Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balık Sevdam Boğazda Tekne Organizasyonu Gerçekleşti.

İrfan

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
İrfan Çimçik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar öncelikle bu buluşmada emeği geçen herkese teşekkür ederim.

anılarımda kalıcak eşsiz bir gün geçirdim.:)dostlarla tanışmanın keyfi vardı üzerimde, iyiki varsınız büyük uğraşlar sonunda balığıda tutum.1.sarıkanat.1.tırakonya.:DGüzel bir gündü inanılmaz haz aldım.boğazda olta atmanın zevki çok güzel.mis gibi bir hava ara,ara yağan yağmur çok güzeldi sevgili Faruk ustamın ızgarada bizlere hazırladığı etler çok güzeldi.yani lafı fazla uzatmak istemiyorum.İSTANBUL güzel bir ev sahipliği yaptı tekrar herkeze teşekkürler dostlar.:harika:

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Çok güzel bir gün geçirmişsiniz kıskanmamak elde değil:) orda olup tanışma fırsatını yakalamak isterdim. Bir dahaki sefere inşallah herkeze kucak dolusu slm.

Aybata74

Daimi Üye
Adı
Gökhan Polat
Herzamanki gibi hedeflediğimiz balıkları tam manasıyla avlayamasakta, dostlarla geçen güzel bir Pazar günü oldu, Emeği geçen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum,
Görüşmek üzere...

schweppes

Üye
Adı
Hakan Koçak
Diğer konuyada yazmıştım buradanda belirtmek isterim, istanbulda kişisel bir hafta sonu programı yapılıp gidilseydi bile belki ancak bu kadar eğlenilenilinirdi, eksik olan bir şey yoktu boğazın eşşiz manzarasının ve o güzel havasının zaten bir bedeli olamaz,bunun yanısıra tanıdık insanlar ile olmak hoş sohpetler yapmak sitede yazılanları çizilenleri tartışmak konuşmak av maceralarını okuduğunuz dinlediğiniz kişileri birebir tanımanında keyfi bir başkaydı,balık konusuna hiç deyinmek istemiyorum benim bu konu ile alakalı bir sorunun yada problemim yok zaten bunun ile alakalı organizasyonun yapabileceği bir şeyde yok bu iş kısmet ve hava ve deniz ile alakalı bir durumdur bu kıyıdada aynıdır teknedede o iş kısmet işiydi olmadı sağlık olsun, kurumsal bir işim oladığı için bu tarz organizasyonlarda bulunmak katılmak benim için zor ama yakaladığım bu fırsatı kaçırmadım benim için için güzel bir hafta sonu oldu cana yakınlıklarından dolayı o gün orada olan her keze teşekkür ederim, bu güzel organizasyon için emeği geçen site yetkilisi bütün arkadaşlarada teşekkür ederim,faruk beyede yapmış olduğu leziz mangal için ayrıca teşekkür ederim, sağlık sebeblerinden dolayı aramızda olamayan arkadaşarada geçmiş olsun dilerim,ama keyfe keder gelemeyen arkadaşlarada çok sitem ediyorum bunun için özellikle üyesi oldukları bu sitenin yöneticileri zor durumda kalmışlardır, diğer organizasonlarda aile bireylerim ile katılmayı planlıyorum her keze çok selamlar :harika:

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Harika bir katılım olmuş ve çok güzel vakit geçirilmiş.
Aranızda olamasamda ara sıra telefon ederek haberlerinizi aldım,en çok Bursa'dan gelen arkadaşımız sevgili İrfan ile buluşamamanın üzüntüsü içerisindeyim,umarım bir dahaki sefere diyelim. :)

katılm sağlayan tüm arkadaşları tebrik ederim.

Kerem

Yeni Üye
Adı
Kerem Basali
Pek bi eğlenceli olmuş,

inşallah daha sonraki org. katılabilirim bende.

tanbays

Aktif Üye
Adı
Tanbay S.
Dideeeem :) ufalt şunları ...:)))

YaşaR

Moderatör
Yönetici
Gold Üye
Adı
YaşaR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler arkadaşlar çok güzel vakit geçirmişsiniz. Yoğun Programım olduğu için katılamadım. İnşallah bir dahakine aranızda olurum.

Murat BİLGE

Daimi Üye
Adı
Murat BİLGE
Bu organizsyona katıldığım için ve sitede raporlarını okuyup
kendilerini merak ettiğim bir çok arkadaş ve abileri görüp tanışma fırsatı bulduğum için çok mutluyum. Bu güzelliği kişi başı balıkla süslendiremedik ama olsun.
Av yönünden kısır geçsede ortam güzeldi.
Düzenleyen ve katılan herkese teşekkürler.