Balığa gitmek için Evden izin alamayanlar kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BİROL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yeni bir bayanla tanışınca ona balıkçı olduğunuzu söylemeden,
balığın sağlık üstüne faydalarından bahsedin.
Bir zaman sonra bende bir kaç kez balık tutmuştum,gel beraber tutalım
diye balığa götürün. Hele de balık tutarsa kendisi ,sonrası kolay 😀

Hatta bir gün aniden "hadi bir çılgınlık yapıp balık tutmayı öğrenelim aşkım" denilebilir. "öööff aşkitooom balık ne yağğğğğ" derse de, "aşkım çok banalsın Ahmetle sevgilisi devamlı yeni şeyler deniyorlar biraz yeniliklere açık ol lütfen öbür hafta da senin istediğin birşeyi deneriz" gibi bir cevap gelebilir.

😀 kendimi de alkışlıyorum 👍

"Nasıl bir balıktan bahsediyoruz?" diye karşı soru sorulursa kesin biter.
😀

- Balık mı ben mi Emir 😡 😡 😡

- ohoo öyle balık deyip geçiştirmekle olmaz aşkım. Hangi balık ? Lüfer mi ? Palamut mu ? Sinarit mi ? istavrit mi ? Eşkina mı ? .....

- Boşol boşol boşol Emir 😡

- Onu erkekler demiyormuydu yahu 😕 Aşkım nereye bir saniye bekle... 🙁 😕

Böyle birşeymi bahsettiğin 😉

Balık mı ben mi Uluç?
Nasıl bir balıktan bahsediyoruz?
Mesela şöule 15 kglık bir levrek tutsan ne olur merak etmekteyim.
Balık tabiiki
😀😀😀

Birol abi yanlız birşeyi unuttuk bazen forumdayken hanımla birlikte okuyoruz yazılanları ya bu konuya hanımlar denk gelirse o zaman külli izin alamayız yaptığımız numaralarıda yemezler (Hımmm sen bu gün yine balığa gidecen değilmi.) 😀

hah işte bu yazdığınla mayına bastın eskileri karıştırma anlamasın

Buna bir ayak üstünde kırk takla atmak denir. Tı tı tı, hiç yakıştıramadım sizlere.🙂

Herzaman doğruyu söyleyin. Bu sadece eşler için değil, tüm bireyler için büyük önem teşkil eder. Doğruyu söyleyin ve bu hobinin sizin için ne kadar önemli olduğunu ifade edin. Gerçekten işe yarayacak. yazılan maddeleri de uygulamak zorunda kalmayacaksınız. 😉

tamam koç iyi diyosunda balık avı daha sonra vakıf oldu izin herzaman rahat alınmıyo üzmeden nası yapçaz

tamam koç iyi diyosunda balık avı daha sonra vakıf oldu izin herzaman rahat alınmıyo üzmeden nası yapçaz

Ne koçu bu? Kurban bayramındayız da benim mi haberim yok.

Üzmeden nasıl yapacağınız konusunda bir fikir beyan edemeyeceğim, zira o sizin ikna yeteneğinize kalmış Beyhan Bey.

Valla ikna yeteneğiniz ne kadar iyi olursa olsun,
Ne kadar güzel sözlü olursanız olun,
Eğer karşınızdaki yaptığınız olayı anlamıyorsa, hoşlanmıyorsa
vede anlayışsızsa bu konuda hiç bir şey işe yaramaz.
Hayatınızı birleştirdiğiniz insanla her konuda anlaşmanız söz konusu olmaya bilir
ama en azından ortak noktalarda hobilerinizin birleşmesi şarttır.

Hatta bir gün aniden "hadi bir çılgınlık yapıp balık tutmayı öğrenelim aşkım" denilebilir. "öööff aşkitooom balık ne yağğğğğ" derse de, "aşkım çok banalsın Ahmetle sevgilisi devamlı yeni şeyler deniyorlar biraz yeniliklere açık ol lütfen öbür hafta da senin istediğin birşeyi deneriz" gibi bir cevap gelebilir.

😀 kendimi de alkışlıyorum 👍

- Balık mı ben mi Emir 😡 😡 😡

- ohoo öyle balık deyip geçiştirmekle olmaz aşkım. Hangi balık ? Lüfer mi ? Palamut mu ? Sinarit mi ? istavrit mi ? Eşkina mı ? .....

- Boşol boşol boşol Emir 😡

- Onu erkekler demiyormuydu yahu 😕 Aşkım nereye bir saniye bekle... 🙁 😕

Böyle birşeymi bahsettiğin 😉

Heheheeh 😀😀 İlahi emir,sabah sabah güldürdün beni...harika estanteler döktürmüşsün 😀

Teşekkürler Mustafa bey. Balık az olunca geyik çok oluyor malum 🙂

Back