Evet Arkadaşlar,
Konuyu benim açmam gerekiyordu ancak müsait olamadığımdan sağolsun Hamdi arkadaşımız açmış
Ben hiç beklemediğim kalitede ve beklemediğim bir skorlu maç oldu !
çünkü açık söylemeliyimki karşı takım,yani sinan arkadaşımızın takımı antremanlı ve tamamen nisbeten genç bir takımdı,balıksevdam takımı ise(gerçi hepimiz balıksevdam)ama ikiye ayırdık takımı.
Bunun için çekişmeli ve dengeli bir maç oldu.
bir süre balıksevdam önde gidiyordu,ancak diğer arkadaşlarda boş değiller

güzel çekişmeli geçti...sonunda bu kadar olur denircesine sinan'ların takım son saniye golu attı,zil çaldı
Benim maç analizim:
Orhan YURT;
Hamdi'ninde dediği gibi yaşına rağmen neredeyse sahanın en iyilerindendi

birde antremanlı olsa ne olurdu
Fatih;
fizik olarak çok uygun futbol oynamaya,çokda güzel koştu ama onunda hamlığı ilerleyen dakikalarda ortaya çıktı,ancak güzel oynadı fevkalade fayda sağladı.
Fatih TUTAR;
Açıkcası daha fazla performans bekliyordum ama yinede atom karınca gibiydi

güzel koştu,güzel goller oldu.
Ahmet ESKİ;
Kendisi maç saati geldiğinde bana yedek biri varmı diye sordu?ben oynamasam ayıp olur ancak söz verdiğim için geldim dedi.
bende bir şey olmaz oyna,herkesi tanıyoruz dedim,kendisi kondisyon ve ham olduğunu düşündüğünden sakatlanabileceğini düşündü ancak maç saati geldiğinde gördükki oda formunu konuşturdu,daha sonra özellikle kalede durmayı istedi ve adeta kalede devleşti ! ne şutlar geldi,ne kadar süratli toplar geldi hepsine dur dedi
Yaşar;
doğrusu bu performansı beklemiyordum,geçen seneki maçda görmüştüm o maçta biraz küsmüştü ve fazla koşmamış ve kendini gösterememişti

ama bu maçda gördüğüm Yaşar şaşırttı bani,harika goller attı,ama bir okadarda kaçırdı
Alpay;
kendisi sahanın her yerinde vardı maşallah

güzel oynadı,dengede çok faydası oldu
Diğer takım arkadaşlarda harika maç çıkardılar,onlarda bizim takıma şapka çıkardılar

maç sonrası uzun sohbetler yapıldı,çaylar içildi,gece 24-00 a doğru Fatih TUTAR ben ve Sinan sahile mangala doğru indik
Bekleyin arkadaşlar,devam edecek