Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

ZheeShorn

Aktif Üye
Adı
Mert Emre M.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@Yılmaz KAVAL Dalga kırandan ilerde Küçükçekmeceye doğru giderken sahilin sonunda (arıtmaya yakın)etrafı korkuluklar ile çevrilmiş bir iskele var bayağı bir çıkıntı oluşturuyor denize doğru denenecek yerler sırasına yaz derim . daha geride halı sahanın biraz daha ilerisine denk gelen kuytu bir yer var hani tekne bağlıyorlar ya tekne bağladıkları yerin bitiminden de atış yapılabilir geçen sene buralardan balık alanları bizzat gördüm . rastgele
Suların aşırı çekilmesinden dolayı orası artık çok sığ bırakın olta atmayı 30 metre açığında siste tekneyle karaya oturmuşluğumuz var

mrdeep

Yeni Üye
Yokmu rapor durumlar nedir gürpınar avcılar mimarsinanda

tamam

Aktif Üye
Adı
murat
Kan Grubu
A Rh Negatif
Geceden bu Saba ha kadar bir durtu bir durtu dayanamadım kalkıp sabah suyunda avcilarda sahil kayayaliklar da yerimi aldım güneş henüz kendine gösterir ken bir vuruş la irkildim ne olduğunu göremedim ama suyun şapurtusu baya bi adrenalin verdi bi anda üşüme falan kalmadi derken suyun usdune fırlayan kıracalar arkasında zargana gözler fal taşı gibi açıldı ve av skoru 4 vuruş 1 yakışıklı ile sonlandi . İğnesi suda olan tüm hobidaslara rast gele Ekli dosyayı görüntüle 66536 Ekli dosyayı görüntüle 66536 Ekli dosyayı görüntüle 66537
Yemli avlar için stokla derim.

Yılmaz KAVAL

Aktif Üye
Adı
Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif

tamam

Aktif Üye
Adı
murat
Kan Grubu
A Rh Negatif
Arkadaşlar C.tesi günü Kumburgazda olucam.Mera yeri bilmiyorum.Ayrıca hangi balık çıkar onuda bilmiyorum.Verimli bir avlak yeri ve hangi balığa zaman ayırayım yardımcı olurmusunuz.Genellde Yenikapı tarafında av yaptığım için o tarafları pek bilmiyorum.

ozmenahmet

Aktif Üye
Adı
Ahmet Özmen
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@tamam Selamlar Murat , Güzelce de jandarma kampının altında bir marina var. Güzelcenin içinden sahile inebilirsiniz , marinanın dalga kıranından şansını deneyebilirsin . Rastgele .

tamam

Aktif Üye
Adı
murat
Kan Grubu
A Rh Negatif
@tamam Selamlar Murat , Güzelce de jandarma kampının altında bir marina var. Güzelcenin içinden sahile inebilirsiniz , marinanın dalga kıranından şansını deneyebilirsin . Rastgele .
Selamlar ahmet abi.Ne çıkar ona göre hazırlık yapayım.Benim niyetim izmarite yatmak yemli takımla.

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Geceden bu Saba ha kadar bir durtu bir durtu dayanamadım kalkıp sabah suyunda avcilarda sahil kayayaliklar da yerimi aldım güneş henüz kendine gösterir ken bir vuruş la irkildim ne olduğunu göremedim ama suyun şapurtusu baya bi adrenalin verdi bi anda üşüme falan kalmadi derken suyun usdune fırlayan kıracalar arkasında zargana gözler fal taşı gibi açıldı ve av skoru 4 vuruş 1 yakışıklı ile sonlandi . İğnesi suda olan tüm hobidaslara rast gele Ekli dosyayı görüntüle 66536 Ekli dosyayı görüntüle 66536 Ekli dosyayı görüntüle 66537
Yemli şamandıralı takım ile skoru arttırabilirsin, belli ki zargana var...

suret

Aktif Üye
Adı
Burak N.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yemli şamandıralı takım ile skoru arttırabilirsin, belli ki zargana var...
Bu Zargana o küçücük ağzıyla kocaman balığı yutmayı nasıl deniyor hayret valla. Şimdi aklıma şu geliyor, sahte ile mi ipek ile mi tutmak gerek bu balığı...

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi