Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balık Sevdam Real Madrid Maçı Gerçekleşti

tutarfatih

Aktif Üye
Adı
Fatih
O zaman bu hafta düz emeklesin...:D Düz şart:D Düz olsun yeter:D

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hem oynayanlara, hem izleyenlere tebrikler.
Çok keyifli bir müsabaka olmuş, berabere bitmiş dostluk kazanmış.
Bir diğer kazanan da baklavacı tabii :D
Afiyet olsun

orhanyurt

Aktif Üye
Adı
orhanYurt
Gerçektende keyif aldım,her iki takımda denk oldu.emegi geçen ve o geceye keyif katan tüm dostlara teşekkürler..
NOT: Hazır idmanlıyken en kısa zamanda tekrarlamak isterim..HUNTER'e duyurulur..:)

red baron

Aktif Üye
Adı
murat ocakçı
Bu maçta benim gibi bir ön libaroya ihtiyaç duyulmuş ama cuma günü olması ters oldu benim açımdan,kısmetse diğer maçlarda görüşmek üzere.

YaşaR

Moderatör
Yönetici
Gold Üye
Adı
YaşaR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Zor şartlarda antremansız bir maça çıktık. Kaybettiğimiz iki puana üzülüyoruz. Taraftarımız yoğun desteğine teşekkür ederiz. Önümüzdeki maçlara bakacağız.

Maç çok güzeldi. Karşı takımı oluşturan arkadaşların hepsi birbirinden değerli centilmen arkadaşlardı. Maçtan sonraki baklava ve ordaki cafenin çok güzel çayı anlatılmaz yaşanır.

Yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkür ederim.

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Evet Arkadaşlar,
Konuyu benim açmam gerekiyordu ancak müsait olamadığımdan sağolsun Hamdi arkadaşımız açmış :)

Ben hiç beklemediğim kalitede ve beklemediğim bir skorlu maç oldu !
çünkü açık söylemeliyimki karşı takım,yani sinan arkadaşımızın takımı antremanlı ve tamamen nisbeten genç bir takımdı,balıksevdam takımı ise(gerçi hepimiz balıksevdam)ama ikiye ayırdık takımı.

Bunun için çekişmeli ve dengeli bir maç oldu.
bir süre balıksevdam önde gidiyordu,ancak diğer arkadaşlarda boş değiller :) güzel çekişmeli geçti...sonunda bu kadar olur denircesine sinan'ların takım son saniye golu attı,zil çaldı :p

Benim maç analizim:

Orhan YURT;
Hamdi'ninde dediği gibi yaşına rağmen neredeyse sahanın en iyilerindendi :) birde antremanlı olsa ne olurdu :)

Fatih;
fizik olarak çok uygun futbol oynamaya,çokda güzel koştu ama onunda hamlığı ilerleyen dakikalarda ortaya çıktı,ancak güzel oynadı fevkalade fayda sağladı.

Fatih TUTAR;
Açıkcası daha fazla performans bekliyordum ama yinede atom karınca gibiydi :p
güzel koştu,güzel goller oldu.

Ahmet ESKİ;
Kendisi maç saati geldiğinde bana yedek biri varmı diye sordu?ben oynamasam ayıp olur ancak söz verdiğim için geldim dedi.
bende bir şey olmaz oyna,herkesi tanıyoruz dedim,kendisi kondisyon ve ham olduğunu düşündüğünden sakatlanabileceğini düşündü ancak maç saati geldiğinde gördükki oda formunu konuşturdu,daha sonra özellikle kalede durmayı istedi ve adeta kalede devleşti ! ne şutlar geldi,ne kadar süratli toplar geldi hepsine dur dedi :)

Yaşar;
doğrusu bu performansı beklemiyordum,geçen seneki maçda görmüştüm o maçta biraz küsmüştü ve fazla koşmamış ve kendini gösterememişti :) ama bu maçda gördüğüm Yaşar şaşırttı bani,harika goller attı,ama bir okadarda kaçırdı :p

Alpay;
kendisi sahanın her yerinde vardı maşallah :) güzel oynadı,dengede çok faydası oldu :)

Diğer takım arkadaşlarda harika maç çıkardılar,onlarda bizim takıma şapka çıkardılar :) maç sonrası uzun sohbetler yapıldı,çaylar içildi,gece 24-00 a doğru Fatih TUTAR ben ve Sinan sahile mangala doğru indik :)

Bekleyin arkadaşlar,devam edecek ;)

TEKNOTURK

Daimi Üye
Adı
Erkan Keskin
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Sevdalılar mutlu, sohbet keyifli, maç eğlenceli olmuş, mideler de yine afiyetle dolmuş... Her buluşma zaten muhabbete, eğlenceye ve ziyafete bahane sevdalılar için:)

Bir tek mangal görüntüsü eksik ama onu da 7/24 hazır olan Hunter Catering kalitesiyle hemen hayata geçirebilirdiniz. Mustafa Abi ve aracındaki malzemeler seyesinde :D

Fatih Abi, senin minik prenses de ordaymış heralde, kucağında olan fotoda, herkes ailecek bir yaz gecesini çok güzel geçirmiş. :)

Tekrar:harika::harika: