Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

mesafeler

Üye
Adı
Emrah
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Son olarak dostlar Perch ve Turna avı için hangi takımlar gerekli bende spin ve lrf kamışı bulunmaktadır.

teşekkürler
Selamlar. Ağırca kaşıklarla turna kovalamak için 3000 4000 makineler kullanıyorlar. Ben kilo üstü turnaları shimano ax 1000 0.08 iple alıyorum. 2500 daiwa crossfire de kullanıyorum. Perch için silikon kullanıyorum. Hatta iddia gereği jigheade sigara izmariti bağlayıp tuttum :) Bu perch hayvanı yemlenme zamanı gelince herşeye atlıyor. Turna tam tersi çok takip yapıp atlamayan bir hayvan. Usami combo popun arkasından kıyıya 1 metre yakına kadar takip edip seyreden ama saldırmayan tahmini 2 kiloluk bir turna gördüm. Gözümün önünden döndü gitti. Perch benim için tam bir idman balığı. Silikon rapala vs aksiyonlarınızı sınamak hangi dip ya da yosun yapısında ne çalışır görmek için perch avı gayet keyifli. Lrf ile kilolukları baya da güzel eğlence oluyor. Kalama sesi duymayı özleyene şifa.

yilmaz.40

Aktif Üye
Adı
yılmaz albayrak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Denizköşkler tarafında oltamı attım hafif hafif vuruşta alıyordum bi... Tekneli tip kıyıya 2 metredeb geçti takım felan bırakmadı suya da lazer tutuyordu kansız

Bayramca

Üye
Adı
Bayram SABAN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar kavaklı tarafında sabah suyunda lüfer çıkar mı sizce spinle? Yoksa ambarlı limanı tek nokta mı bu tarafta?

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozmenahmet

Aktif Üye
Adı
Ahmet Özmen
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tez zamanda rastgelir inşâllah...
Yağcı kayası dediğimiz büyük düz bir taş var kıyıdan açıkta, üzerinde şamandıra var . Taşın etrafı çok verimlidir.Surf kamışla yemli atışı yakınına düşürülürse şans artar. Bu hafta sonu ambarlı da barınaktan spin yapan arkadaşlar ile konuşurken söylediler West marinayı kapatan kayalığın üzerinden spin yaptık dediler.Kumsal yerine west marinanın ucundan Ambarlı limanına doğru spin çalışın. Taşlardan yagcı kayasına dogruda spin deneyin.Rastgele.

Son düzenleme:

ozmenahmet

Aktif Üye
Adı
Ahmet Özmen
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bugün ambarlıdan 3 tane lapin aldım lrf ile en irisi buydu
Bugün hava güzeldi ve Ambarlı'da barınakta oltacı çoktu, öğleden sonra gezdim biraz Atatürk evinin bitimindeki köşenin müdavimi bir ihtiyar var.Onda da bir tane lapin vardı seninkinden büyüktü. Geri kalan kefalciler ve zarganacılar havanın ve güneşin tadını çıkartıyorlardı.