Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balık Sevdam Halı Saha Futbol Turnuvası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orhanyurt

Aktif Üye
Adı
orhanYurt
Haklısın adnan,kesin bir tarih koyup arkadaşların ona göre program yapmalarını saglamalıyız..yoksa sıcaklar başlıyor..dayanamayız

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Arkadaşlar,

Araştırma yapıyoruz ancak yerler dolu gözüküyor,özellikle sahil yolu üzeri bakıyoruzki,hem uzakdan gelen arkadaşlara kolaylık olsun,hemde maçdan hemen sonra mangal durumu olacak kolay olması açısından.

ben durumla ilgileniyorum ancak bu cuma imkansız.
birde kartal-rahmanlar-maltepe-küçükyalı-bostancı arası sahil üzeri halı saha cuma akşam saat 20-00 21-00 arası saha bulan olursa lütfen bana bildirsin.
özel mesaj atabilirisiniz.

tutarfatih

Aktif Üye
Adı
Fatih
Arkadaşlar,

Araştırma yapıyoruz ancak yerler dolu gözüküyor,özellikle sahil yolu üzeri bakıyoruzki,hem uzakdan gelen arkadaşlara kolaylık olsun,hemde maçdan hemen sonra mangal durumu olacak kolay olması açısından.

ben durumla ilgileniyorum ancak bu cuma imkansız.
birde kartal-rahmanlar-maltepe-küçükyalı-bostancı arası sahil üzeri halı saha cuma akşam saat 20-00 21-00 arası saha bulan olursa lütfen bana bildirsin.
özel mesaj atabilirisiniz.
Mustafa Abi,
Aslında çevreyoluna ulaşımı olan diğer semtler de olabilir. Hatta Avrupa yakası bile.Olmadı maçtan sonra arabalara atlar gideriz mangala...

tutarfatih

Aktif Üye
Adı
Fatih
Bostancı Sporyum vardı, orası hem ulaşım için kolay hemde sosyal imkanları olan bir yer. Maç sonrasıda bir yerlere arabalarla geçebiliriz.
Telefonunu buldum arayıp 20:30-21:30'u ayırttım. Saha 6şardan 12 kişilik. Ücret 100 tl ne dersiniz?

tutarfatih

Aktif Üye
Adı
Fatih
Bostancıda ki yerimi ayıttın? Hunterla görüşün orası bence güzel yer. Duşu felanda var, izlemek için tirbünde.
Evet orayı ayırttım. Çok hızlıyım değil mi:D Bu arada Mustafa Abi'nin kartını almıştım ama şimdi bulamıyorum. Dostum cep numarasını yollayabilir misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...