- Adı
- YaşaR
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Eyvallah Hamdi umuyorum 19-23 mayıs tarihlerine denk gelmez. O tarihlerde İstanbul dışındayım.Sensiz bir maç olabilirmi Yaşar'ım![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Eyvallah Hamdi umuyorum 19-23 mayıs tarihlerine denk gelmez. O tarihlerde İstanbul dışındayım.Sensiz bir maç olabilirmi Yaşar'ım![]()
Buiş toparlanan kadar ay sonunu bulur herhalde.Eyvallah Hamdi umuyorum 19-23 mayıs tarihlerine denk gelmez. O tarihlerde İstanbul dışındayım.
Mustafa Abi,Arkadaşlar,
Araştırma yapıyoruz ancak yerler dolu gözüküyor,özellikle sahil yolu üzeri bakıyoruzki,hem uzakdan gelen arkadaşlara kolaylık olsun,hemde maçdan hemen sonra mangal durumu olacak kolay olması açısından.
ben durumla ilgileniyorum ancak bu cuma imkansız.
birde kartal-rahmanlar-maltepe-küçükyalı-bostancı arası sahil üzeri halı saha cuma akşam saat 20-00 21-00 arası saha bulan olursa lütfen bana bildirsin.
özel mesaj atabilirisiniz.
Telefonunu buldum arayıp 20:30-21:30'u ayırttım. Saha 6şardan 12 kişilik. Ücret 100 tl ne dersiniz?Bostancı Sporyum vardı, orası hem ulaşım için kolay hemde sosyal imkanları olan bir yer. Maç sonrasıda bir yerlere arabalarla geçebiliriz.
Evet orayı ayırttım. Çok hızlıyım değil miBostancıda ki yerimi ayıttın? Hunterla görüşün orası bence güzel yer. Duşu felanda var, izlemek için tirbünde.