Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ayvalık - Konaklamalı Balık Avı Turu - 26/27 Nisan (Kontenjan Dolmuştur)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kekadam

Aktif Üye
Emre merhaba,

İstepne olarak yazarım tabii ama perşembe gününe haber bekliyorum, belki de direkt lastik olursun

Bu arada lastik olursan nereden geleceksin ;)

Sağolun keşke gelebilsem, gelmeyi çok isterim, ben cumartesileri de çalışıyorum. Bunun için şimdiden ayar gerekiyor, fakat burada ayarı tutturmak zor.
Bülent ağbi gibi olmak lazım, istediği her şeyi her an yapan adam.
Bizim şirket onu Almanyaya götürecekti gitmedi, meğer bu balık avı turu için ret etmiş. Hem gündelik yövmiyesini alacaktı hem her şey bedava. Bu tura katıldığı için zararı en az 6000 lira. Ayrıca cepten de 160 lira çıkıyor.
Şirketin biri 1 hafta her şey beleş İsrail turuna davet etti, gitmiyor.

Horozbina piston düşünce kaçmaz. Tekne batınca kaçar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Süleyman Vedal Kahramanoğlu
Sağolun keşke gelebilsem, gelmeyi çok isterim, ben cumartesileri de çalışıyorum. Bunun için şimdiden ayar gerekiyor, fakat burada ayarı tutturmak zor.
Bülent ağbi gibi olmak lazım, istediği her şeyi her an yapan adam.
Bizim şirket onu Almanyaya götürecekti gitmedi, meğer bu balık avı turu için ret etmiş. Hem gündelik yövmiyesini alacaktı hem her şey bedava. Bu tura katıldığı için zararı en az 6000 lira. Ayrıca cepten de 160 lira çıkıyor.
Şirketin biri 1 hafta her şey beleş İsrail turuna davet etti, gitmiyor.

Horozbina piston düşünce kaçmaz. Tekne batınca kaçar.

Emre,

İş durumunla alakalı az çok bilgim var. Gönül ister ki, sen de aramızda ol ama bazen şartlar buna imkan tanımayabiliyor, kısmet diyelim ;)

Bu arada Bülent ağabey her ne kadar söylemese de sırf bu organizasyon için çok büyük fedekarlıklar yaptı, bunun farkındayım ve onun gibi bir ağabeye sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu bağlamda ömrümüz vefa ettiği sürece de ağabeyim olarak kalacak ve elimden geldiğince de ona kardeşlik yapacağım

Yakın gelecekte seninle de tanışmayı çok isterim. O zamana kadar sağlıcakla kal...

Moderatör tarafında düzenlendi:

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Ben toteme başladım :D Fazla yazı yazmayacam ayvalık ile ilgili heyecanımı fazla belli etmeyecem totem tutarsa balığı kıracaz :D

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Beklentiler büyüdükçe hayal kırıklıları da büyür.
Bence balık bahane havasından çıkmayalım :)

lustral78

Üye
Adı
Osman Karatepe
Böylesine güzel bir organizasyonda olmayı çok isterdim...Nasip inşallah ilerdeki programlarda aranıza katılırım.Şimdiden hepinize bol şanslar dilerim bereketli avlar trofe balıklar olur inşallah.Ayrıca video ve fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum ;)

yersel907

Aktif Üye
Adı
muammer yersel
bak süleyman abi herkes sotedeymiş demkki bir laf atık millet dökülmeye basladı

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...