Avfoni ve Hayal Kırıklığı

En sonunda ulaştım kendilerine. Sosyal medyada sıkıştırınca ulaştılar bana.
Ürünün geldiğini ama çatlak olduğunu (cormoran kamış) ve tekrar talep ettiklerini dile getirdiler.
Benim mağduriyetimi önlemek için aynı ücretlerde shimano alivio kamış gönderebileceklerini ellerinde olduğunu dile getirdiler.
Benim cormoranda talep ettiğim ürünün 140 gr olduğunu alivio nun ise 200 gr civarı olduğunu shimanoda bu ağırlıkta catana olduğunu , onun ise fiyatının yüksek olduğunu söyledim. Uzatmayayım, atar farklılığı ile catana önerdiler. Tabii fiyat farkı ödemek koşulu ile, ama atar farklılığının hedefimi saptıracağını uygun olmadığını söyledim. Para iadesi talep ettim. Bu görüşmeler 04.07.2017 de gerçekleşti ve geri ödeme kararı ile görüşme sonlandırıldı. Şu an geri ödeme bekliyorum. Dün gerçekleşmedi, bugün de öğleden sonra gerçekleşme olmaz ise arayacağım tekrar. Sonuç olarak paramızla rezil olduğumuz bir gerçek.

Ayın 7 si oldu hala geri ödeme yapmadılar. Ulaşmaya çalışıyorum ayrıca.

Hedef balık tan tecrübem olmadı , ama bundan sonra referans almadan asla alışveriş yapmam bir yerden. Hedefbalığı da deneyeceğim.

hedefbalik çok kullanışlı bir site gelmedi bana, sitelerini düzenlemeleri gerek. Şu an yaşadığım sorunu hemen aktarayım.
Sahte balık bakıyorum. Ürünün renk seçenekleri var.. Fakat hangi no hangi sahte gösteren resim yok. Bu kadar basit bir şeyi atlamaları saçma geldi bana.
Tekrar ediyorum. Örnek
Kendo Baby-Jig 8.5g 45mm Metal LRF Jigi
Renk seçenekleri var, fakat hangi renk kodu hangi model belli değil. Onu geçti çeşitleri gösteren resim de yok.
Site olarak avmarketi daha iyi bu konuda. Tabii oradan da alışveriş yapmadım henüz.

Şimdi ulaşabildim. Bu sefer de, sistemde sorun olduğu için ödemeler gerçekleşememiş diyorlar. Pazartesi diyorlar.
Taksit ödemesi geldi bunlar daha geri ödeyecek. Ayrıca ben gittim başka yerden aldım ürünü. Yani şu an iki kez ödeme yapmış durumdayım.

Telefonda sert çıkışınca geri ödemem yapıldı. Çok şükür atlattık. Bir daha tövbe.

hedefbalik çok kullanışlı bir site gelmedi bana, sitelerini düzenlemeleri gerek. Şu an yaşadığım sorunu hemen aktarayım.
Sahte balık bakıyorum. Ürünün renk seçenekleri var.. Fakat hangi no hangi sahte gösteren resim yok. Bu kadar basit bir şeyi atlamaları saçma geldi bana.
Tekrar ediyorum. Örnek
Kendo Baby-Jig 8.5g 45mm Metal LRF Jigi
Renk seçenekleri var, fakat hangi renk kodu hangi model belli değil. Onu geçti çeşitleri gösteren resim de yok.
Site olarak avmarketi daha iyi bu konuda. Tabii oradan da alışveriş yapmadım henüz.
Biz çay içmeye muhabbet etmek içinde gideriz Hedef balığa.

Hedefbalik bu alandaki boşluğu dolduran kıymetli bir firma. Canli destekle almak istediginiz urunun ellerinde olup olmadığını o an kontrol ediyorlar. Urun stokta olunca da kargoda sıkıntı olmuyor. En gec ertesi gun kargoda oluyor. Fiyatlarda makul. Bence baska sitelerden direkt alışveriş yapmak yerine gittigidiyor n11 gibi sitelerden ayni firmalardan alabilirsiniz. Bu gibi sitelerde para direkt satıcıya aktarilmadigi icin sorun yasarsaniz hemen siteye bildirip iptal edebilirsiniz. Paraniz da sıkıntısız iade olur. Ama hedefbaliktan cok kez alisveris yaptim. Hic sıkıntı yaşamadım.

Back