Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kardesim sen sinavi gec...egitiminde onemli basamaklar bunlar...sonrasinda sinavi kazanmani kutlariz...kayaliklarda...S.a abilerim çok isterim bende sizlerden bilgi almak beraber ava cıkmak dgsye hazırlanıyorum üni için pek balığa çıkamıyorum fırsat buldukça @spin abilerimle ava gidiyorum bigün hep beraber güzel bi av ve hoş sohbet yapmak isterim..
İnşallah abicim kazaniyim allahın izniyle sonra balık peşinde koşucamKardesim sen sinavi gec...egitiminde onemli basamaklar bunlar...sonrasinda sinavi kazanmani kutlariz...kayaliklarda...

Bolgede av yapan yada yarin oburgun hafta sonu av yapmayi planlayan var mi?
Balik varsa sonsuz cesit yem buluruz..selamlar, dün gece bir arkadaşla gittim hal'in oraya, deniz fena halde dalgalıydı.dalgaların fazla etkilemediği yerde arkadaşımın oltaya bir adet gelincik geldi sadece, sonra büyükçekmece tarafına gittik ama dalgalar çok büyüktü.kıyıya yaklaşılamıyordu.tası tarağı toplayıp döndük malesef.
beraber gündüz avı planlayabiliriz. fakat gündüz yem ve hedef balık ne seçicez bilemiyorum açıkçası.çünkü gündüz gittiğim tüm avlarda kış döneminde boş döndüm.
Balik varsa sonsuz cesit yem buluruz..
Canli balik yem belki bulmakta zorlanabiliriz...belki teke olabilir...
sardalya hamsi mezgit karides...
Bolgeyi bilen bir arkadas ucagin oradaki liman kayaliklarindan 3 lu dip olta ile yemli av tavsiye etti...
Tabii kayik ile acikta avlanmak aslinda tek care...
Yakın zamanda bir kaç arkadaş gürpınar halin sağ tarafındaki küçük teknelerin yanından kepçe ile teke çıkarmışlardı. Hatta sağolsun teklif etmişlerdi, 3 kişiler diye ben almadım. Fakat bayağı bol olduğu nu söylemişlerdi.ucagin oraya bir gun onceden teke tuzagi birakilir...ancak...kurnaz tipler var...balikciyim doye gecinen alkolik tipler...gorurlerse hazir tuzak umurlari olmaz baskasina ait oldugu...alirlar...sonrada utanabileni cikarsa...karistirmisim...benim tuzak sandim der piskince...