekne alacağız bizde niyeti bozduk. Arkadaşın teknesi olmasa gel başım üstüne. Alırsak ama buradan kim gelmek isterse başımın üstünde yeri olur. 🙂

söylermisin biraz daha kıyıya yanaşsınlar 🙂

Bir iki güne yine çıkacağız. Tokatlarım kıyıya niye gitmiyorsunuz diye. 🙂

Merhaba Herkese,

Avcılarda balık halen açıkta fakat dikkatimi çeken bu sene bayabi yunus sürüsü var genellikle akşam suyunda piyasaya çıkıyorlar, ama eli kulağındadır yakında kıyıdan çekmeye başlarız.

saygılarımla

inşallah , bakalım bu akşam yenide gitmeyi düşünüyorum avcılar denizköşkler tarafına, havada güzel yoklarım bi,

Balik acikta ne kelime, cok acikta. Ben platformun oraya dubaya gittim bitla birsey yok 200-300 metre daha aciga gittim yine yok. Teknelere bakuyorum onlar kiyiya 1.5 km falan mesafedeler heralde. Artik kafayi yiyorum nerede bunlar kenarda degiller tamam anladik ta cok derinde de durmasinlar🙂) Haftaya cumaya tekrar denemek istiyorum ya nasip ya kismet.

Eyvallah kardeşim düşünmen yeter. ama maalesef izmire tayinim çıktı haziranda izmirde olacağım. artık orda da tutamazsam oltayı kırarım valla 🙂

Back